Flourish

Kukat pakettiin

12.03.2015, Outi Rinne

Hei rakkaat lukijat! Kuten olette jo huomanneet, Jolien sivut ovat kokeneet uudistumisen, ellei suorastaan voisi puhua kasvojen kohotuksesta. Sama koskee sivuston sisältöä. Niinpä on tullut aika kääräistä Flourish pakettiin, kiittää ja kumartaa teitä kaikkia lukijoita.

IMG_1558-2

Blogini on kukkinut täällä lähes kolme vuotta (hui kauhistus!) ravitsevassa maaperässä ja erinomaisessa seurassa. Jokainen matka tulee kuitenkin joskus päätökseen – tässä tapauksessa antaakseen tilaa uusille seikkailuille. Flourish ei sellaisenaan enää jatku mutta itse jatkan osana Jolie-tiimiä ja Jolien Toimitusta, mistä olen enemmän kuin kiitollinen. Hyvän oloon liittyviä juttujani tulette siis näkemään täällä myös tulevaisuudessa.

Mieli ja ruoka -aiheisilla teemoilla jatkan omassa MieliRuoka-blogissani, jonne olet enemmän kuin tervetullut maistelemaan hyvän olon herkkuja. – Ja psst… huhtikuun puolivälin jälkeen näkee päivänvalon myös aiheeseen liittyvä uusi ruokakirjani Mielekkään Eväät.

1912-yesterdays-the-past-tomorrows-the-future-but-today-is-1

– Magalí Saez

Valoa ja iloa päivääsi!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni
Jenni
9 years sitten

Kiitos 🙂

Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Ihanaa kun jatkat Joliessa. Teksteissäsi on voimaa ja rauhallisuutta ja nyt kaottisessa elämäntilanteessa ne tuovat lohtua. Jään innolla odottamaan ruokakirjaasi.

Outi
Outi
9 years sitten

Kiitos Mari Vee ja Jenni!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.