Jolie shop & spa

Lahjakortti Jolie spahan on ylellinen elämyslahja

05.12.2013, Jutta Ruonansuu

Kuten suuri osa teistä on jo kuullut tai lukenut, Cindy Rieran hoitola Kalevankadulla muuttuu tammikuussa Jolie spaksi. Jolie spa aloittaa siis toimintansa tammikuun kolmannella viikolla. Toivotamme teidät jo ennakkoon tervetulleiksi lämpimälle hoitopedillemme, hengittämään sisään hyvää oloa ja kauneutta! Vaikka Cindy siirtyykin toteuttamaan unelmiaan aivan toisaalle, pidämme hoitolan omistuksen siirtyessä meille silti edelleen rakkaudella kiinni Cindyn luomasta atmosfääristä. Sekä hoitokuvaukset että Kalevankadun kaunis tila pysyvät siis aivan ennallaan.

Vaikka vielä kestääkin hetken, ennen kuin Jolie span omat nettisivut ja nettiajanvarausmahdollisuus ovat teitä varten valmiit, Jolie span kauniit lahjakortit ovat jo myynnissä Uudenmaankadulla Jolie shopissa.

_MG_5728

Hoitolalahjakortti on lahjoista ajattomin. Arkipyörityksessä on usein haastavaa muistaa oman itsensä hemmottelun tärkeys. Tiedättehän, aivan liian moni muu asia menee vartalohoitoajanvarauksen edelle silloin, kun työkalenteri on täynnä rönsyilevää syttyrää, ruokakaupassakin pitää ehtiä käydä, sekä miettiä miehen, lasten ja kaikkien muiden läheisten asioita. Syntyy helposti olemassaolon paradoksi: juuri silloin, kun tuntuu, ettei hemmottelulle ole aikaa, se olisi kaikista tärkeintä. Vauhdista on vaikea pysähtyä.

Onneksi silloin meillä on ystävät. Parhaimmassa tapauksessa sellaiset ystävät, joiden tuntosarvet ovat niin terävät, että he tajuavat muistuttaa lähipiiriään olemassaolon syvimmästä merkityksestä. Tärkeintä on hyvä olo – ja hyvässä olossa sitä kiirettäkin jaksaa paremmin. Niinpä Jolien maailmanprannustiimi ehdottaakin seuraavaa.

Mitäpä jos sinä olisit tänä jouluna se ystävä, joka ottaa asiakseen muistuttaa läheisiään hyvän olon tärkeydestä? Siitä, että kiire on usein pelkkä illuusio ja aikaa itselleen on kyllä aina – jos vain rohkenee ottaa sen vastaan.

_MG_5736

Vaikka hemmotteluhoidon jälki on ihollamme näkymätön, jää ylellisestä hoitolakokemuksesta sen sijaan kehollinen muisto. Hoitopediltä noustuamme kävelemme aina kepeämmin askelin kuin hoitoon tullessamme. Huolet on kuorittu iholta pois, aika on hyvällä tavalla pysähtynyt hetkeksi. Salainen oma hetki muuttuu sisäiseksi voimavaraksi. Iho kirkastuu, mutta vieläkin suurempi heleytys tapahtuu yleiselle olemuksemme.

Kuten tiedätte, meillä Joliessa ollaan sitä mieltä, että jokaisen naisen tulisi sallia itselleen niin paljon kauniita, ylellisiä ja ilostuttavia hetkiä kuin vain mielikuvituksemme kykenee keksimään. Mikään ei ole liiallista. Kun sisäisen kuningattaren päästää valloilleen, ei enää osaa muuta vaatiakaan kuin parasta. Uskomme, että nainen, joka on sallinut itselleen hemmottelua, kävelee eri tavalla, selkä suoremmin, kantaa itseään entistä suuremmalla ilolla ja säteilee hyvää oloa. Ja sitä kutsumme kauneudeksi, ilmiöksi jossa uskallamme näkyä. Kuten Coco Chanel sanoisi, eleganssia ei voi syntyä ilman, että uskallamme voida hyvin ja ilmentää kauneutta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Siksi haluamme antaa tällaisia elämyksiä sekä lähimmille ystävillemme, että teille!

_MG_5742

Kasvo- ja vartalohoitokuvauksia voit etukäteen selata Cindyn nettisivuilta, sillä hoitokuvaukset tulevat olemaan samat myös jatkossa, ainoastaan mini facial & back massage -hoito poistuu valikoimasta. Autamme ilolla myös hoitojen valinnassa paikan päällä. Myymme lahjakortteja muuten myös Johan & Nyströmin Joulubasaarissa, tervetuloa siis jouluostoksille myös Kanavanrantaan lauantaina kello 10-17 – pöydältämme löytyy myös Patykaa, Iroisieta ja Absolutionia!

_MG_5725

(Kuvat Katja Kokko, lahjakortin design Elisa Nordman)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.