Hiukset

Tervetuloa toivesarja Less is More – Jolien hiustuotevalikoima paranee

24.08.2018, Jolie

Less is More

Luonnonkosmetiikan hiustuotteiden maailma ei ole helppo, sillä tarvitaan erinomaisia raaka-aineita sekä osaavaa tuotekehitystä, jotta toimivia tuotteita syntyy.

 

Less is More -hius- ja muotoilutuotteet nyt Joliessa

Jolien asiakkaat ovat vuosia kyselleet Less is Moren perään. Brändi on asiakkaidemme keskuudessa melko tunnettu ja monet ovat luottaneet sarjaan jo kauan. Tiivistemäiset koostumukset ja maltilliset hinnat tekevät sen hinta-laatusuhteesta loistavan. Olemme tottuneet siihen, että asiakkaamme ostavat Less is Morensa muualta, ja siksi katseemme ovat tähynneet aktiivisesti uusien ja ”jännittävien” hiusbrändien pariin. Jolie Beautyn testikierros osoitti kuitenkin sen, että joskus vastaus löytyy läheltä ja erinomaisuus onkin jo tarjottimella ihan nenän alla. Siksi lanseeraamme Less is Moren Joliessa vihdoinkin! Tänään!

Puhdas ja laadukas Less is More -hiustenhoito- ja muotoilusarja tulee Itävallasta, pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä. Luomusertifioitu brändi on kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuberin sekä hiusmuotoilija Hannes Trummerin yhteistyön tulosta.

Less is More on saanut alkunsa menestyneen hiusalan ammattilaisen Hanneksen intohimoisesta haaveesta luoda täysin uudenlainen, minimalistinen hiussarja. Kaksikko Doris & Hannes yhdistivät voimansa ja loivat luonnonkosmetiikan hiustuotteet parhaista, luomulaatuisista raaka-aineista. Aluksi kampaamokäyttöön kehitetyt tuotteet ovat valloittaneet käyttäjänsä ympäri maailmaa yksinkertaisuudellaan, toimivuudellaan ja innovatiivisuudellaan. Sarjan tuotteet sisältävät korkean määrän hoitavia tehoaineita. Tuotteissa on myös huippulaatuisia eteerisiä öljyjä, jotka hellivät aromaterapeuttisilla ominaisuuksillaan hiusten ja ihon lisäksi myös mieltä. Käyttämällä puhtaita Less is More -sarjan tuotteita, teet hyvää hiuksille ja hiuspohjalle aidosti ja ekologisesti.

Less is Moren raaka-aineista löytyy ihanaa metsähunajaa, iltahelokkia, sitruunamelissaa, minttua, hamppuöljyä, mineraalisuolaa, valkosavea, malvaa, ruusunmarjaa, kookosta, kistusuutetta, vaniljaa, lehmusta, sitruksia, neem-uutetta, teepuuöljyä, aloe veraa. Osa komboista on yrttisiä, osa sitruksisia, osa kukkaisia. Muotoilutuotteista löytyy kerrankin valikoimaa erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Tervetuloa uutuuksien pariin Less is Moren vanhat ja uudet ystävät!

”The more you use it, the more beautiful your hair becomes.”

Ihastu Less is Moreen!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
5 years sitten

Ihanaa, kun lempisarjani vihdoin lempikaupassani! Tuleehan teille sarjan kaikki tuotteet myyntiin? Masgabadogel on vain matkakokoisena nettikaupassa. Joliebeautyn puolella oli onneksi myös täysikokoisena. Masgabadogel on yksi lempituotteistani (niitä on tosin monia). Onko teille tulossa Herbal tonic myyntiin? Se on pipokaudella hyvä päänahalle. Myös Rose serum on hankintalistalla hiusten pituuksiin kunhan hiukset kasvavat vielä. Eli onko sarja tulossa Jolieen ja/tai Joliebeautyyn täydellisenä? Ainakin toivon, että Masgabadogel tulisi normaalikokoisena purkkina myös Jolien suomenkieliseen verkkokauppaan.

Jenni K
Jenni K
5 years sitten

Kiva uudistus! Less Is Moren tuotteet ovat ihania. Myös Unique Beauty on hyvä. Itse olen nyt ihastunut Flow Cosmeticsin palashampooseen ja hiushuuhteeseen ja koen, että montaa tuotetta testattuani nämä toimivat parhaiten ja pesuväli on pidentynyt. Jolie Boxissahan on usein tullut Flow:n tuotteita. Mietin, miksei teillä ole Flow:ta myynnissä.

Jolie
Jolie
5 years sitten

Hei Mari! Mekin olemme innoissamme tästä uudesta ja ihanasta sarjasta! Täysikokoinen Mascobadogel on tulossa nettikauppaan vielä tänään. Loput Less is Moren tuotteista ovat vielä tilauksen alla, mutta kaikki tuotteet ovat tulossa sekä Jolieen että Jolie Beautyyn myyntiin. 🙂

Jolie
Jolie
5 years sitten

Flow Cosmeticsin tuotteet ovat meistäkin ihania ja niitä löytyykin Jolie Beautyn puolelta, josta voi kätevästi tilata myös Suomeen. 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.