Yleinen

Jolien I love me -ostoslista

16.10.2019, Jolie

Jolien I love me -ostoslista – parhaat tärpit messuille

Messut lähestyvät ja Jolien hullunhuiput messutarjoukset ovat livenä myös verkkokaupassa. Messutarjoukset löytyvät soveltuvin osin lisäksi Jolien kivijalkashopeista Punavuoressa, Gardenissa ja Töölössä. Laajin messutarjousvalikoima löytyy itse messuosastolta, joka sijaitsee I love me -hallissa osoitteessa 6f48. Tänä vuonna Jolie-osaston keskeinen teema on K-Beauty, mikä näkyy tietysti tarjoustuotekattauksessa. Messutiimiläiset tekivät ostoslistan omista messusuosikeistaan. Kurkkaa, kiinnostaisivatko ne myös sinua.

I love me -messujen parhaat luonnonkosmetiikkatarjoukset

1. Whamisa Deep Rich Toner – talvi-ihon pelastajavesi löytyy messuilta kolmessa eri koossa! Normaalikokoinen 120 ml:n puteli maksaa tavallisesti 41,90 euroa, mutta messutarjous on 25 euroa! Tuotetta on saatavilla myös lotraajan 300 ml:n unelmakoossa.

2. URANG – koko valikoima -20% on huikea etu ihan uunituoreesta selektiivisestä Korea-sarjasta valikoimassamme. Tärppinä ruusuntuoksuinen True Rose Repair Essence, joka kadottaa pintakuivuuden, juottaa ihoon kaunistavaa vesikosteutta ja ehkäisee tukoksia ja sameutta. Hinta 39,20 euroa (normaalisti 49 euroa).

3. Messuklassikko: Maailman parhaan mineraalimeikkisarjan Alima Puren meikkipohja 24 euroa (norm. 34,90). Vinkki! Jos ihosi on rasvainen/kiiltelee helposti, laita meikkipohjan alle Smooth Prime -pohjustaja. Siten meikki pysyy mattaisena ja paikoillaan erinomaisesti. Meikinpohjustajan messuhinta on 29 euroa (norm. 49). Myös molemmat meikkipohjalle tarkoitetut huippusiveltimet Foundation ja Flat Top ovat tarjouksessa vain 24 euroa (norm. 38,10 ja 39,50). Valitse itsellesi sopivampi sivellin: Flat Top peittävään meikkiin, Foundation hieman kevyempään. Messutarjouksena on erittäin hyvä tilaisuus ostaa kerralla kaikki kolme tuotetta, joilla saat aikaan kestävän ja tyylikkään meikkipohjan: paketin hinta yhteensä 77 euroa (norm. 122 tai 123,40).

4. Hehkuboostia kasvoille. Novexpertin tehokas C-vitamiiniseerumi messutarjouksena 43€ (norm. 54,90). C-vitamiiniseerumilla on helppo korjata ihon ja ilmeen sameutta. Seerumi raikastaa ihon väriä ja parantaa sen rakennetta.

5. Vaativalle silmänympärysiholle! Patyka Youthful Lift Eye Cream on Jolien valikoiman yksi myydyimmistä tuotteista kautta historian. Voide ehkäisee ja häivyttää ikääntymisen merkkejä, tummia silmänalusia sekä laskee turvotusta. Messuhinta 39,20 euroa (norm. 49). Patykan muu valikoima -20%.

6. VAIN MESSUILLA: Katja Kokon gua sha -tuotteet -15%. Luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokko löytyy Jolien osastolta esittelemässä jännittävää gua shaa ja holistisen ihonhoidon työvälineitä. Jos innostut kokeilemaan kotona, saat välineistä mukavan messualen.

7. VAIN MESSUILLA: Mossan supersuositut Glow Cocktail -tuotteet vain 10 euroa/kpl (norm. 14, 20, 17,45).

Messutarjousten verkkokauppakategoriaan pääset täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.