Jolie shop & spa

Esittelyssä Jolien ihanat kauneudenhoitopalvelut

08.08.2014, Jolie

Kesän kääntyessä hiljalleen alkusyksyksi on aika asettaa kesäihon kunto suurennuslasin alle. Ihoa hellivät kauneudenhoito- ja puhdistusrutiinit valmistelevat ihoamme hiljalleen alkavaan syksyyn. Loppukesän kunniaksi päätimme esitellä teille kaikki Jolien ihanat palvelut!

Absolution Cosmetics

Ihonhoitorutiinit kuntoon Jolien ihonhoitokonsultaatiossa

Henkilökohtainen ihonhoitokonsultaatio on jatkuvassa, nousevassa suosiossa oleva palvelumme, jossa räätälöimme ihotyypillesi ja ihosi kulloiselle kunnolle parhaiten soveltuvan ihonhoitokokonaisuuden. Jos luonnonkosmetiikka ei ole sinulle vielä tuttua, mutta harkitset siihen siirtymistä tai et ole vielä onnistunut löytämään juuri sinulle sopivia tuotteita, ihonhoitokonsultaatiomme on paras aloitus siirtymiselle synteettisestä ekosertifioituun kosmetiikkaan.

Tämä on lempiaiheemme, autamme siinä enemmän kuin mielellämme!

Mikäli olisitkin jo rutinoitunut luonnonkosmetiikan käyttäjä, ihonhoitokonsultaatio on mainio tapa lähteä liikkeelle kohti parempia ihonhoitorutiineja tai tehdä niille vuosi- tai vuodenaikatarkastus. Konsultaatiossa kannattaa käydä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa. Ihomme tarpeet vaihtelevat vuodenaikojen ja elämäntilanteiden mukaan ja ihonhoitotuotteita kannattaa myös päivittää sen mukaan.

Esse woman

Toki paras mahdollinen vaihtoehto on käydä kasvohoidossa ihosi kunnosta riippuen kuukauden – parin kuukauden välein. Oma kosmetologisi voi seurata ihosi kuntoa jatkuvasti ja näin tuotteet vastaavat aina oman ihosi tarpeita parhaiten. Nyt kesän päätteeksi onkin erinomainen aika päivittää kauneusrutiineja, koska iho käyttäytyy lämmössä ja auringossa selkeästi eri tavalla kuin muina vuodenaikoina. Kauneusrituaalien päivitys auttaa ihoasi ja itseäsi valmistautumaan viilenevää syksyä ja kylmempiä kuukausia varten.

Ihonhoitokonsultaatiossa saat aikaa itsellesi. Astuttuasi sisään harmonisen kauniiseen myymäläämme, sinut istutetaan alas ja käytössäsi olevien ihonhoitorutiinin tilanne kartoitetaan. Kun kauneusrituaalisi on syväluodattu, laaditaan yhdessä ihollesi lyhyen- ja pitkän tähtäimen tavoitteet ja tahtotilat.

Jolien ihonhoitokonsultaatiossa asiantuntevat osaajamme ehdottavat ihosi kunnon ja tulevaisuuden suhteen sopivimpia vaihtoehtoja, jotka rakentavat yhteispelissä ihosi hoitoon ja hemmotteluun parhaiten soveltuvia tuotekokonaisuuksia. Rutiinit uusiksi räätälöidysti – kun olet valinnut sinua miellyttävimmät ja puhuttelevimmat tuotteet, saat mukaasi myös henkilökohtaisen ihonhoito-ohjeesi. Sen avulla voit noudattaa optimaalista rutiinia myös kotonasi ja päivittää koti-spa-kylpyhuoneesi tuotekaappia.

Jolien ihonhoitokonsultaatio 30 min. 40€

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi sopivaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä. Kesto 30 min. Hinta hyvitetään 50 :n tuoteostosta.

Inspiroidu syksyn väreistä Jolien meikkauspalveluissa

Syksyn tullen päivettynyt iho hehkuu kesän jäljiltä. On aika hieman päivittää ja uudistaa meikkipussiemme sisältöä, vai mitä? Syksyn meikeissä nousevat esiin upean pronssiset ja kullanhohtoiset sävyt, joilla korostetaan kauniisti päivettynyttä kesähipiää ja pidennetään päivettynyttä lookia kasvoilla.

Kauniilla flow’lla luotu meikki korostaa upeuttasi ja tuo naiselliset piirteesi kauniisti esille. Ihonhoitokonsultaatiomme tavoin henkilökohtainen meikkiopastuksemme on hetki aikaa sinulle, sinun itsesi toivomalla tavalla – arkisesti tai juhliin valmistautuen, kevyeen päiväkäyttöön tai illan rientoja odottaen. Meikkituolissamme sinulle avataan tuotteidemme ja parhaiden meikkiniksiemme saloja. Sinua opastetaan omille piirteillesi parhaiten soveltuviin meikkityyleihin.

Henkilökohtainen meikkiopastuksemme alkaa kasvojen puhdistuksella ja valitusta meikkityylistä riippuen myös mahdollisella meikin pohjustuksella. Meikkauksen aikana tutustutaan kauden ajankohtaisiin väreihin ja kartoitetaan omaan värimaailmaasi ja piirteisiisi istuvia meikkisävyjä.

Halutessasi voimme keskittyä erityisesti jonkin tietyn osa-alueen, kuten silmien tai huulten meikkaukseen tai kaipaamiisi meikkinikseihin. Mikäli haluat, saat myös meikissä käytettyjen tuotteiden tai sinulle sopivien meikkien nimet itsellesi muistiin kirjallisena. Toivoessasi meikkiopastus voidaan toteuttaa myös pelkkänä meikkauksena tai hää,-tai juhlameikkinä, johon sisältyy koemeikki.

Voit hiljaa sulkea silmäsi, antaa ajatustesi vaeltaa ja antaa meikkaaja-asiantuntijamme loihtia taikansa kasvoillesi meikkituolissa istuessasi.

Jolien meikki 60 min. 60€

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

Jolien meikkipohjaopastus, 30 min. 40€

Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen. Palvelun hinta hyvitetään 40 euron meikkituoteostoistasi.

Jolien silmämeikkiopastus, 30 min. 40€

Silmämeikkiopastuksessa saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön. Palvelun hinta hyvitetään 40 euron meikkituoteostoistasi.

Jolien hää,-tai juhlameikki, 150€

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen. Ajanvaraus ainoastaan puhelimitse.

Jolie span ajankohtaiset hoidot alkavaan syksyyn

Harmoninen hoitolamaailmamme ja rauhoittumisen keitaamme Museokadun Jolie spa, tarjoaa sinulle piilopaikan kaupungin hälyltä ja kiireeltä. Kun sinut kutsutaan hoitoasi ja omaa hetkeäsi varten hoitohuoneeseen, siellä sinua odottavat pehmeä hoitopeti ja tunnelmallinen valaistus. Soljuva äänimaailma kuiskii sinut rauhoittumaan ja rentoutumaan, olemaan läsnä käsillä olevassa hetkessä. Sulkemaan ajatustesi hälyn mielestäsi ja antamaan ajatustesi vain tulla ja mennä.

Jolie Spa tuoksukynttilä

Voit luottaa ihosi ylellisten luottotuotteidemme hoidettavaksi, hipiäsi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavaan harmonian maailmaan.

Hoitomme mukautuvat hienovaraisesti päivääsi, hetkeesi, käsillä olevaan tunnetilaasi sekä tarpeisiisi. Näin jokaisesta hoitokerrasta muotoutuu sinulle yksilöllinen.

Muutama hoitosuositus syksyksi:

Esse Ultimate Exprerience, 120 min. 156€

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

Esse Signature, 90 min. 135€

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu.
Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely
  • käsien hemmotteleva hieronta
  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

Yin Your Skin® Pro, 90 min. 149€

Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito tehdään Yin Your Skin® gua sha -lastoilla. Hoito parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin.
Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, poistaa turvotusta, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon ja saa ihon tervettä hehkua! Mahdollista saada myös sarjahoitopakettina.

Hoidon jälkeen voit tehdä tuoteostoksia Jolie spa shopin myymälässä.

Ajanvarauksen voit tehdä nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla puhelimitse Jolie shoppien aukioloaikoina. Jolie shop Punavuori 040 637 3988, Jolie Beauty Shop Kämp Garden 050 342 8022, Jolie spa & shop Museokatu 050 342 8022. Ennen ajanvarauksen tekemistä, käythän kurkistamassa lisätiedot täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.