Yleinen

Jolien kevätmeikkilook

11.03.2015, Hannamari Rahkonen

Jolien kulisseissa on puuhailtu viime ajat tiiviisti teidän esittämienne toiveiden parissa. Kuullessamme, että kaipaatte lisää meikkilookeja sekä arkimeikkivinkkejä, ryhdyimme oitis koko Jolie-tiimin voimin toimiin.

Maaliskuusta lähtien julkaisemme Jolien Toimituksessa aiempaa enemmän erilaisia meikkityylejä, meikkilook -reseptejä sekä spesifejä tuotevinkkejä. Siveltimien päässä taikojaan tekee taitava tuote- ja myymälävastaavamme Emmi, jonka mallinpenkkiin istahti tällä kertaa Jolien aurinkoinen kosmetologi sekä myynti- ja markkinointiassistentti Miia.

meikkilook_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka3

Miian meikin keskiössä olivat utuiset silmät, jotka sopivat niin päivämeikkiin kuin helppoon ja pehmeään iltameikkiinkin. Miialle valittiin luomiväriksi Kjaer Weis Wisdom, jonka sävy sopii monelle. Tämänkaltaisessa meikkilookissa luomivärin sävyn tulee olla keskitumma ja koostumukseltaan laadukas, jotta häivytys onnistuu helposti.

Silmäluomet pohjustettiin Zuii Natural -peitekynällä ja pohjustus kiinnitettiin pienellä määrällä Couleur Caramel -silkkipuuteria. Luomiväri levitettiin suurella luomivärisiveltimellä koko liikkuvalle luomelle sekä hieman luomivaosta ylös- ja sivuillepäin. Kulmakarvan alle jätettiin kuitenkin tyhjää tilaa, jottei meikistä tule liian tumman näköinen.

meikkilook_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka1

Samaa luomivärisävyä levitettiin myös koko alaluomen ripsirajaan koko matkaltaan aina sisänurkkaan asti. Helpoiten värin saa levitettyä tarkempaan työskentelyyn sopivalla viistopäisellä siveltimellä. Alaluomen väri voi leventyä hieman ripsirajan ulkokulmaa kohden. Tämän jälkeen yläluomen ripsirajaa tummennettiin tummanharmaalla Kjaer Weis Onyx -luomivärillä, joka levitettiin viistopäisellä siveltimellä silmän ulkokulmasta aloittaen. Ideana on saada ripsiraja tummaksi ilman, että väri näyttäisi kuitenkaan rajaukselta. Tummaa väriä ei ole pakko tuoda sisäkulmaan asti ja alaluomen ulkokulmia voi halutessaan tummentaa samalla sävyllä.

Silmämeikki viimeisteltiin häivyttämällä Wisdom -luomivärisävy suuren siveltimen kärjellä vaaleampaa Kjaer Weis Cloud Nine -sävyä käyttäen. Vaaleampi väri vietiin yläluomella siihen kohtaan missä Wisdom loppui ja häivytettiin sävyä sen reunoja seuraillen. Tässä kohdassa on tärkeää välttää ylös ja alas menevää liikettä, jotta väri ei nousisi enää yhtään ylemmäs. Ylä- ja alaripsiin harjattiin Kjaer Weis -ripsiväriä.

meikkilook_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka

Miialle käytettiin meikkipohjana ohut kerros Kjaer Weis Paper Thin -meikkipohjaa, jonka voi levittää joko sormin tai siveltimellä. Ihon pienet virheet ja tummat silmänaluset peitettiin taputtelemalla toinen ohut kerros meikkipohjaa ja pohja kiinnitettiin vielä Couleur Caramelin silkkipuuterilla. Kasvoja varjostettiin kevyesti Zuii Hazelnut -meikkipuuterilla.

meikkilook_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka2 (1)

Poskipäille taputeltiin poskipunasiveltimellä voidemainen Kjaer Weis Embrace -poskipuna ja poskiluun korkeimmalle kohdalle sipaistiin Kjaer Weis Radiance Highlighter -korostustuotetta tuomaan kuultoa. Kulmat muotoiltiin Zuii Taupe -kulmakynällä ja huulille levitettiin raikkaan pinkki Kjaer Weis Romance.

Meikki Emmi Mansikkaviita

Malli Miia Rantonen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Ihanaa ihanaa.. Meikkijutut saavat aina sukat pyörimään jaloissani. Meikkaaminen on aivan ihanaa ja aamuisin on ihana pähkäillä millaisen silmä- ja huulimeikin tekisikään ja tekisikö voimakkaamman vai kevyemmän luomivärirajauksen ja mitä värejä käyttäisikään. Ja valitseeko pohjaksi Kjaer Weisin vai Iroisien BB:n. Ja valitseeko Kjaer Weisin poskipunan vai kenties ihanan persikkaisen Zuiin. Huuliin kaipaa keväällä keveitä ja pirteitä sävyjä talven luumujen tilalle ja Kjaer Weisin Romance ollut päivittäisessä käytössä joko kevyemmin tai vahvemmin. Lisäksi olen taputellut välillä Kjaer Weis highlighteriä huulien keskiosaan kevysti, jollon huuliin saa aavistuksen vaaleaa hohdetta. Tai sitten Zuiin kirkkaan punainen, joka tuo ihanan kasvojenkohotuksen ja raikkaan ilmeen, jos… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Mahtavaa kuulla, jaamme ajatuksesi meikkaamisen ihanuudesta varsinkin kun luonnonkosmetiikan suhteen on nykyään saatavilla niin herkullisia vaihtoehtoja!

Päivi
Päivi
8 years sitten

Tämä on varmasti sellainen monelle käyttökelpoinen meikkilook! Miian omaa kauneutta korostava raikas tyyli, ei sellainen “päälle maalatun” näköinen. Tykkään! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.