Yleinen

Mahdollisuuksia maailman tytöille – Tule mukaan Jolien hyväntekeväisyyspäivään 11.10.

11.10.2019, Jolie

Lastenoikeusjärjestö Plan International edistää lasten oikeuksia ja tasa-arvoa erityisesti maailman köyhillä alueilla. Plan haluaa parantaa kehittyvissä maissa asuvien tyttöjen elämää ja suojelua. Jolie on ollut jo monta kertaa mukana Planin tyttötyössä – niin tänäkin vuonna! Kansainvälinen tyttöjen päivä 11.10. muistuttaa syrjinnästä, jota tytöt kohtaavat kaikkialla maailmassa sukupuolensa takia. Toisaalta se on juhlapäivä, joka nostaa esiin tyttöjen voiman ja mahdollisuudet.

Ilmastonmuutos ei ole tasa-arvoinen

Maailman köyhimmissä maissa elävät tytöt kärsivät erityisen paljon ilmastonmuutoksen seurauksista. Ilmastonmuutos heikentää tyttöjen ravitsemusta, vedensaantia ja hygieniaa, lisää koulupudokkuutta ja lapsiavioliittoja sekä altistaa tyttöjä hyväksikäytölle. Tyttöjen koulutus tarjoaa ratkaisuja ilmastokriisiin. Kun tytöt saavat koulutusta, heidän yhteisönsä ja yhteiskuntansa kyky sopeutua ilmastonmuutokseen kasvaa. Koulutetut tytöt voivat tarjota kykynsä ja tietonsa osaksi ilmastokriisin ratkaisua ja saavat äänensä paremmin kuuluviin yhteiseen päätöksentekoon.

Tue tyttöjen koulutusta

Meillä kaikilla pitäisi olla oikeus päättää elämästämme ja kehostamme sekä oppia ja kouluttautua työtä ja elämää varten. Monella tytöllä kehittyvissä maissa nämä oikeudet eivät kuitenkaan toteudu. Siksi Jolien kaikki myyntipisteet ovat mukana Planin Tyttöjen päivän 11.10. keräyksessä. Lahjoitamme perjantain 11.10. kokonaismyynnistä 5% Planille ja maailman tyttöjen koulutukseen. Kampanjatempauksella voimme auttaa yhdessä maailman heikoimmassa asemassa olevia tyttöjä.

Kampanjatempaus on voimassa ainoastaan perjantaina 11.10. ajan.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.