Jolie shop & spa

Jolien pakkasviikko: Hetki Jolie spassa lämmittää mielen ja pehmittää ihon

06.02.2014, Jutta Ruonansuu

Jolien pakkasviikko on tähän asti sisältänyt täällä Toimituksen blogissa tuotevinkkejä talvi-ihon hoitoon mutta tämä vinkki menee vähän ihon pintaakin syvemmälle. Nimittäin, yksi ehdottomista suosituksistamme pakkaskauteen on hemmotteluhetki lämpimällä, tuikkumeren ympäröimällä Jolie span hoitopedillä.

Teille, joille Jolien uusi kauneushoitola Kalevankadulla on uusi tieto, voitte kurkistella lisää taustoja täältä. Jolie spa avasi siis tammikuun puolivälissä ovensa samaan tilaan, jossa aiemmin toimi ihanan ystävämme Cindy Rieran hoitola. Nyt, Cindyn jatkettua matkaansa aivan toiselle alalle ja uusien unelmien äärelle, lupaamme, että Kalevankadulla Jolie spassa hoidetaan ihoja, kehoja, sieluja ja mieliä yhtä suurella rakkaudella kuin aina ennenkin. Olipa paikka sinulle jo tuttu tai uusi, olet lämpimästi tervetullut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma keskitalven suosikkimme on pehmeä Sweet Moisture -hoito, jonka hoitokuvaus kuuluu seuraavasti:

“Tehokosteuttava hoito kuivalle ja janoiselle iholle. Elvyttävä keidas keskellä aavikkoa palkitsee etsijän makeansuloisilla herkuilla. Se tulvii lempeitä tuoksuja, virkistävää vettä ja pehmeitä kosketuksia. Kuivuus ja kiristys katoavat, poskilla tuntuu hymy.”

Jolie span kaikki hoitokuvaukset löytyvät nettisivuiltamme täältä ja menu sisältää niin kasvo- kuin vartalohoitojakin. Kuvaukset ovat hyvin suuntaa-antavat, jopa runolliset, koska haluamme aina räätälöidä hoidon yksilöllisesti kaavoihin kangistumatta. Sivulta löydät myös ajanvaraustiedot ja hoitolamme puhelinnumeron, jossa hurmaavat kosmetologimme Jonna ja Eliane ottavat teidät lämpimästi vastaan. Jos lämpöinen hoitopeti, aromaterapeuttinen onni, pehmeä valo ja pakkasen kipristämien poskien silittely tuntuisivat ihanalta ajatukselta, anna itsellesi lupa hemmotteluhetkeen ja tartu puhelimeen. Lupaamme, että Jolie spasta kävelet ulos keveämmin askelin ja sydän lämpöä täynnä.

Jos joskus, niin talvella meidän tulee antaa itsellemme lämpöä, rakkautta ja huomiota.

17ad9b4c6a4adde1f0364a5f28cde897

Ps. Pahoittelemme, ettei nettiajanvarauksemme lanseeraukseen kestää vielä muutaman päivän. Teknisiä pulmia on ollut matkan varrella, mutta ne on melkein jo selätetty. Nettiajanvarausmahdollisuutta odotellessa kannattaa olla vähän old school, ja soittaa puhelimella. Kuulumisiin!

Kuva Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.