Sheivaus

Saat aikaan sileän ja karvattoman ihon hyvillä ja laadukkailla sheivaustuotteilla. Vaihda muoviset kertakäyttöhöylät kestävämpään ja ekologisempaan vaihtoehtoon. Sheivauksen yhteydessä suosittelemme käyttämään sille tarkoitettuja tuotteita, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

8 tuotetta

Miksi vaihtaa kertakäyttöhöylä kestohöylään?

Ihoystävällinen ja turvallinen sheiveri on sileän ja pehmeän ihon salaisuus. Vaihda kertakäyttöiset sheiverit laadukkaaseen ja kestävään, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun höylään. Se ei sisällä lainkaan muovia, ja vaihdettavat terät ovat edullinen sekä ekologinen vaihtoehto muovisille kertakäyttösheivereille. Sinun tarvitsee vain vaihtaa sheiverin terä aiemman tylstyessä, ja vanhan terän voit heittää metallinkierrätykseen. Helppoa ja edullista!

Kestohöylä soveltuu koko vartalon karvojen poistoon

Kestohöylät sopivat koko vartalon karvojen poistoon ja voit huoletta poistaa myös intiimialueen karvat kestohöylän avulla. Kestohöylän käyttöä kannattaa kuitenkin harjoitella jonkin aikaa helpommilla ihoalueilla ennen alapään karvojen poistoa. Voit kokeilla höylän käyttöä ensiksi tasaisemmilla alueilla kuten esimerkiksi säärissä. Kun oikea tekniikka on hallussa, voit siirtyä vaativimmille alueille.

Ohjeet säihkyvään ja sileään ihoon:

  1. Sheivausvalmistelut kannattaa aloittaa jo edeltävänä päivänä ihon kuorinnan merkeissä, jotta kuollut ihosolukko ei tuki höylää.
  2. Valmistele iho sheivaamista varten lämpimän suihkun tai saunan avulla ennen karvojen poistoa.
  3. Levitä iholle sheivausta helpottavaa sheivaussaippuaa tai -öljyä, esimerkiksi Geisha Rose Shaving Soap -sheivaussaippuaa.
  4. Etsi oikea ajokulma (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua kevyesti, mutta vakaasti omalla painollaan. Höylää ei tarvitse painaa juurikaan vaan anna höylän oman painon tehdä työ. Sheiverillä voi poistaa ihokarvat kaikkialta vartalosta, mutta suosittelemme aloittamaan helpoista alueista, kuten sääristä, oikeanlaisen sheivaustuntuman löytämiseksi.
  5. Huuhtele iho lopuksi ja kuivaa se hyvin. Levitä iholle vartalovoidetta rauhoittamaan ja kosteuttamaan sheivauksen rasittamaa ihoa. Ihon kosteuttaminen karvojen ajelun jälkeen auttaa ehkäisemään punaisten näppylöiden ilmestymistä sekä tekee ihosta myös ihanan pehmeän ja sileän. Loistava tuote after shave -voiteeksi on Geisha After Shave -kosteusvoide.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.