Muut lahjavinkit

Anna lahjaksi suosittua luonnonkometiikkaa tutulle, kuten opettajalle tai päiväkodin hoitajille. Ajankohtaiset, mutta neutraaleiksi mielletyt tuotteet sopivat lähes kaikille, sillä luonnonkosmetiikka on laadukasta ja käytännöllistä. Valitse vaikka kaksi tai kolme tuotetta sopivaksi paketiksi ja yllätä iloisesti lahjansaaja. Tutustu lahjavinkkeihin!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Yksi tuote

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Mitä lahjaksi tutulle?

Joskus on tilanteita, kun haluaa muistaa tuttua ihmistä esimerkiksi jouluna tai lukukauden päätteeksi kiitoksena hyvin tehdystä työstä, mutta on vaikea päättää, mitä antaisi.

Kun lahjan saajaa ei täysin tunne, eikä haluaisi antaa mitään turhaa, neutraali, arjessa käytettävä luonnonkosmetiikka voi olla oivallinen  tapa muistaa.

On mukava ajatus, että lahjan vastaanottaja tuntee olevansa arvostettu. Muiden ystävällinen huomioiminen tuo iloa myös itsellekin.

Tärkeää työtä tekeviä opettajia ja päiväkodin henkilökuntaa muistetaan yleensä pienehköllä, mutta ajatuksen kanssa hankitulla paketilla. Työkaveria voi ilahduttaa suloisella yllätyksellä. Harrastusryhmän vetäjää tai musiikinopettajaa voi kiittää lahjalla lukuisista oppitunneista ja onnistuneesta kaudesta.

Mahdollisuuksia tehdä ympärillä olevat ihmiset iloisiksi on lukuisia – valitse Jolien lahjavinkeistä helpot, käytännölliset ideat.

On useita syitä antaa lahjaksi luonnonkosmetiikkaa: arkisesta käsien pesusta tulee luksusta, kun sen tekee laadukkailla, hoitavilla tuotteilla. Vartalonhoidon merkitys korostuu syksyllä ja talvella, kun viileä ilma ja ilmastointi häiritsevät ihon kosteustasapainoa. Kasvot ilahtuvat kosteuttavasta ja virkistävästä naamiosta ja hiukset kiittävät hellävaraisesta hoitamisesta.

Luonnonkosmetiikkaa arvostetaan

Luonnonkosmetiikka on lahjana laadukas, arvostettu ja iloa tuottava. Ihastuttavat tuotteet ovat esteettisiä kauniissa, mutta käytännöllisissä pakkauksissa. Miellyttävät tuoksut hurmaavat hienostuneisuudella ja luonnollisuudella. Moderni luksus mielletään kosmetiikassa puhtaiksi raaka-aineiksi, ainesosien vaikuttavuudeksi ja ympäristöystävällisyydeksi. Luonnonkosmetiikassa ajankohtaisuus onkin valtti: kaikki nämä kriteerit toteutuvat.

Kun lahjansaajan mieltymykset ovat epäselviä, on hyvä turvautua ennalta hyviksi todettuihin perustuotteisiin, kuten käsien- ja vartalonpuhdistustuotteisiin. Kun halutaan antaa lahjaksi ylellisyyttä, hiukan erikoisemmat tuotteet, kuten vartalokuorinta, tuovat luksusta arkeen.

Kokosimme Jolien lahjavinkkien joukkoon sellaisia tuotteita, jotka voi hyvillä mielin kääriä lahjapaperiin tuttavalle. Ne ovat neutraaleja, eivät edellytä lahjan saajan ihotyypin tai ihonhoitorutiinien tuntemista ja sellaisia, että lahjan saajan on vaivaton – jos hän ei jostain syystä haluakaan itse käyttää saamaansa lahjaa esimerkiksi allergian vuoksi –antaa lahja sitten vielä eteenpäin, mikä ei usein täysin henkilökohtaisen lahjan vuoksi ole mahdollista.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.