Method

Suositut Method-tuotteet kaikkeen kodin siivoukseen! Pirteän värikkäistä tuotteistaan tunnettu Method lanseerattiin jo vuonna 2011. Jokainen tuotteissa käytetty raaka-aine on perusteellisesti arvioitu ja niiden turvallisuus ihmisille ja ympäristölle varmistettu. Methodin 1-PET-muovipullot on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 4 results

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Methodin perustajat Adam Lowry ja Eric Ryan saivat idean siivoustuotteista, joita ei tarvitse piilotella kaappien perällä. Kauniissa tuotteissa suositaan kasveista peräisin olevia ainesosia ja pyritään luomaan roolimalleja pullon muodossa.

Hyväntuoksuiset tuotteet testataan allergia- ja iho-oireiden varalta. Tuotteiden herkullisten värien takana ovat turvalliset ja ympäristöystävälliset väriaineet. Koska tuotteissa käytetään paljon luontoperäisiä raaka-aineita, tarvitaan tuotteisiin myös säilöntäaineita estämään pilaantumista. Käytetyt säilöntäaineet ovat tehokkaita, jolloin niitä voidaan käyttää mahdollisimman pieniä pitoisuuksia. Ne ovat myös turvallisia ja biohajoavia.

Tiskiaineiden ja puhdistusaineiden pakkaukset on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista. Pakkaussuunnittelussa otetaan huomioon pakkausten kierrätettävyys, materiaalitehokkuus ja tavoitellaan mahdollisimman korkeaa kierrätysmateriaalin osuutta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.