Luonnonkosmetiikka

Absolution, “made to measure” – esittelyssä puhdistusvesi ja naamiot

06.12.2013, Jutta Ruonansuu

Hyvää itsenäisyyspäivää muruset!

Absolutionin teemaviikolla jatketaan pyhäpäivästä huolimatta – tänään seuraa kurkistus Absolutionin tarjoamaan puhdistusratkaisuun! Ei, kyseessä ei olekaan geeli, ei maito eikä vaahto, vaan tällä kertaa puhdistusvesi.

L’Eau Soir et Matin on misellihiukkasia sisältävä puhdistusvesi, joka poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet – myös silmämeikin. Sisällysluettelosta löytyy italianolkikukkaa, joka elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja silottaa epätasaisuuksia. Potassium puolestaan parantaa solujen aineenvaihduntaa ja virkistää ihoa. Puhdistavista raaka-aineista mainitsemisen arvoinen on ehdottomasti myös hasselpähkinäöljy, joka myös pehmentää ihoa lempeästi. Koostumuksesta löytyy myös pirteää limeä, tasapainottavaa hamamelista, pehmentävää appelsiininkukkavettä, rauhoittavaa ruiskaunokkivettä sekä geraniumia, seetripuuta että frankincensen eteeristä öljyä. Kyseessä on siis melkoinen kukkaisvesikuohu, joka puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti! Ja kiitos unisex-henkisen pakkausdesigninsa, myös miehet pitävät tästä tuotteesta sekä puhdistuksena että parranajon jälkeen rauhoittavana tuotteena.

Absolution_00_EAU

Olemme useaan otteeseen muistutelleet siitä, että vaikka puhdistusvedet ovatkin erityisen ihania tuotteita reissussa, treenikassissa ja aina silloin tällöin, emme suosittele aivan jatkuvaan käyttöön pelkkää puhdistusvettä. Jos kuitenkin raaka-aineet ovat näin hienot, niin melkein pyörrämme puheemme – mutta emme siltikään ihan kokonaan. L’Eau Soir et Matin on erinomainen tuote aina jaksoittain, mutta etenkin jos iho putkauttelee epäpuhtauksia, suosittelemme etenkin silloin pitämään peilikaapissa miselliveden rinnalla myös geeli- tai vaahtoputsarin. Mutta sen sijaan aamukäytössä L’Eau Soir et Matin on aivan ihanteellinen, ja vaikka ikuisuuksiin asti! Se poistaa hellästi mutta tehokkaasti yön aikana erittyneen rasvan – tai jos kyseessä on kuiva iho, se kosteuttaa ja virkistää aamu-uniset kasvot hellästi ilman hanavettä. Tässä kohtaa onkin oivallinen paikka muistuttaa, että hanavesi on oivallinen ihon kuivattaja mutta muuta se ei iholle sitten juuri osaakaan tehdä: vältättehän siis vesipesua aamulla, oli ihotyyppi mikä tahansa!

Jos haluat pitää ihonhoidossasi jaksoja, jolloin käytät puhdistustuotteena ainoastaan puhdistusvettä, silloin et välttämättä tarvitse kasvovettä erikseen. Mutta kuten sanottua, koko vuoden ympäri käytettynä misellivesi toimii aamutuotteena – iltapuhdistukseen kannattaa vähintään aina säännöllisin väliajoin ottaa käyttöön pullollinen geeli- tai vaahtoputsaria. Itse käytämme L’Eau Soir et Matinia aamuvirkistykseen sekä treenikassissa. Käyttö on helppoa: pumppaa vain misellivettä vanutyynylle pari-kolme painallusta ja pyyhi iho virkeäksi!

Seuraavaksi esittelyvuoronsa saavat Absolutionin kaksi naamiota: puhdistava Le Soin Purifiant ja Le Soin Repulpant.

Absolution_13_MASK_PURIFIANT

Aloitetaan puhdistavasta naamiosta. Kyseessä on syväpuhdistava tehohoito, joka sisältää koivunmahlaa, valkoista savea ja runsaasti vitamiineja (A,C,B1,B2,K). Le Soin Purifiant supistaa ihohuokoisia, säätelee talituotantoa ja rauhoittaa ihoa – tekee siis kaiken, mitä sekaiho, hormonaalisista oikuista, rasvoittumisesta tai laajentuneista ihohuokosista kiusaantunut iho tarvitsee. Koivunmahla silottaa ja puhdistaa, valkoinen savi supistaa ihohuokoiset. Koostumus sisältää myös virkistävää lakritsia ja piparminttua. Todellinen kirkastustuote, joka puhdistaa mutta ei kuivata! Käyttö on helppoa: levitä paksu kerros puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa kymmenen minuuttia, huuhtele vedellä. Normaalille iholle suosittelemme käyttöä kerran viikossa – mikäli ihossa on hormoninäppylää, rasvaisuutta tai mustapäitä, voit hyvinkin käyttää sitä pari kertaa viikon aikana. Le Soin purifiant on jokaisen puhtaampaa, tasapainoisempaa ja raikkaampaa ihoa tavoittelevan kaunottaren must-have-täsmäase. Tiimissämme ollaan sitä mieltä, että kyseessä on häkellyttävällä tavalla PARAS luonnonkosmetiikan puhdistava naamio. Tulokset puhuvat puolestaan. Ihohuokoset supistuvat tällä naamiolla erittäin tehokkaasti.

Absolution_14_MASK_REPULPANT

Le Soin Repulpant puolestaan on, intensiivisesti kosteuttava, ihon juonteita häivyttävä ja silottava kasvonaamio kaikille ihotyypeille. Kyseessä on siis kiinteyttävä tehokaunistaja, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja auttaa ihoa ylläpitämään omaa suojamekanismiaan ja kosteustasapainoa. Nuoret alfalfan idut antavat iholle harvinaista U-vitamiinia, joka tsemppaa epidermiksen uusiutumista. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta kaikista ihanimman hyödyn siitä saa irti kuivuuteen taipuvainen, astetta ikääntyneempi tai muuten vain stressaantunut iho. Le Soin Repulpant levitetään niin ikään puhdistetuille kasvoille ja annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia. Ihosta tulee napakka, kirkastunut ja eloisa! Voit myös kokeilla mitä tapahtuu, jos jätät naamion vaikuttamaan iholle ohueksi kerrokseksi yön ajaksi ja pyyhit vaikutusajan jälkeen vain ylimääräiset pois vanulla. Tiimimme kuivaihoiset harrastavat tätä parhaillaan erittäin menestyksekkäin tuloksin. Ennustamme, että nämä naamiot tulevat lyömään teidätkin (lempeästi, tosin) ällikällä.

Kaikki Absolution-tuotteet löydät verkkokaupasta täältä, ja ellet ole lukenut aiempia esittelypostauksia sarjaan liittyen, niin kannattaa selata taaksepäin tämän viikon Toimituksen blogin postauksia, esittelyt alkoivat jo maanantaina. Ihanaa perjantaita!

*
Jos sinulla on oma hoitola, laadukas verkkokauppa tai myymälä ja olet kiinnostunut Absolutionin jälleenmyynnistä, ota toki meihin yhteyttä distribution@jolie.fi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

En ole paitsi sitä mieltä, että puhdistava naamio on paras luonnonkosmetiikan puhdistava naamio, jota olen kokeillut, vaan paras IKINÄ kokeilemani naamio mistään kosmetiikasta! Aivan hillittömän tehokas!

Tia
Tia
10 years sitten

Aivan totta! Absolution puhdistava naamio tekee kyllä ihmeitä. Tehokkaan puhdistuksen lisäksi iho muuttuu pehmeäksi ja sileäksi. Taidanpa kokeilla tuota kosteuttavaa naamiota joskus yöksi kun iho tuntuu kuivalta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.