Ihonhoito

URANG on uusi Whamisa – myös herkkäihoisille

08.10.2019, Jolie

Kaikki Jolien seuraajat tietävät ja tuntevat Whamisan huikean menestystarinan. Korealainen ihonhoitorutiini on singahtanut listojen kärkeen myös Suomessa. Korea-metodin tavoitteena on kerrostaa ihoon kosteutta, jolloin siitä tulee kuulas ja hehkuva. Whamisan fermentoidut hoitovedet ja upeasti imeytyvät voiteet ovat houkutelleet luonnonkosmetiikalle jälleen tuhansia uusia käyttäjiä. Whamisan tehokkuuden kääntöpuoli on se, ettei se sovellu ihan jokaiselle herkkäihoiselle. Fermentointi tekee Whamisan raaka-aineista niin tiukkoja ja aktivoivia, että herkkä tai syystä tai toisesta herkistynyt iho saattaa ottaa tehoista herneen nenäänsä.

Korea-kosmetiikassa eli maailmalla K-Beautyssä ei ole yleisesti ottaen kovin paljon luonnonkosmetiikkabrändejä. Aidot K-Beauty-luonnonkosmetiikkabrändit ovat harvinaisia helmiä. Nyt Whamisan lisäksi yksi on kuitenkin valikoimassamme, ja saamme tarjota sitä myös teille!

URANG on upea luonnollinen korealainen

Selektiivinen URANG yhdistää korkealaatuiset luonnonkosmetiikan raaka-aineet ja aromaterapian korealaiseen ihonhoitorutiiniin. Sarjan perustaja Jina Lee on koulutukseltaan aromaterapeutti. Jokainen URANGin tuote valmistetaan hänen tinkimättömällä reseptiikallaan. Jina tulee Suomeen lokakuussa ja on tavattavissa I love me -messuilla Jolien osastolla, jossa hän esittelee URANGin ihonhoitorutiinia ja tuotteita. URANG on kaikkea, mitä modernilta ihonhoidolta voi toivoa. Se on ympäristö- ja hyvinvointitietoisen asiakkaan valinta. Tuotteet ovat trendikkäitä ja tehokkaita, ja ne sopivat silti myös herkkäihoisille. Vähäeleiset pakkaukset, ihanat tuoksut ja erinomaiset koostumukset tekevät URANGin tuotteista ylellisiä käyttää.

Kaksoispuhdistus ja kaksi huumaavaa mistiä

URANGin rutiinissa kasvot puhdistetaan kaksoispuhdistuksella, jotka ovat jo totutusti puhdistusöljy ja –vaahto. Puhdistusta seuraa kasvosuihke. URANG tarjoilee kahdenlaista suihketta, nerolia ja ruusua. Molemmat ovat niin ihania, ettemme mitenkään voi päättää voittajaa. URANG Organic Rose Mist on kuitenkin URANGin kultti. Se tehdään tuoreista korkealaatuisista luomuruusun terälehdistä joka vuoden Golden Edition -pakkaukseen. Jina Lee ei kelpuuta ylivuotista raaka-ainetta, joten ruusuveden tuotanto alkaa alusta joka vuosi. Jotta asiakas ei erehdy tuoreesta tavarasta, myös ruusuveden pakkaus muuttuu vuosittain.

Kaksi ihmeellistä kasvogeeliä

Myyntihittejä ennustamme URANGin spesiaalituotteista Rose Essence ja Pink Ampoule. Ne ovat ihmeellisiä geelejä, Essence ohuempi ja Ampoule hiukan paksumpi. Molemmat ovat kuin jotakin maagista lääkettä pintakuivaan suomalaiseen syysihoon. Essence on virallisesti elvyttävä tehotiiviste ja Ampoule geelimäinen seerumi. Ihmegeelien hinnat ovat suhteessa ainesosiin kohtuulliset. Tehotiiviste rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, ehkäisee tukoksia ja kirkastaa välittömästi. Ampoulen vakuuttavat anti-age -ominaisuudet parantavat ihon elastisuutta ja pakkaavat sameaan ilmeeseen väistämätöntä Korea-hehkua. Jolie-tiimin testiryhmän ”Jestas mitä purkkeja!” on kuvaava kommentti. Muuta ei tarvitse sanoa, kun kokeilee itse.

Ruusu-keramidivoide

Useat tykkäävät purkkiviidakossa edelleen perinteisestä kosteusvoidepurkista, ja URANGin Rose Ceramide Cream on luksusluokkaa. Jos olet simppelin ihonhoidon ystävä ja haluat vain voiteen, tässä se on! Täyteläinen ja riittoisa voide tuo iholle välittömästi miellyttävän ja joustavan tunteen. Näin pehmeää ja silkkistä koostumusta ei ole valikoimassamme, eikä ehkä ylipäätään luonnonkosmetiikassa ennen nähty. Ruusuvesipohjaisen voiteen käyttö auttaa ylläpitämään ihon elinvoimaisuutta ja vahvistamaan ihon omia suojamekanismeja.

Kolme öljyseerumia

Myös URANGin metodissa öljyseerumeilla lukitaan vesikosteutta ihoon. Rutiinissa öljy sijoittuu puhdistuksen, mistin, ihmegeelien ja ruusuvoiteen jälkeen seuraavaksi. Öljyseerumeja on lupa halutessaan sekoittaa ihmegeeleihin ja ruusuvoiteeseen. Öljyjä on kolme: Glow kuivalle, vaurioituneelle ja herkälle iholle, Vitamin Oil aikuiselle iholle ja Brightening epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle. Mainittakoon, että vitamiinipommi Vitamin Oil on URANGin kansainvälinen myyntihitti. Jolien testiryhmissä erityistä kiinnostusta herätti sininen öljy URANG Brightening Blue Oil Serum. Sen yhdistelmä rauhoittavia ja kirkastavia vaikutuksia auttaa ihoa tasapainoon, vaalentaa arpia ja pigmenttimuutoksia.

SOS -multibalmi ja sininen naamio

Kuivalle iholle täydellinen taskukokoinen SOS-hoitobalmi saa tehonsa kehäkukka- ja tamanuöljyistä, jotka ravitsevat ja korjaavat. Balmi sopii käytettäväksi silmänympärysiholle, juonteisiin, huulille sekä kaikille kuiville, hilseileville ja halkeileville ihoalueille ympäri kehoa. Tuote on lisäksi erinomainen matkakumppani yhdessä kasvosuihkeen kanssa: suihkuta kasvoille reilu määrä kasvovettä ja levitä kosteille kasvoille pieni nokare balmia, muuta et tarvitse. Balmissa on yrttinen tuoksu, johon mandariinin eteerinen öljy tuo pirteän tuulahduksen.

URANG Clarifying Blue Mask on yksi syksyn pakko saada -tuotteista, jota suosittelemme myös täydelliseksi joululahjaksi. Sitrushedelmiltä tuoksuva, täyteläinen kasvonaamio puhdistaa ihohuokoset jättäen iholle silminnähtävän kirkkauden. Savipohjainen naamio syö kuolleen ihosolukon sekä liiallisen ihotalin. Säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään heleää, pehmeää ja puhdasta ihoa, joka pystyy hyödyntämään optimaalisesti hoitotuotteet. Naamion sisältämä niasiiniamidi (B3-vitamiini) kirkastaa ihoa sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia. Sininen naamio on myös ihonsa hyvinvoinnista kiinnostuneen nykymiehen valinta.

Tutustu URANGin tuotteisiin täällä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.