Yin Your Skin® by Katja Kokko

Oman kehon, mielen ja energian hoitamisella on valtava merkitys hyvinvoinnillemme. Tulokset näkyvät aitona kauneutena – sisältä kumpuavana, selittämättömänä hehkuna ja vilpittömänä rakkautena itseämme kohtaan.

Yin Your Skin® verkkokurssi maksaa 75 €, joka oikeuttaa pääsyn materiaaleihin 8 kuukauden ajan.

OSTA NYT

Kosmetologi, joogaopettaja ja holistisen ihonhoidon asiantuntija Katja Kokon Yin Your Skin® verkkokurssi on kauneudenhoitoa pintaa syvemmältä – se on kokonaisvaltainen hyvinvointielämys, joka vie sinut syvälle ja transformatiiviselle matkalle todelliseen itseesi. Opit korealaisen ihonhoidon metodit ja gua shan parhaat tekniikat, joilla saat välittömästi hoitolatasoisia tuloksia. Kehosta tulee virkeämpi ja kevyempi, ihosta silmin nähden kiinteämpi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Olo harmonisoituu.

Yin Your Skin® tuo kotiisi myös aistillisen yin-joogastudion. Ohjatut joogaharjoitukset meditaatioineen pysäyttävät sinut kehosi ja mielesi äärelle. Harjoitukseen yhdistyvä, taianomainen visuaalinen matka pohjolan luontoon irrottaa sinut arjestasi ja vie sinut kauas kiireestä. Lumoava äänimaisema ja sen hoitavat vaikutukset virittävät sinut syvään yhteyteen oman itsesi kanssa.

Yin Your Skin® verkkokurssi sisältää:

 • Neljä selkeästi ohjattua yin-jooga harjoitusta (2x 30 min, 60 min ja 90 min), joiden äänimaiseman on säveltänyt ja tuottanut suomalainen pop-artisti IRENE.
 • Kaksi ohjattua meditaatiota (10 min ja 25 min)
 • Ohjatun syvärentoutusharjoituksen sound healingilla
 • Perusteellisen ohjeen korealaiseen ihonhoitorituaaliin (kesto 20 min).
 • Selkeät ohjeet kosmeettisen gua shan perustekniikoihin: kiinteyttävän, kirkastavan ja liftaavan hoidon (20 min), turvotusta ja kuona-aineita poistavan hoidon (10 min), pikakaunistavan ja heleyttävän hoidon (5 min) ja nopean stressiä lievittävän hoidon vartalolle (5 min) sekä johdannon gua shan maailmaan (20 min).
 • Ladattavat, selkeät kirjalliset materiaalit meditaatiosta, kehon energiakeskuksista eli chakroista, yin-joogasta, viiden elementin teoriasta, meridiaanikanavista, faskiaverkostosta, gua shasta ja gua shan vaikutuksista, lymfajärjestelmästä ja ihonhoidosta.
 • Selkeät piirrokset kehon meridiaanikanavista, kasvojen ja pään meridiaanikanavista ja akupisteistä, kasvojen ja kaulan lymfapisteistä, kehon energiakeskuksista eli chakroista sekä gua sha hierontakaavasta.
 • Tuotevinkit ihonhoitoon sekä gua sha hoidon tekemiseen
 • Pääsyn suljettuun Yin Your Skin® Facebook-ryhmään, jossa Katja Kokko vastaa kuukausittaisessa live-lähetyksessä gua shaan liittyviin kysymyksiin ja jakaa lisää vinkkejä gua sha tekniikoihin
 • Mahdollisuuden päästä Katja Kokon kosmeettiseen gua sha hoitoon, jotka ovat saatavilla vain Yin Your Skin® verkkokurssin ostajille

  Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

  Tilaa uutiskirjeemme.

  Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

  Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.