Harjat ja kammat

Jolie tarjoilee hiustenhoitoon ekologisia ja trendikkäitä Tek -harjoja ja -kampoja, joita valmistaa italialainen perheyritys. Hiuspohjaystävällisten harjojen ja kampojen valmistusmateriaali on FSC-sertifioitu puu, joka on puhdas ja allergianeutraali.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Yksi tuote

Jolie tarjoilee hiustenhoitoon ekologisia ja trendikkäitä Tek-harjoja ja -kampoja, joita valmistaa italialainen perheyritys. Hiuspohjaystävällisten harjojen ja kampojen valmistusmateriaali on FSC-sertifioitu puu, joka on puhdas ja allergianeutraali. Saarnipuu on ihanteellinen sekä hiusten että päänahan hyvinvoinnille. Tek käyttää tuotteidensa tuotannossa puhdasta energiaa, ympäristöystävällisiä pakkauksia sekä osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kuten aurinko-, tuuli- ja vesienergian kehittämiseen ja tutkimiseen.

Jolien Tek-valikoimassa on laadukkaat Natural-linjan harjat, kammat ja pyöröharjat. Niiden pinta on käsitelty mehiläisvahalla ja pellavaöljyllä. Värikkään Color-linjan pienten harjojen houkutteleva värivalikoima on värjätty myrkyttömillä ja vedenkestävillä kasviväreillä. Harjojen pohjissa on käytetty aitoa luonnonkumia ja piikit ovat FSC-sertifioitua valkopyökkiä. Päästä pyöristetyt ja mehiläisvahalla käsitellyt puupiikit ovat pehmeät ja miellyttävät.

Puupiikkiharja hoitaa ja hieroo hiuspohjaa, parantaa päänahan pintaverenkiertoa, vahvistaa hiusjuuria, imee itseensä ylimääräistä ihotalia ja hiuksissa olevia epäpuhtauksia. Tek-tuotteet ovat antistaattisia ja hypoallergeenisia.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.