Ihonhoito

Kuorinta ja naamio, tärkeitä myös kesällä!

26.06.2014, Jolie

Hei ystävät! Nyt kun on puhuttu kasvojen ja vartalon ihon kosteuttamisesta ja rasvaamisesta, seuraa olennainen lisäkysymys. Muistattehan kuoria ihon säännöllisesti, eli noin kerran viikossa ihotyypistä riippuen?

Kuolleet ihosolukot saavat ihon pinnan näyttämään samealta ja pahimmassa tapauksessa epäpuhtaudet jumittavat hilseilevän ihosolukerroksen alla. Meikkipohja levittyy epätasaisesti. Tiedättekö mitä? Nämä ongelmat on mukava korjata ottamalla mukaan kauneusrituaaleihin yksi uusi (tai kauan kadoksissa ollut) elementti!

Kuorinnalla on monia positiivisia vaikutuksia: ihosta tulee sileä ja kirkas, kun kuolleille ihosoluille annetaan kyytiä. Mustapäät vaalenevat ja niiden muodostuminen vähenee, sillä kuorinta poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ihon pinnalta. Kuorinnan ansiosta myös ihon väri kirkastuu, koska verenkierto elpyy. Toisin sanoen, kuorinta on yksi tehokkaimmista ihon pikakaunistuksista.

kukkia

Kesällä kannattaa ottaa lomaa, mutta ei välttämättä ihon kuorimisesta. Etenkään siksi, että kuorinnan ansiosta rusketuksen sävy paranee ja siitä tulee tasainen. Jos tässä kohtaa herää ajatus, että “tämä on jo liikaa vaivaa”, niin asiaa kannattaa katsoa nimen omaan ajansäästön kannalta. Se aika ja viitseliäisyys, jonka käyttää kuorintaan, palkitsee joka aamu peilin edessä: meikkipohja leivttyy kauniimmin, huomattavasti vaivattomammin ja tasaisemmin, kun ihon pinta on sileä. Kuorinnan jälkeen ihosta tulee vastaanottavainen hoitaville tuotteille – kaikki ihanat seerumit, ihoöljyt, naamiot ja hoitovoiteet vaikuttavat tehokkaammiin ja imeytyvät paremmin. Saat myös varmasti talteen kaikki raaka-aineet tuotteista, joihin olet investoinut.

Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kuoriva kauneusrituaali kannattaa jättää tekemättä, mikäli iho on ohut, erittäin kuiva ja herkkä, ärtynyt ja tulehtunut, ihottumainen tai mikäli ihossa on psoriasista, ruusufinniä tai voimakasta couperosaa. Muussa tapauksessa ihon voi kuoria pääsääntöisesti kerran viikossa.

Kuivalle ja herkälle iholle sen sijaan riittää kerran tai kaksi kuukaudessa tehty kuorinta, mutta rasvaisen ja suurihuokoisen ihon voi kuoria jopa kaksi kertaa viikossa. Mekaaninen kuorinta sisältää kuorivia rakeita, jotka voivat olla esimerkiksi jauhettua persikan-, bambun, tai aprikoosinkiveä. Rakeet tehostavat kuorinnan puhdistavaa vaikutusta ja pehmentävät ihon pinnan rakennetta.

Kuivalle ja hieman herkemmälle iholle kannattaa käyttää hellävaraisempaa entsyymikuorintaa, jossa ei ole mekaanisesti kuorivia karkeita rakeita. Entsymaattisessa kuorinnassa käytetään muun muassa papaijasta saatavaa entsyymiä papaiinia sekä ananaksesta saatavaa bromelaiinia, jotka pilkkovat ihon valkuaisaineita ja poistavat näin ihon pinnalta hilseileviä kerroksia. Entsymaattinen kuorinta antaa lisäksi iholle kosteutta sekä elvyttää sen solutoimintaa. Kaikki kuorinnat, joissa on mukana entsymaattinen elementti, vaikuttavat parhaiten, kun niiden annetaan vielä vaikuttaa muutamia minuutteja iholla rakeiden pyörittelyn jälkeen.

kukkia2

Ei tietysti kuorintaa ilman naamiota.

Naamiot ovat todellista hemmottelua niin iholle kuin koko mielellekin. Naamio on paitsi supertehokasta hoitoa, myös ylellinen hemmotteluhetki arjen keskellä, laatuaikaa joka on tarkoitettu vain sinulle itsellesi. Se on ihon suurinta nautintoa! Kuorinnan jälkeen siis naamiokerros kasvoille, vartiksi koivet ojoon joko saunan lämpöön tai vaikka riippukeinuun. Ja kurkut silmille! Mistä sitten tietää, millaista naamiota iho kaipaa? No se on helppoa: kuivalle ja pintakuivalle iholle intentiivistä syväkosteutusta ja samealle iholle kirkastusta. Rasvoittuvalle ja sekaiholle puolestaan kirkastusta ja syväpuhdistusta, auringonoton jälkeen myös kannattaa harkita kosteutusta.

Kokosimme teille kaksi ihanaa kuorinta- & naamiopakettia.

kiapasma kiapasma2 eevamäkiranta

Absolutionin kesäkasvopaketti

Absolutionin kaikille ihotyypeille sopiva La Crème Gommante -kuorinta puhdistaa sekä mekaanisesti pienillä rakeillaan että hedelmähappojen pirteydellä ja tuoksuu alkukesälle. Pyörittele rakeet ihollesi, anna vaikuttaa hetken jotta hedelmähapot saavat tehdä kirkastavan tehtävänsä. Kuorinnan jälkeen iho herää eloon Absolutionin kosteuttavalla ja kiinteyttävällä Le Masque Velours Repulpant -naamiolla, joka kosteuttaa, napakoittaa ja silottaa. Tämä naamio on tunnettu myös tehokkaana yön-yli-hoitona, jos seuraavana päivänä haluaa syystä tai toisesta olla erityisen säteilevä. Huumaavan yrttinen tuoksu luo ylellisen kauneusrituaalin tuntua!

Patykan kesäkasvopaketti

Patykan kesäkasvopaketti koostuu kaksivaikutteisesta kuorinnasta sekä kosteuttavasta naamiosta. Kirkastava Radiance Sorbet Scrub -kuorinta on väriltään herkullisen korallista, pehmeärakeista sorbettia, jolla kotikylpyhuone muuttuu pariisilaiseksi kauneussalongiksi. Punaleväuute ja vadelmasoluvesi yhdistettynä aprikoosin siemenistä valmistettuihin mikrorakeisiin kuorivat ihoa hellävaraisesti, elvyttävät pintaverenkiertoa sekä kirkastavat ihon väriä.

Kuorinnan jälkeen kasvoille levitetään vaaleansininen Intensive Rehydrating Cream Mask -naamio, joka antaa iholle intensiivistä tehokosteutta. Naamio pehmentää ja kirkastaa, rentouttaa tehokkaasti kiristävää tunnetta. Polyglutamiinihappo sitoo ihoon uskomattoman määrän kosteutta ja suojelee ihoa kosteuden haihtumiselta. Patykan kosteuttava naamio on tiimimme kuivaihoisten kestosuosikki, jota voi myös ohuena kerroksena käyttää yövoiteen tapaan, jos iho on todella kuiva. Koostumus on miellyttävän kevyt eikä lainkaan rasvainen. Patykan naamiolla alkaa olla sos-tuotteen maine. Kun mikään muu ei enää auta, tämä naamio pelastaa. Myös kuivan silmänympärysihon.

patyka9

Ja sitten seuraa pieni gallup.

Ovatko kuorinta ja naamio sinulle perusihonhoitoa, satunnaista hemmottelua vai lintsaatko ylimääräisistä kauneudenhoitorutiineista? Olipa vastauksesi mikä vain edellisistä, kerro meille miksi! Odotamme mielenkiinnolla vastauksianne.

Kirkastavaa kesäpäivää!

*

Jolien tiimi kiittää auringonlaskukuvasta Eeva Mäkirantaa ja kahdesta muusta kuvasta kaunotarta, joka ei halunnut nimeään mainittavan kuvien yhteydessä. Tuotekuvat Jolie.

Artikkeli on julkaistu alun perin vuonna 2014, ja sitä on päivitetty 2023.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
109 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Milky
Milky
9 years sitten

Kuorinta ja naamio kuuluvat, ovat kuuluneet jo kauan, osaksi perusihonhoitoani. Ne ovat mielestäni helpoin ja nopein tapa hemmotella itseä kiireisen arjen keskellä. Iltasuihkussa kuorin kuontaloni ja sen jälkeen levitän naamion. Kun kuitenkin katselen telkkaria tai luen jotain iltaisin, naamio unohtuu useammaksikin toviksi vaikuttamaan.

papayana
papayana
9 years sitten

Kuorinta kuuluu oleellisena osana ihonhoitorutiineihini, naamio taas ei. En ole vielä löytänyt naamiota, joka tekisi kasvoille jotain niin näkyvää, että sitä jaksaisi käyttää säännöllisesti. Tosin naamiokokeiluni ovat pääasiassa ajalta ennen luonnonkosmetiikkaan tutustumista. Ehkä pitäisi antaa jollekin näistä naamioista mahdollisuus?

maisa
maisa
9 years sitten

kuuluvat ihan arkipäivään molemmat, huolellinen ihon hoito aina ollut tärkeä osa.

murunen
murunen
9 years sitten

Nyt kesällä tuntuu kasvot tosi karheilta ja kuorinta tarpeelliselta-pientä näppyä ja punoitusta tulee helposti vaihtelevissä säissä. Hellävarainen ja tehokas kuorinta olisi iholle tarpeen.

yonna
yonna
9 years sitten

olen tykästynyt kovasti savinaamioon, se puhdistaa ihoa hellävaraisesti. ihoni on herkkä ja ohut poskipäiltä ja kuorinta tuntuu liian rankalta siihen kohtaan ihoa, siksi olen siirtynyt kokonaan hellävaraiseen saveen. sen jälkeen voisi kyllä laittaa vielä naamionkin, mutta en oikein tiedä mikä naamio minulle sopisi. olen ylipäätäänkin ihokonsultaatiota vailla! toivottavasti olisin onnekas ja pääsisin testaamaan jotain noista palkintopaketeista!

Hennah
Hennah
9 years sitten

Hyvä kirjoitus taas kerran, kiitos. Kuorittua tulee ihoa säännöllisemmin kun taas laitettua naamiota. Koti-iltoina tehdyt hemmotteluhoidot kasvoille ja vartalolle ovat kyllä parhautta!

Laura
Laura
9 years sitten

Kiitos jälleen kerran hyvästä jutusta! Syyllisyys pisteli kun luin tätä. Kuorinta ja naamiot unohtuvat niin helposti. Hyvät tuotteet ovat vielä hakusessa!

Anni Minerva
Anni Minerva
9 years sitten

Kuorintaa käytän epäsäännöllisen säännöllisesti ehkä kuukauden, kahden välein. Naamiota en muista tehneeni puolestaan vuosiin… Kuorintaa teen, koska se tekee ihosta ihanan pehmeän ja hyvin kosteutetun, mutta silti sitä tulee tehtyä melko harvoin. Hektinen elämänvaihe on päästänyt kuorinnan vähän unohtumaan, vaikka juuri silloinhan sitä eniten tarvitsisi!

janikak
janikak
9 years sitten

Kuorintahommat on jostain syystä unohtuneet viime aikoina..ehkä vain kyllästyin etsimään sitä oikeaa kuorinta-ainetta, jonka helposti kiukutteleva ihoni ottaisi vastaan. Kiitos vinkeistä erityisesti entsyymikuorinta-aineiden suhteen! 🙂 Naamioita kyllä tulee laiteltua säännöllisesti, välillä puhdistavaa ja välillä kosteuttavaa.

Hanna
Hanna
9 years sitten

Jos olisi mahdollista, kuorisin ihoa vaikka joka päivä! Rakastan sen tuomaa pehmeää ja sileää ihoa ja miten meikkivoide levitettyy seuraavana aamuna. Naamioita käytän lähinnä ihon kunnon mukaan, joskus puhdistavampaa savipohjaista ja toisinaan kosteuttavampaa.

Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Kuorinta ja naamio ovat olleet aina perusihonihonhoitoa tai oikeastaan hemmottelua yleensä kaksi kertaa viikossa mutta vähintään yhden kerran viikossa. Nykyisin käytössä on Patykan ja Absolutionin ihanat kuorinnat joita käytän yleensä vuorotellen ja niiden perään Absolutionin puhdistavan naamion. Seuraavaksi kiinnostaisi kokeillla tuota Iroisien kauneusnaamiota, jotta naamiollekin tulisi vaihtelua, vaikka ei tuossa Absolutionin puhdistavassa naamiossa ole mitään vikaa todellakaan, mutta uskon, että raikas geelinaamio sopisi iholleni myös loistavasti. Perustelut sille, miksi naamiot ja kuorinnat ovat kuuluneet likimain aina rutiineihini johtuu monestakin syystä; ensinnäkin olen kärsinyt huonosta iästä miltei koko ikäni ja olen pyrkinyt hyvillä ihonhoitorutiineilla selättämään ongelman. Vuosien saatossa on ollut ties… Lue lisää..

emu
emu
9 years sitten

Kuorinta ja naamio kuuluvat ehdottomasti kauneudenhoitorutiineihini! Pyrin pitämään hemmotteluhetken saunassa käynnin yhteydessä: ensin puhdistan ihon normaalisti, sitten levitän kuorinnan ja annan sen hetken vaikuttaa, kuorin kasvot, käyn saunassa ja saunan jälkeen levitän naamion. Ihana luksushetki arjen keskellä! Tällä hetkellä käytössäni on Absolutionin kuorinta ja naamio ja olen kyllä tykännyt kovasti.

Jenni
Jenni
9 years sitten

En lintsaa, mielestäni naamiot ja kuorinnat ovat juurikin ihanan hemmottelevia,eivätkä tunnu ollenkaan ikäviltä velvollisuuksilta. Siksi onkin harmi, etten ole pitkään aikaan voinut kuorintaa tehdä, sillä ihoni on tekstissännekin mainitulla tavalla liian herkkä siihen. Olen Joliesta saanut jo paljon apua iholleni,mutta tiedän sen hoidon olevan pitkä prosessi. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, joten ehkä kohta minäkin pääsen hemmottelemaan itseäni kuorinnalla 🙂 Naamioissa olen suosinut rauhoittavaa ja kosteuttavaa ruusunaamiota(Lavera), se on ollut mainio, mutta myös jotain vielä hoitavampaa olisi kiva kokeilla.

pinka
pinka
9 years sitten

Kuorinta ja naamio ovat minulle rutiinitoimenpiteitä, mutta samalla myös hemmottelua. Saunailtoina tulee leviteltyä naamiot nassuun ja sillä aikaa rasvailtua muu kroppa pienen venyttelyn ohessa, eli eräänlainen pieni meditaatiohetki itselle 🙂 Epäpuhdas ihoni kyllä tykkää naamioista, mutta toistaiseksi se täysin optimaalinen tuote jossa yhdistyisi paras lopputulos JA TUOKSU (!) on vielä hakusessa.

pistaasi
pistaasi
9 years sitten

ihoni on herkkä, siksi kuorin sitä harvoin. Naamio kuuluu rutiineihin, saunomisen yhteydessä.

hukka
hukka
9 years sitten

Kuoriminen ja naamiot ovat jääneet satunnaisiksi hemmotteluhetkeksi ja usein tulee lintsattua urakalla kaikista kauneudenhoitorutiineista.. Joitain perus-halis-savinaamioita olen ostanut joskus, ja käyttänyt. Miksi en käytä useammin? Hyvä kysymys! Tuntuu että olisi ihana taas pitkästä aikaa hemmotella itseään, mutta kokoajan on mukamas kiire ja parempaa tekemistä! :/ Vaikka ei se edes olisi kovin iso vaiva ja saisi ihanan olon itselle.

Ansku
Ansku
9 years sitten

Käytän kuorintaa ja naamiota säännöllisesti, ihon tarpeiden mukaan. Olen jo kauan kärsinyt temppuilevasta ihosta, ja siksi huolellinen ihonhoito on minulle itsestäänselvyys, josta myös nautin. Ihoni on aknelääkitysten vuoksi muuttunut kuivempaan ja herkempään suuntaan. Tämän vuoksi suosin hellävaraisia mutta tehokkaita ihonhoitotuotteita. Kuorintana on tällä hetkellä käytössä Melvitan greipintuoksuinen kuorintavoide. Naamioina Absolutionin puhdistava naamio sekä melkein lopussa oleva L´atélier des Délices polkkakarkkinaamio. Molemmista olen tykännyt paljon. Erityismaininnan ansaitsee 66 30 miestensarjan kuorintanaamio, joka on ihan huikea tuote! Se puhdistaa, kirkastaa, pehmentää ja tasoittaa ihonväriä. Mielelläni kokeilisin ihan mitä tahansa paketeista, mutta ehkä Patyka tai Absolution olisi minulle mieluisin 🙂

mirjis
mirjis
9 years sitten

Kuorintaa jaksan ja muistan tehdä silloin tällöin (noin parin viikon välein) puhdistuksen yhteydessä, kun kasvot tuntuvat epätasaisilta ja sitä tarvitsevilta. Naamiota varten pitäisi ottaa erikseen aikaa, jolloin naamio vaikuttaa, joten sitä ei tule kiireisessä arjessa samalla tavalla laitettua, vaikka kyse onkin vain muutamasta minuutista. Kun lapsen kanssa rauhallinen aika on kortilla, kynnys käyttää sitä naamioon jotenkin nousee, vaikka oma rentoutuminen ja itsestä huolta pitäminen on entistä tärkeämpää. Naamio, jonka voisi joskus jopa jättää kasvoille, kuulostaa houkuttelevalta.

Epe*
Epe*
9 years sitten

Säännöllisen epäsäännöllisesti; tällä hetkellä kuorinta- ja naamiotuotteet lopussa, enkä ole raaskinut sijoittaa rahaa uusiin. Kiitos muistutuksesta 🙂

maria
maria
9 years sitten

Naamion teen kerran viikossa (puhdistava ja kosteuttava Absolution) ja kuorintaa hieman harvemmin. Ennen naamiota höyrytän kasvojani noin viiden minuutin ajan – se toimii samalla loistavana meditaationa (joka muuten turhan usein uhkaa unohtua).

Sonja
Sonja
9 years sitten

Ihana tämä kauneusviikko! Kuorinta kuuluu ihonhoitorutiineihini noin kerran viikossa, ja naamion käytöstäkin on tullut piristävä uusi tapa kuorinnan jälkeen, saatuani kaupanpäällisiksi absolutionin naamion (mikä ihana tuote)!

Aino
Aino
9 years sitten

Kuorinta kuuluu olennaisesti ihonhoitorutiineihini ja teen sen kaksi kertaa viikossa, joskus jopa kolme kertaa jos epäpuhtauksia on erityisen paljon. Minulla on aika suuret ihohuokoset ja tuntuu, että ne tukkeutuvat helposti jos kuorinta kerrankin unohtuu. Naamioita en ole edes koskaan kokeillut.. En oikeastaan yhtään tiedä miten tai milloin naamiota tulisi käyttää, mutta sellainen hemmottelu voisi tehdä hyvää iholleni. Siinä siis uutta opeteltavaa omiin ihonhoitorutiineihin!

iisa
iisa
9 years sitten

Naamioita käytän satunnaisen säännölisesti, se on ihanaa arkipäivän luksusta ja tyttöjen saunaillan ohjelmanumero. Yleensä olen käyttänyt savinaamiota siinä uskossa ja toivossa, että se puhdistaa ihoni epäpuhtauksia. Kuorinnan suhteen olen ollut tosi saamaton ja laiska… enkä ole ollut aivan varma onko se tarpeellista mutta tämän postauksen luettuani aion kyllä parantaa tapani! olisin aivan onnessani, jos saisin valita yhden näistä paketeista :))

Iida
Iida
9 years sitten

Teen kuorintoja aina sillion kun satun muistamaan, eli hyvin epäsäännöllisesti. Pidän paljon kuorinnan jälkeisestä pehmeydestä iholla ja joka kerta päätänkin tehdä siitä rutiinin, mutta sitten huomaan taas unohtaneeni koko jutun. Naamioiden kanssa olen vielä enemmän tuurinautiskelija. Ennen lapsen saamista keskityin ihonhoitooni paljon enemmän, mutta perheen myötä oman itsen hemmottelu on jäänyt aivan liian vähälle. Tässä kohtaa minulla on siis vielä paljon opeteltavaa!

eena
eena
9 years sitten

Perusjutskuja.ei ihan niin usein ole kyllä tullut tehtyä et kerran viikkoon. Kosmetologi suositteli harvemmin kuorintaa. Mutta nytpä taidan tihentää kuorimisia. Kiva arvonta .mieluusti pääsisi palkinnoille.

Sanna
Sanna
9 years sitten

Pitkään aikaan en ole kuorinut. Syynä on äärimmäisen herkkä ihoni, jolle mikään kosmetiikka ei tunnu sopivan. Pikku hiljaa olen alkanut saada tilanteen paremmaksi (kiitos kuuluu osin teille!), ja voisin jopa harkita kuorintaa. Naamioita rakastan ja käyttäisin enemmänkin, jos budjetti vain antaisi periksi kaikkiin ihanuuksiin.

Kirsi
Kirsi
9 years sitten

Kuorinta ja naamiot ovat yleensä kuuluneet ihonhoidon perusteisiin, mutta nyt olen ollut kohta vuoden niitä ilman, koska jostakin on pitänyt säästää… Odotan suurella innolla koska kuorinta- ja naamioputelit ilmestyvätr taas kylppärin kaappiini.

joanna
joanna
9 years sitten

Kuorin kasvojen herkän ihon kerran/pari kuukaudessa, vartalo samoin. Naamion laitan yleensä kuorinnan perään. Kuorinta on kyllä todellinen pikakaunistus ja vaikutukset näkyvät pitkään, iho suorastaan hehkuu! Kesällä varsinkin kosteuttava naamio on must, monesti myös aurinkopäivien jälkeen ilman kuorintaa.

jatta
jatta
9 years sitten

Kasvojen ihon pyrin kuorimaan kerran viikossa, ihana nähdä tulos kuorinnan jälkeen. Naamion käyttö kasvoilla on jäänyt vähemmälle, siihen voisin panostaa jatkossa enemmän.

iduska
iduska
9 years sitten

Kuorinta ja naamiot ovat parasta ihonhoidossa 🙂 Niissä on jotenkin selkeämmin näkee eron ennen ja jälkeen käytön. Siksi niiden käyttö ehkä tuntuukin “peruspuhdistusta” luksuksemmalta. Suosikkinaamio on L’atelier des Delicesin piparminttu mutta se loppui juuri. Seuraavaksi jotain uutta testiin.

R
R
9 years sitten

Olen nyt viime aikoina lisännyt kuorinnan ja naamion rutiineihini. Tai no… ei ne vielä ihan rutiininomaisesti mene, mutta melko säännöllisesti kumminkin. Kuorintavoiteena minulla on tällä hetkellä Joliesta ostamani Absolutionin kuorinta ja naamio puolestaan on Jurliquelta. Täytyy myöntää, että naamiota muistan ja jaksan käyttää jonkin verran harvemmin, se jostain syystä tuntuu vaativan minulta enemmän kuin suhteellisen nopeasti vaikka suihkun yhteydessä tehty kuorinta. Sitten taas tehtyäni koko helahoidon, saattaa käydä niin kuin eilen – kosteuttavan naamion jälkeen ihoa ei kiristä ja unohdan kokonaan kasvovoiteen ja seerumin. Eilen unohtui jopa kasvovesi, jota normaalisti käytän joka päivä. Jotenkin tuntuu, että homma jäi vähän puolitiehen.… Lue lisää..

Päivi
Päivi
9 years sitten

Kuorinta kuuluu (lähes) säännöllisiin ihonhoitorutiineihin, koska siitä tulee iholle heti niin hyvä tunne. Naamio sen sijaan jää useammin laittamatta, koska en pidä niin paljon sen kanssa odottamisesta, enkä naamion putsaamisesta iholta (tähän tosin Patykan puhdistusliinasta on ollut apua). Naamio ei myöskään yleensä saa mitään erityisiä vau-efektejä aikaan, mutta ehkä en ole löytänyt vielä sitä oikeaa.

Pipari68
Pipari68
9 years sitten

Kerran viikossa, perjantaisin saunan jälkeen, ensin kuorinta ja sitten naamio. Couperosasta johtuen suosin entsymaattista kuorintaa ja tällä hetkellä käytössä on kosteuttava naamio. Patykan kosteuttava naamio on aika helmi ja tuntuu ihan kuin se silottaisi rypytkin! Välillä on tosin käytössä myös tyypiltään puhdistavampi naamio.

mariamaria
mariamaria
9 years sitten

Kuorinta plus naamio kerran viikossa tekee ihmeitä iholle! Kosteuttavaa naamiota käytän useamminkin, koska ihoni on varsinkin talvisin kovin kuiva.

neitolintu
neitolintu
9 years sitten

Noin kerran viikossa tulee kuorittua. Mutta naamiosta luistan. Kun mietin syytä niin tulee mieleen se, että se on vievinään niin paljon aikaa..

Tanja
Tanja
9 years sitten

Kuorinta ja naamio ovat minulle perusihonhoitoa koska ihoni on rasvainen ja epäpuhtauksia löytyy ihosta vähän väliä. Niin kuin jutussakin sanottiin niin kuorintaa käytän siksi että iho kirkastuu, vähentää epäpuhtauksia ja pehmentää ihoani. Koska ihoni on myös pintakuiva niin tarpeen mukaan katson että mitä naamiota ihoni kaipaa. Ilman näitä kuorintoja ihoni näyttäisi todella samealta eikä terveeltä kuten pitäisi .

Turnipsi
Turnipsi
9 years sitten

Kuorinta on about viikottaista perussettiä, ja naamiot vähän sellaista satunnaisempaa hyvää rauhallisiin hetkiin. 🙂

Matilda
Matilda
9 years sitten

Hassua, kun aina kuvittelen käyttäväni paljon aikaa ja vaivaa ihonhoitoon… mutta tulee kyllä tehtyä lähinnä perus puhdistus ja kosteutus, joskus myös seerumi. Kuorinta vain tuntuu todella vaivalloiselta ja naamioita on niin monenlaisia, että tuntuu vaikealta valita. Joskus kyllä tulee käytettyä kaapin (ainoata?) naamiota eli Dr Hauschkan puhdistavaa… ehkä kesälomalla on aikaa hemmotella itseään ja huoltaa ihoa paremmin

Anne-Mari
Anne-Mari
9 years sitten

Eilen viimeksi rauhallisena koti-iltana tekaisin itse kuorintavoiteen kasvojen ja vartalon iholle sekä naamion kasvoille ja dekolteelle. Saunan lämmössä on ihana rentoutua naamio kasvoilla ja kurkkuviipaleet silmillä, jalat kattoa kohti ojennettuina. Kuorinta ja naamio kuuluvat rutiineihin, jotka luen täydelliseksi arkihemmotteluksi kiireisessä arjessa.

mervi
mervi
9 years sitten

Nuorempana kuorinta ja erilaiset korteuttavat naamiot kuuluivat perusjuttuihin ja ihonhoito oli muutenkin säännöllistä. Nykyisin yltiökiireisen ja epäsäännöllisen arjen keskellä ihonhoito ei ole lähimainkaan rutinoitunutta, vaikka ihon kunnosta päätellen kunnollisiin tuotteisiin ja säännöllisyyteen olisi syytä panostaa. Käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa voiteissa ja meikeissä, mutta naamioihin tai kuorintoihin en ole vielä luonnonkosmetiikan puolella tutustunut.

Miia
Miia
9 years sitten

Kuorinta ja naamio kuuluisivat ehdottomasti ihonhoitorutiineihini, mikäli herkkä ongelmaihoni (ruusufinnikurjuus) ne kestäisi. Tai siis ehkä sopivia tuotteita ei vaan ole vielä löytynyt. 😉 Olen Joliesta löytänyt uuden tuttavuuden, Iroisien bb-voiteen, joka sopii minulle loistavasti ja minulle suositeltiin muutenkin Iroisien tuotteita, joihin aionkin paremmin tutustua aloittamalla puhdistuskaksikosta pikimmiten. Tiedän, että mikään kosmetiikka ei ongelmaihoani paranna, mutta varmasti sopivien tuotteiden löytyessä toisi helpotusta (hilseilevän pintakuiva, samalla pahoja tulehduksia, joista jää isoja arpia :(..) Toivottavasti sopivat tuotteet löytyisivät pian ja mieluiten luonnonkosmetiikan saralta!

Ruska
Ruska
9 years sitten

Kuorinta on perusihonhoitoa aina kun joku ihana purnukka on hyllyssä, mutta tuotteen loputtua saattaa mennä aikoja ennen kuin saan hankittua uuden. Ja joka kerta mietin miksi vasta nyt 😀 Naamioita olen sekoitellut viime aikoina lähinnä itse eri raaka-aineista. Olisi kyllä ihana päästä testaamaan joku näistä seteistä 🙂

Meri
Meri
9 years sitten

Molemmat, sekä kuorinta että naamiot ovat satunnaista ihonhoitoani. Ongelmana on ehkä ajankohta, ei tunnu löytyvän sellaista aikaa jolloin voisi rauhassa touhuta naamio kasvoillaan. 15-20 minuuttia vaikka aamuisin olisi liikaa. Illalla taas tuntuu että se ei kannata yötä vasten. Kuorintaa kyllä keholle, mutta harvemmin kasvoille. Talvella tulee tunne että kuiva iho täytyy kuoria, mutta ei niinkään näin kesäisin.

Hottentotti
Hottentotti
9 years sitten

Kuorinta on perusihonhoitoa, koska se tekee ihon pehmeäksi, pidän siitä tunteesta 🙂 Pyrin kuorimaan ihon kerran viikossa. Naamioitakin yritän muistaa käyttää mutta välillä tuppaa unohtumaan. Ei jaksaisi odotella maskit naamassa kovin pitkään 😉

Naturellielli
Naturellielli
9 years sitten

Kuorinta kuuluu rutiineihin ilman muuta joka viikko, ihanan pehmeä iho heti havaittavissa oleva suora vaikutus. Naamiot sen sijaan ovat käytössä vain työmatkoilla. Usein tulee hotellihuoneessa luettua työpapereita naamion vaikuttaessa. Jotenkin iho oikein huutaa sos-apua naamiolta kuivan lentokone- ja kokolattiamattoisen huoneen kiristäessä pintaa ihan konkreettisesti. Kotona tähän rutiiniin ei tunnu aika/kärsivällisyys riittävän…

Ansku
Ansku
9 years sitten

Pakko vielä kommentoida uudestaan, kun monella (varsinkin äidilillä) tuntuu kuorinnat ja naamiot jäävät vähemmälle ajanpuutteen takia. Itsellänikin on oma aika kortilla kahden pienen lapsen äitiniä. Olen ratkaissut asian niin, etten odota “rauhallista hetkeä” vaan laitan naamion kasvoille esim. alkuillasta ja annan sen vaikuttaa lasten iltapuuhien ajan, ja käyn huuhtomassa/pyyhkimässä pois kun lapset nukkuvat. Pidemmästä vaikutusajasta ei ole haittaa, päinvastoin. Lapset ovat myös saaneet monet makeat naurut kun olen ilmestynyt kylppäristä hassunvärinen naamio kasvoillani 🙂

Emppu
Emppu
9 years sitten

Kuorinta on minulle yleensä hemmotteluhetki eli tapahtuu noin kerran kahdessa kuukaudessa. Aina kuorinnasta koituvan hyvän olon jälkeen päätän, että otan homman kauneudenhoitorutiiniksi, mutta jo viikon kuluttua asia on unohtunut. Ehkäpä paremmat ja ihotyypilleni sopivammat tuotteet auttaisivat asiaa.

Britt
Britt
9 years sitten

Rakastan kuorintojen ja naamioiden välitöntä vaikutusta ihossani, joka on toisaalta kuiva, toisaalta kovin rasvoittuva. Jostain syystä nämä toimenpiteet vaan unohtuvat minulta kovin helposti. Olen laiska valmistamaan naamioni sekä kuorintavoiteeni kotitekoisesti, enkä ole löytänyt täydellisiä tuotteita vielä kaupankaan hyllyltä. Kesäpakettinne vaikuttivat ihanilta ja enemmän kuin lupaavilta, mutta voi voi sitä valinnan vaikeutta. Vaihtoehtoja on ihan liikaa. 🙂

Tiina
Tiina
9 years sitten

Käytän kuorintaa ja naamiota viikoittain, koska on ihana hemmotella itseään!

Johanna
Johanna
9 years sitten

Patykan vaaleanpunainen kuorinta&naamio-ihanuus + L’atéliersin “mummomaski” ovat yksinkertaisesti paras compo, jota olen ikinä testannut. Toimii myös silmänympärysiholla loistavasti. Tämä pariskunta kuuluu viikottaisiin kauneushetkiini ja tärkeiden tilaisuuksien lähestyessä kahdesti viikossa käytettynä. Olen suositellut aivan kaikille ystävilleni ja nyt ostin myös anopille tämän naamion 🙂

Miia Krause
Miia Krause
9 years sitten

Aika vähän on kasvoja tullut kuorittua mutta päivittäiseen rituaaliin kuuluu pesu emäksisellä MeineBase suolalla joka “sulaa” iholle sitä samalla hellästi kuorien

Maiju
Maiju
9 years sitten

Kuorintaa olen käyttänyt joskus nuorempana kun ihoni oli hyvin epäpuhdas. Nykyisin olen laiskistunut enkä useinkaan jaksa panostaa ihon tai hiusten hoitoon. Osittain “laiskuus” johtuu siitä, että en oikeastaan tiedä mikä olisi iholleni parasta. Olen yrittänyt päästä pikkuhiljaa eroon kaikista ylimääräisistä kemikaaleista, mutta uusien luonnollisten tuotteiden hankinta on jäänyt tekemättä. Olisi ihanaa saada niin meikkipussi kuin ihonhoitotuotteet ajan tasalle. Pikkuhiljaa… 🙂

Hanski
Hanski
9 years sitten

Kuorinnat ja naamiot ovat arjen hemmottelua,ja kuuluvat olennaisesti ihonhoitotutiineihin.Saunaillan päätteksi tehty kuorinta ja naamiohoito tekevät ihosta pehmeän ja energisen näköisen.

Minna
Minna
9 years sitten

Kuorin kasvojani 1-2 krt viikossa. Sen avulla ihoni pysyy kirkkaana ja kuulaana. Eikä epäpuhtauksia kerry niin paljon. Rutiini mistä ei voi luistaa. Naamiota olen opetellut käyttämään löydettyäni Absolutionin ihanan naamion. Hetki hemmottelua ja rentoutusta itselle. Absolutionin ja Iroisien tuotteet ovat olleet sekaiholleni todellinen löytö ♡ Ja luonnonkosmetiikasta en luovu mistään hinnasta.

Anu
Anu
9 years sitten

Kuorinta tulee tehtyä jotakuinkin kerran viikossa, yleensä saunomisen yhteydessä. Naamion laittaminen ei vie kauan mutta jotenkin miellän, että siihen rutiinin kuuluisi rauhallinen ja hiljainen oma hetki. Ehkä kuppi teetä ja jalat sojoon. Meillä pienten lasten kanssa illat on niin järkyttävää älämölöshowta, että naamio jää kyllä laittamatta vaikka se tulisi tarpeeseen. Mutta ah, sitten kun se naamion vaativa rauhaisa aika tulee, niin kyllä se tuntuu ansaitulta ihanuudelta. Sitten vaan toivoo, ettei purkki ole mennyt vanhaksi, kun sitä käyttää ihan liian harvoin. 🙂

Laura A.
Laura A.
9 years sitten

Kuorinta ja naamio yleensä unohtuvat satunnaisen hemmottelun puolelle. Nautin niiden avulla saavutetusta lopputuloksesta, mutta kun putelit tyhjenevät, ei uusia tule heti hankittua tilalle, kun “eihän tässä ole mikään kiire, kun tää iho näyttää just nyt niin hyvältä”… Niinpä niin!

Kaisa
Kaisa
9 years sitten

Kuorinta ja naamio kuuluvat perusarkeeni, tosin nyt aloin miettimään että pitäisikö kertoja lisätä kerran viikosta kahteen sillä ihoni on rasvaisuuteen taipuva. Kiitos jälleen tästä ajatuksia herättävästä tekstistänne. 🙂

Annette
Annette
9 years sitten

Ehdottomasti rutiini. Niin paljon varsinkin kuorinta vaikuttaa ihon ulkonäköön. Tykkään myös käyttää konjac-sientä normaalin puhdistuksen yhteydessä, se kuorii hellävaraisesti.

wry
wry
9 years sitten

Kasvojen kuorinta ja naamiointi ovat perushemmottelua arjessani. Kuorin ehkä kolme kertaa kahdessa viikossa, naamioin tarpeen mukaan suurin piirtein kerran viikossa. Nassu pysyy kuosissa ja hemmoteltu iho tuntuu taivaalliselta!

TiinaH
TiinaH
9 years sitten

Kuorinta kahdesti viikossa kuuluu saunan kera ehdottomaan arjen hemmotteluun: sekaiho pysyy heleänä ja tyytyväisenä, ja mieli rentoutuu! Itse tehty suvikuorinta kruunasi juhannussaunan, mutta yleensä laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet löytävät kylppärin kaapista löylykaveriksi.

Petra
Petra
9 years sitten

Viikottainen rutiini, joka kuitenkin arjessa tuppaa helposti jäämään liian vähälle huomiolle. Tämä on lisäksi niitä kauneudenhoitotuotteita joista tarpeen tullen tulee tingittyä – onneksi kotikonstejakin löytyy 🙂

Heidi
Heidi
9 years sitten

Kuorinta on viikoittainen rutiini aina saunan yhteydessä. Naamioiden käyttö on melko satunnaista, vaikkakin on vakaa pyrkimys pitää se säännöllisenä. Arjen keskellä vaan välillä tuntuu, ettei sille muka ole aikaa tai ei vaan jaksa.

Heli
Heli
9 years sitten

Patykan tuotteessa yhdistyy näppärästi sekä kuorinta että naamio, tällä setillä tulee kasvoja hoidettua tyypillisesti n. kerran viikossa. Muuten varmaan naamion käyttö jäisi ja käyttäisin pelkkää kuorintaa.

Kirsikka
Kirsikka
9 years sitten

Kuorinta-aineen ja naamion käyttö kuuluvat viikottaiseen ihonhoitorutiiniini. Kuorin kasvoni ja hemmottelen sitä naamiolla aina viikon lopussa, sunnuntaisin, jolloin on ihana aloittaa tuleva viikko raikkaana! Aina kuorinnan ja naamion jälkeen kasvoni tuntuvat niin ihanan pehmeiltä. Nyt kun olen totuttanut ihoni näihin hemmotteluhetkiin, en voisi jättää hoitoja pois, siitä huolimatta että ihoni on hieman herkänpuoleinen ja kuiva.

Minni
Minni
9 years sitten

Kiitos teidän valaisevien vinkkien, kuorinnasta ja naamiosta on tullut säännöllisiä hemmotteluja kasvoille. Eron kyllä huomaa entiseen, huokoset ovat pienemmät ja iho pehmeämpi. Suosittelen siis muillekin.

Elina
Elina
9 years sitten

Kuorinta kuuluu perusrutiineihin, koska suihkussa on “arkikuorintaan” oma tuotteensa (Lavera basic, edullinen ja hyvä). Kuorinta + naamio (Patyka & Aloree) on sitten hemmottelua, kun on aikaa.

EN
EN
9 years sitten

Kuorinta erityisesti kuuluu rutiineihin, kuorin melkein joka suihkussakäyntikerralla(käyn suihkussa n. joka toinen päivä) , mutta naamioiden käyttö on edelleen jäänyt vähemmälle, ehkä siitä syystä, etten ole löytänyt mitään superhyvää naamiota. Siksi tämän paketin voitto olisikin aivan mahtavaa 🙂

Untuvaa
Untuvaa
9 years sitten

Kuorin ihoni kerran viikossa entsyymihappokuorinnalla, koska ihoni tukkeutuu helposti ja kärsin epäpuhtauksista. Lievän tulehduksen takia entsyymihappokuorinta on iholleni hellävaraisempi ja sopivampi vaihtoehto kuin mekaaninen kuorinta. Iho on selvästi kirkkaampi ja tasaisempi kuorinnan jälkeen. Naamiota pyrin käyttämään kerran viikossa, mutta tämä unohtuu välillä. Pintakuiva ihoni kumminkin kiittää, kun jätä kosteuttavan naamion yön ajaksi iholle. Käytän välillä myös puhdistavaa savinaamiota. Erityisesti silloin, kun ihossa on tukkeumia, jotka eivät millään veinaa puhdistua. Savinaamiota olen käyttänyt myös saunassa.

katri
katri
9 years sitten

Nyt kun olen löytänyt mieleiset kuorinta ja naamioaineet, hoidan ihoani viikoittain. Toki naamavärkki kerkesi mennä hurjaan kuntoon, ennenkuin sain raahattua itseni etsimään tietoa oireilevalle iholleni ja tuotteita kotiin asti testattaviksi. Ihokriisistä tuli yksi parhaista pysähdyksistä, tönäisystä nauttimaan puhtaammista aineista ja aiheista. Oikein odotan nytkin, että pääsen illalla talon hiljennyttyä pyörittelemään itselle kasvohieronnan vaaleanpunaisella unelmalla 😉 Ja hei, taidanpa lämmittää pihasaunan niin tulee istuttua pitempäänkin naamio kasvoilla! Tämä kaikki siis pakon edessä mutta niin mielellään 😀

MerjaK
MerjaK
9 years sitten

Kasvojen kuorinta ja naamio on jokaviikkoinen rutiini. Vartalon ihoa kuivaharjaan viikottain ja kuorin kerran kuukaudessa, tarvittaessa useammin. Hyvillä tuotteilla homma hoituu helposti ja miellyttäväästi.

Shiva
Shiva
9 years sitten

Aika harvoin on tullut tehtyä kuorintaa tai naamiota, ehkä n. kerran kuukaudessa. Syy on ehkä se että vuosikausia vanhat tuotteet kaapin pohjalla eivät oikein houkuttele… EHdottomasti käyttäisin useammin jos onni arvonnassa suosisi 😉 suddenconnection(at)hotmail.com

Ida
Ida
9 years sitten

Kuorinta kuuluu minulla perus ihonhoitorutiineihin eli teen sen noin kerran viikossa, sillä ihoni on epäpuhdas ja alkaa nopeasti näyttämään samealta ja tukkeutuu helpommin ilman kuorintaa. Kuorinnasta en luista, mutta naamioita olisi syytä käyttää ahkerammin ja säännöllisemmin. Se vaan tuntuu helpommalta jättää väliin, kun on mukamas niin kiire. Käytän ehkä kerran kahdessa kuukaudessa puhdistavaa savinaamiota.

Mimosa
Mimosa
9 years sitten

Kuorinta on ollut perusihonhoitoa jo vuosikausia. Naamioita olen käyttänyt vain satunnaisesti. Yhdistin nämä vuoden alussa ja nyt käytössäni on kerran viikossa Patykan kirkastava kuorintanaamio. Se on aivan ihana! Haluaisin vielä löytää kahdenlaiset naamiot, toinen joka puhdistaa tehokkaasti ja toinen joka jättäisi kauniin glown kasvoille. Ehkä toivon kosmetiikkapurnukoilta liikoja 🙂

Liisa
Liisa
9 years sitten

Nyt vasta olen oppinut säännölliseen kuorintaan, mikä tuntuu tosi ihanalta. Öljyseerumi kuorinnan jälkeen on jo hemmottelua. Naamiot on vielä mulle täysin outoja :), mutta alkaa kyllä kieltämättä kiinnostaa…

Emm
Emm
9 years sitten

Kuorinta kuuluu perusrutiineihin, sillä sen tulokset näkee ja tuntee kasvoilla välittömästi. Naamioiden käytössä olen hiukan laiskempi, syynä ehkä se etten ole löytänyt sitä täydellistä naamiota.

Sanna S.
Sanna S.
9 years sitten

Kuorinnat ja naamiot ovat nimenomaan sitä satunnaista hemmottelua… En osaa selittää, miksi. Se vaan jää. 🙂

Minnie
Minnie
9 years sitten

Kuorin ihoani säännöllisesti, mutta täytyy tunnustaa, että naamioita laitan harvoin. Johtuneeko siitä, että minulta puuttuu kunnollinen kosteuttava kasvonaamio. Pitäisi korjata asia pikaisesti. Iroisen pikakaunistavaa naamiota käytän satunnaisesti, mutta vähänkuin erikoistilanteisiin, kai tavallista päivääkin voisi piristää naamiolla.

Päivi
Päivi
9 years sitten

Tällä hetkellä kumpikaan ei kuulu kauneusrutiineihini. Olen aiemmin kuorinut kasvoni säännöllisesti, mutta kuulin pelotteluja siitä, että iho menisi joka kerta rikki eikä tee hyvää. Siihen se sitten jäi. Sopivaa naamiota en ole koskaan löytänyt. Kaikki kokeilemani ovat tehneet ihostani tahmaisen ja rasvaisen, kumonneet täysin kuorinnan tuoman sileyden ja raikkauden.

Ninne
Ninne
9 years sitten

Minulle kuorinta ja naamio olivat aikasemmin hemmottelua ja luksusta ja noh… hyvin harvassa. Viimeisen puolen vuoden sisään olen kuitenkin ottanut ne osaksi rutiinia ja kuorinkin ihon noin pari kertaa viikossa. Kuorinnan jälkeen laitan aina naamion. Luksuksesta en ole kyllä edelleenkään luopunut vaan teen kuorinnasta ja naamiosta aina erityisen hetken. Kuorin kasvot huolellisesti ja naamion vaikuttaessa luen jotain kivaa kirjaa tai katson lempiohjelmaani.

Sini
Sini
9 years sitten

Minulle kasvojen kuorinta on säännöllistä, mutta harvinaisempaa hemmottelua. Kuorin kuivaa ihoa pari-kolme kertaa kuussa hellävaraisella kuorintatuotteella. Sen sijaan naamiota käytän pari kertaa viikossa, kosteuttava versio tekee tosi hyvää kuiville kasvoilleni!

Vieno
Vieno
9 years sitten

Kävin tänään Jolien ihokonsultaatiossa ja sain oppia etenkin kuorinnan ja naamion tärkeydestä. Tähän asti olin pitänyt niitä vähän sellaisina ylimääräisinä, jotka omalta kohdaltani useimmiten unohtuvat. Sain mukaani ihanat uudet tuotteet ja nyt nautin ensimmäisen kotispa-käsittelyn jälkeisestä euforiasta. Kasvot tuntuvat ihanan sileiltä. Ehdottomasti otan tämän tavaksi! Kiitos Jolie!

Hanna
Hanna
9 years sitten

Ihonhoitooni kuuluu jaksottaiset kuorinta -ja naamiokaudet. Käytän tuotteita säännöllisesti kun löydän mieluisen ja toimivan. Sitten saattaa kulua pari kuukautta kunnes taas innostun hoitamaan ihoani ja hankin taas tiotteita.

Anna
Anna
9 years sitten

Kuorintaa ja naamiota tulee käytettyä epäsäännöllisen säännöllisesti, lähinnä jos iho vaikuttaa todella nuupahtaneelta ja sitten silloin, jos on jostain syytä aikaa pitää kauneusiltaa ja maata saunassa ja tehdä kasvohoitoja. Tunnustan kyllä että ostettuani Absolutionin kuorinnan keväällä olen käyttänyt sitä keskimääräistä useammin, todella hyvä tuote! 🙂

tiiti66
tiiti66
9 years sitten

Kuorinta sekä naamioiden käyttö on aika satunnaista, usein tulee laitettua naamio saunaan mennessä silloin kun on aikaa ja tuntee kaipaavansa hemmottelua. Ja paha on käyttää, jos ei kotona ole aineita. Kaupassa ollessa ei taasen yleensä muistu mieleen ostaa kyseisiä tuotteita. Ollapa jokin luottotuote, joka toimisi varmasti ja jota muistaisi pitää aina kotona.

Nina
Nina
9 years sitten

Sekä kuorinta että naamio kuuluvat ja ovat aina kuuluneet ihonhoitooni säännöllisen epäsäännöllisesti. Pyrin sellaiseen noin kerran viikossa tahtiin ja olen yrittänyt luoda siitä sellaisen viikonlopun luksushetken jolloin myös muutoinkin rentoudun. Joskus kuitenkin sattuu unohduksia kiireen tai muun takia ja satunnaisesti on elämässä ollut paljon pidempiäkin välejä kun minulla ei ole yksinkertaisesti ollut varaa ostaa ainakaan molempia. Koen kuitenkin, että tavallaan niiden jäyttö on jopa säästöä koska iho pysyy parempana ja ei tarvitse sitten ehkä niin usein suunnata kasvojenpuhdistukseen. Tällähetkellä lempparituotteitani ovat irosien ihana kuorinta (sopii tällaiselle herkälle iholle) ja absolutionin puhdistava naamio. Joskus haluaisin kokeilla vielä jotain kosteuttavaa naamiota. Kropan… Lue lisää..

Mari Lepistö
Mari Lepistö
9 years sitten

Kuuluvat viikottaiseen ihonhoitoon, yleensä saunan yhteydessä. Hemmotteluhetki tekee hyvää iholle ja mielelle!

Laura Leiniö
Laura Leiniö
9 years sitten

Kuorinta kuuluu, rakastan sitä ja sen tuomaa keveyden ja puhtauden tunnetta! Tekisin sitä vaikka joka päivä jos saisin, ja postissa odottaa juurikin parhaillaan ihana paketti uutta kuorinta-voidetta. Naamioissa kyllä pitää vähän skarpata. Ja teenkin niin, heti seuraavan tilauksen yhteydessä. Laatukosmetiikka on vähän kuin rintaliivit: miksei kukaan kertonut jo 15 vuotta sitten, että niitä ei kannata ostaa kuin asiansa osaavasta erikoisliikkeestä. Molemmat ovat hintansa väärti!

Hanna
Hanna
9 years sitten

RAKASTAN kuorimista! Se on ehkä jotenkin psykologista, oikein ajattelen kuinka kulunut iho lähtee ja tuo esiin kirkkaaman ihon. Kuorin kasvojani pari kertaa viikossa, yleensä teen vielä naamion päälle. Kuorin myös vartalon ihoa, tosin vähän vähemmän “luksusmaisemmin” eli aamukahvien puruilla tai merisuolalla. 🙂

LadyBlue
LadyBlue
9 years sitten

Kuorinta ja naamio kuuluvat ehdottomasti viikottaisiin rutiineihini! Tavakseni on tullut ajoittaa ne sunnuntaille. Pintakuiva ihoni imaisee lähes kokonaan kosteuttavan naamion, joten tarpeeseen tulee sen käyttö. Näistä rutiineista tulee puhdas ja rentoutunut olo, en luopuisi <3

Krisse
Krisse
9 years sitten

Kuorinta kuluu säännöllisemmin, mutta naamioita tulee käytettyä harvemmin. Syynä lienee, ettei muka ole aikaa ja toisaalta kotoa puuttuu tällä hetkellä sopiva tuote. Tuntuu, että iho kaipaisi aiemman puhdistavan naamion sijaan kosteuttavaa. Tuo Patykan naamio kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

Sanna Kemppainen
Sanna Kemppainen
9 years sitten

Olen viime aikoina onnistunut melko hyvin saamaan kuorinnan ja naamion käytön rutiiniksi, mutta näin kesällä rutiinit tuppaavat unohtumaan. Pitäisi muistaa kuoria ja käyttää naamiota, koska vaikutukset olivat silminnähden havaittavia ja näillä tuotteilla kyseinen sessio oli enemmänkin hemmottelua kuin välttämätön rutiini.

Yrttejäpurkissa
Yrttejäpurkissa
9 years sitten

Ne ovat satunnaista, melko harvinaista hemmottelua. Kuorintaa minulla ei tällä hetkellä ole, vaikka se tervetullut kosmetiikkalisä olisikin ♡ Esim. limettinaamiota kokeilisin myös mielelläni! Syynä rutiinin puuttumiseen arjestani on raha, ja se, että ihonhoitorutiinini hakevat vielä muotoaan.

Alva
Alva
9 years sitten

Minulle kuorinta on perusihonhoitoa, ja eron kyllä huomaa heti, jos joskus erehtyy poikkeamaan rutiineista. Naamioita en sen sijaan ole koskaan oppinut käyttämään säännöllisesti. Ainoastaan talviaikaan yritän muistaa kerran viikossa käyttää kosteuttavaa naamiota, mutta myönnettäköön, että aina ei muista… En tiedä mikä siinä on muka niin hankalaa – ehkä ne monesti niin pitkät vaikutusajat? Tarkoitus olisi kyllä investoida hyvään naamioonkin ja ottaa se osaksi viikkorutiineja 🙂 Ja siinä piilee ehkä myös se toinen ongelma: oikeanlaisen naamion löytäminen.

Jenni
Jenni
9 years sitten

Olen aina tykännyt kuorinnasta ja naamioista, mutta en ole niissä niin säännöllinen. Nyt olen käyttänyt Absolutionin naamiota ja pidän siitä valtavasti. Kuorintaan sopiva tuote luonnonkosmetiikkasta on vielä hankkimatta ja kokematta.

Mönkkeli
Mönkkeli
9 years sitten

Sekaihoisena täyttä rutiinia, ellen käytä ovat kasvot sameat ja huonokuntoiset. Tosin joskus sorrun myös liiallisuuksiin ja seurauksena on vain enemmän rasvoittuvat ja näppylöityvät kasvot :/. Maltti on siis valttia.

Arhippa
Arhippa
9 years sitten

Säännällisen epäsäännöllisistä perushemmottelua. Ihoni on sen verran kuivaa sorttia, ettei tule kuorittua ihan viikottain, mutta parin viikon välein kyllä. Naamioiden kanssa olen sitten vähän onnetomampi, kuorintaa käytän usein suihkussa, sen jälkeen ei tule laitettua enää naamiota kasvoihin. Aikanaan jaksoin enemmän hoitaa ihoa naamioilla, nykyään tuntuu että vilkkaan naperon kanssa on aina muutakin tekemistä

Nora
Nora
9 years sitten

Kuorinnan teen säännöllisesti kerran viikossa, naamioita sen sijaan tulee jostain syystä käytettyä harvemmin. Ehkä en ole vain löytänyt sopivaa? Täytyy nyt skarpata sen suhteen ja tutustua noihin tarjouspaketteihin vähän paremmin.

Janttara
Janttara
9 years sitten

Kerran parissa viikossa kuorin, naamion teen aina kuorinnan jälkeen. Kai sitä useamminkin voisi, mutta ihoni on hieman couperosa-tyyppinen ja en usko kuorinnan liian usein olevan kasvoille hyväksi

Jem
Jem
9 years sitten

Kävin Joliessa ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten ja sen ansiosta innostuin ihonhoidosta uudella tavalla! En ollut ennen löytänyt iholleni sopivaa kuorintaa enkä naamiota ja koin paremmaksi olla käyttämättä niitä ollenkaan. Mutta nyt käytän kumpaakin kerran viikossa ja sen jälkeen iho ja olo tuntuu ihanan raikkaalta!

Mariamaria
Mariamaria
9 years sitten

Yleensä kerran viikossa teen kuorinnan ja laitan naamion. Se on sellaista omaa aikaa, jolloin voi keskittyä ihan itseen ja omaan olemiseen 😀 Joskus teen ihan keittiön tarpeista nuo tököttini, se on hommassa hauskin puoli

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.