Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet hoitavat ihoa ja antavat ihon hengittää sille luontaisella tavalla.

Kaikki valikoimamme meikkivoiteet voidaan levittää kasvoille joko sormin tai sivellintä tai meikkisientä apuna käyttäen. Sormilla levitettynä lopputuloksesta tulee luonnollisempi, kun taas siveltimellä saadaan aikaiseksi hieman peittävämpi sekä viimeistellymmän näköinen meikkausjälki. Valikoimistamme löytyy erilaisia sävyvaihtoehtoja myös hyvin vaalealle iholle.

Joliesta saat perinteisten meikkivoiteiden lisäksi CC- ja BB-meikkivoiteet sekä kevyesti sävyttäviä päivävoiteita. Osassa meikkivoiteissa on aurinkosuoja.

Valikoimissa on paksumpia peittävämpiä meikkivoiteita sekä kevyempiä ja jopa vesimäisiä koostumuksia kuulaan meikkipohjan aikaansaamiseksi.

CC-meikkivoide on tarkoitettu ihon sävyn tasoittamiseen. Kevyt CC-voide sopii ihon punertavuuden ja pigmenttiläiskien peittämiseen sekä antamaan kasvoille luonnollista hehkua. Jolien valikoiman punaisuutta peittävät CC-meikkivoiteet sisältävät usein hoitavien ainesosien lisäksi aurinkosuojan.

BB-meikkivoide on koostumukseltaan hieman paksumpi kuin CC-meikkivoide. BB-meikkivoide asettuu peittävyydeltään sävyttävän päivävoiteen ja perinteisen meikkivoiteen väliin. Se sopii loistavasti luonnollista mutta hieman peittävää meikkipohjaa hakevalle. Korealaisesta ihonhoidosta vaikutteita saanut BB-meikkivoide sisältää usein myös ihoa hoitavia ainesosia, kuten antioksidantteja.

Sävyttävä päivävoide on ominaisuuksiltaan samankaltainen kuin päivävoide, se sisältää kosteuttavien aineosien lisäksi väripigmenttejä, jotka tasoittavat kevyesti ihon sävyä.

Kevyet tai paksummat meikkivoiteet ovat usein peittävämpiä kuin edellä mainitut värivoiteet, joten jos etsit peittävämpää lopputulosta, suosittelemme perinteisiä meikkivoiteita.

Valitse meikkivoide aina haetun lopputuloksen ja ihotyyppisi mukaan: Vaihtoehtoja löytyy aina mattapohjaisesta meikkivoiteesta kuulaan lopputuloksen antavaan meikkivoiteeseen.

Paras meikkivoide kuivalle iholle on usein kevyt ja kuulaan lopputuloksen antava meikkivoide.

Paras meikkivoide rasvoittuvalle iholle on usein mattapinnan antava peittävä meikkivoide.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.