Maailman paras mineraalimeikkivoide

Alima Puren suosittu mineraalimeikkipohja Satin Matte Foundation sopii kaikille. Tämä jauhemainen pohja sisältää vain puhtaita mineraaleja ja on erityisen hyödyllinen akneen tai epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sillä se antaa ihon hengittää vapaasti. Lisäksi meikin sisältämä sinkkioksidi tunnetaan antimikrobisena ainesosana, joka auttaa ehkäisemään tulehduksia. Pohja on todellinen all-in-one -tuote, sillä et välttämättä tarvitse sen lisäksi enää erillisiä puutereita tai peitevoiteita. Flat Top -siveltimellä saat peittävimmän lopputuloksen.

Samaa meikkipohjaa voi käyttää kevyen peitevoiteen tavoin pienellä siveltimellä (esimerkiksi Alima Mini Blending Brush) levitettynä. Mikäli ihosi on erityisen kuiva ja hilseilevä, voit sekoittaa mineraalijauheen kosteusvoiteeseen. Myös muutama suihkaus kasvovettä tai kosteuttavaa meikinkiinnityssuihketta auttaa tuomaan iholle miellyttävän, kosteutetun tunteen sekä tekemään pohjasta kauniin kuulaan.

Peittävyyttä kaipaavat voivat suihkia kasvovettä jo meikkisiveltimeen; hieman kostealla siveltimellä pohjan saa helposti peittävämmäksi. Mikäli ihosi rasvoittuu päivän mittaan, kokeile levittää pohjan alle vielä Alima Pure Smooth + Prime, joka auttaa meikkiä pysymään siistinä koko päivän.

Lue lisää:

Yhteenveto Alima Pure Satin Matte Foundationista:

Peittävyys: 4/5
Levittyvyys: 4/5
Kuulaus: 2/5
Kesto: 4/5

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.