Ihonhoito

Jolien pakkasviikko: kuivien käsien nopea kosteuttaja

06.02.2014, Katja Kokko

Allekirjoittanut pesee työnsä puolesta käsiä yleensä niin monta kertaa päivässä, että ilman käsivoidetta on aivan mahdoton elää minään vuodenaikana. Mutta mitä tulee käsivoiteisiin ja käsien rasvaukseen, talvi on aivan oma lukunsa. Käsivoidetuubi pitää kulkea mukana joka paikkaan, sillä janoisten käsien yllättäessä voidetta on saatava heti. Vai tunnistaako teistä kukaan sitä niin kuivat kädet, että sattuu -tunnetta?

Superrasvaista voidetta ei kuitenkaan keskellä päivää voi edes haaveilla levittelevänsä, jos pitäisi pysyä kynä kädessä, kyetä käyttämään tietokoneen ohjausalustaa tai naputella puhelimen kosketusnäyttöä.

Absolutionin käsivoide imeytyy nopeasti, kosteuttaa, tarpeeksi, vahvistaa kynsiä ja on kaiken lisäksi pienen kokonsa ansiosta pienessäkin käsilaukussa mukana kulkeva joka paikan höylä. Käsivoidetta on saatavilla kahdella eri ulkoasulla. Ihan vain, jotta voi valita suosikkinsa.

_MG_6432

 

Rakastamme Absolution-tuotteiden upeaa visuaalista estetiikkaa! Lisää siitä ja Isabelle Carronista, Absolutionin voimanaisesta voit lukea täältä. Ja nyt kun hänestä kerran tuli puhetta, niin täytynee paljastaa, että supernaisen voi pian tavata myös Jolie shopissa. Lisää infoa tulossa pian, pysykäähän kuulolla! Ennen tarkempia speksejä tarvitsee tehdä vain yksi asia: merkitä kalenteriin perjantai 21.2., alkuilta.

Kuva Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.