Luomivärit

Jolien valikoima sisältää laajan valikoiman erilaisia luomivärisävyjä aina mattaisista kimaltaviin vaihtoehtoihin. Luomivärimme ovat laadukkaita ja runsaspigmenttisiä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 20 results

Intensiivisen syvät ja pigmenttiset luonnonkosmetiikan luomivärit sopivat yhdistettäviksi arki- ja iltameikkiin. Helmiäiset ja kirkkaat sävyt korostavat katsettasi.

Voidemainen luomiväri toimii niin yksinään kuin puuterimaisen luomivärin pohjustajana. Löydät valikoimastamme voidemaisia luomivärejä esimerkiksi Kjaer Weisilta.

Suosittelemme luomivärin levitykseen vähintään yhtä laadukasta luomivärisivellintä. Jos käytössäsi on luomiväripaletti, suosittelemme käyttämään häivytyssivellintä eri luomivärien sävyjen häivyttämiseen. Laadukkaan luomivärin ja viistopäisen siveltimen avulla voidaan tehdä myös rajauksia.

Silmämeikissä rajana on vain luovuus. Voit helpottaa luomivärin valintaa silmien värisi perusteella. Sinisiä silmiä korostaa usein persikkaiset ja lämpimään oranssiin taittavat sävyt. Vihreät silmät korostuvat vastavärinsä punaisen avulla. Ruskeisiin silmiin sopii yleisesti jokainen väri, erityisesti violetin ja pronssin sävyt.

Vinkki: Etsitkö niin arkeen kuin juhlaan helposti yhdistettävää ja laadukasta luomiväripalettia? Ere Perez Chamomile Eye Palette Beautiful -luomiväripaletti sopii sävyjensä ansiosta korostamaan jokaista silmien väriä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.