Luonnonkosmetiikka

Absolution, “made to measure”: L’Addiction-öljy ja Le Soin Regard -silmänympärysvoide

07.12.2013, Katja Kokko

Yksi Absolutionin tähtituotteista on kirjaimellisesti koukuttava L’Addiction-öljy, koska sataprosenttisesti luonnollinen ja 95 prosenttia luomuviljeltyjä raaka-aineita sisältävä öljy on nimensä mukaisesti riippuvuutta aiheuttava. Onneksi tässä kohtaa puhutaan varsin positiivisesta riippuvuudesta – sellaisesta, joka syntyy ihmeitä tekevään ja tehokkaaseen ihonhoitotuotteeseen. Tulette huomaamaan.

1_Huile_Addiction_Absolution_HD

Tiimissämme alkaa olla jo niin pitkäkestoisia kokemuksia Absolutionin vaikutuksista, että voimme varauksetta hehkuttaa suosikkituotteitamme. Allekirjoittanut valeli öljyllä ihonsa miltei joka ilta juhannuksesta lähtien ja sai todellakin silminnähden huomata sen kirkastavan ja silottavan vaikutuksen. Keskikesän lämmössäkään öljy ei ollut liikaa – päinvastoin, olen aina luukuttanut öljyjen puolesta nimenomaan kesällä, kun aurinko rypistää ihoamme. Öljyseos on myös aina tehokkaampi kuin yhden öljyn käyttäminen sellaisenaan, sillä iho saa usean öljyn yhdistelmästä kattavasti ravinteita. L’Addiction-öljyn inci-lista onkin silmiä hivelevää luettavaa. Öljy on uniikki yhdistelmä luomuviljeltyjä kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja kukkaisuutteita. Se sisältää yhteensä huikeat 27 eri ainesosaa, jotka yhdessä korjaavat, tasapainottavat ja vahvistavat ihoa sekä antavat iholle hehkuvaa elinvoimaa ja syväkosteutusta.

Raaka-aineiden listasta löytyy tuttuja mutta myös uusia, hieman harvinaisempiakin yksilöitä. Viikunakaktus sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka auttaa tekemään vapaita radikaaleja haitattomiksi, hoitaa ja silottaa ihon pintaa. Luumuöljy ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää. Valkoinen lilja ehkäisee tummien pigmenttiläiskien muodostumista ja rauhoittaa punoittavaa iha. Arganöljy kosteuttaa, korjaa, aktivoi ihon omaa suojamekanismia ja silottaa juonteita. Aprikoosinkiviöljy puolestaan kirkastaa ja korjaa vapaiden radikaalien samentamaa ihoa. Santelipuuöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja parantaa ja sopii erittäin hyvin epäpuhtauksista ja hormoni ja -stressinäpyistä kärsivälle iholle. Porkkanansiemenöljy kirkastaa, pehmittää ja antaa iholle elinvoimaa sekä uudistaa ihosolukkoa, siksi se sopii hyvin iholle, jossa on arpia tai muita epätasaisuuksia. Tarviikohan enää sanoa enempää?

L’Addiction-öljy sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Jos iho on kuiva, kannattaa öljyä sekoittaa pari tippaa jo aiemmin esiteltyyn La Crème du Soir -yövoiteeseen. Aamuisin addiktion toteuttaminen toimii parhaiten sekoitettuna joko La Crème du Jour -päivävoiteeseen tai kuivalle iholle La Crème Riche -voiteen kanssa. Erityisesti stressi- ja hormoninäpyistä kärsivälle iholle Addiction on suorastaan must-have-iltatuote! Ja, kuten olette tähän mennessä jo ehkä huomanneet, Absolutionin tuotteet eivät juuri rumenna kylpyhuoneen purnukkarivistöä – sitä ei myöskään tee L’Addictionin tummanpuhuva, tyylikäs habitus.

Absolution_09_EYE_CONTOUR

Tehdäänpä vielä katsaus Le Soin Regard -silmänympärysvoiteeseen, tai kuten englanninkielinen nimi sanoo silmänympärysboosteriin, joka saa silmät tuikkimaan. Silmänympärysvoide kiinteyttää, pehmentää, uudistaa ja kirkastaa. Ilahduttavat 65 prosenttia raaka-aineista on luomuviljeltyjä ja inci-listalta löytyy muun muassa sellaisia superainesosia kuin vihreä kahvi (häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta), chlorella-merilevää (stimuloi kollageenintuotantoa) sekä turmaliinia, joka lisää vauhtia mikroverenkiertoon. Sininen lootus auttaa ihosoluja uudistumaan sekä vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä, jotka auttavat ihoa pysymään kiinteänä. Mica-niminen mineraali puolestaan antaa silmänympäryksille luonnolliseta hohdettaa ja häivyttää juonteita optimaalisesti mutta hienovaraisesti. Että kyllä vain, tuikkimisreaktio on kieltämättä väistämätön.

Le Soin Regard on ehdottomasti silmänympärysihon tuhkimotuote, jonka vaikutukset näkyvät paitsi pitkässä juoksussa, myös välittömästi. Voide sopii käytettäväksi aamuin illoin noin kolmekymppisestä silmänympärysihosta ylöspäin. Kevyen ja kirkastavan koostumuksen ansiosta se on myös erinomainen tuote meikin alle. Jos haluat tehostaa voiteen vaikutusta, voit myös kokeilla sen säilyttämistä jääkaapissa. Viileys antaa nimittäin vielä lisäsäväyksen, etenkin silloin jos silmänympärysihosi on taipuvainen keräämään nestettä! (Joka lienee kaamoksen keskellä meidän kaikkien kohdalla ajankohtainen ilmiö…)

Mitä meidän mielipiteisiimme tulee, niin L’Addiction ja Le Soin Regard ovat lyömätön kaksikko. Viimeistään nämä tuotteet saavat skeptisimmänkin ystävän rakastumaan luonnonkosmetiikkaan.

*
Jos sinulla on oma hoitola, laadukas myymälä tai verkkokauppa ja olet kiinnostunut Absolutionin jälleenmyynnistä, ota yhteyttä distribution@jolie.fi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.