Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet vertailussa

Luonnonkosmetiikan meikkien kohdalla yksi parhaista asioista on, että niiden voi ajatella huolehtivan ihosta samalla tavalla kuin paraskin ihonhoito. Pigmentit ja muu meikkien tarkoitus tulevat ikään kuin sivutuotteena. Arvioimme ja vertailimme kymmenen erilaista meikkivoidetyyppiä yhdeksältä eri merkiltä. Vertailun kriteereinä olivat peittävyys, levittyvyys, kuulaus ja meikkipohjan kesto.

Katso myös neljä hyvää syytä valita luonnonkosmetiikan meikkivoide!

Kosteuttava meikkivoide
Esse Foundation tarjoaa 10 eri sävyä. Se antaa upean lopputuloksen ja samalla hoitaa erityisesti kuivaa, pintakuivaa ja aikuista ihoa.

Kuulas meikkivoide
Mádaran Skin Equal Soft Glow Foundation sulautuu ihoon täydellisesti. Valitse yksi parhaista luonnonkosmetiikan meikkivoiteista.

CC-voide
Mádaran Anti-Pollution CC-Cream on todellinen monitoimimeikki.

Vegaaninen meikkivoide
Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation on luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden listahitti.

Kestävä meikkivoide
Und Gretel Lieth sopii rasvaiselle ja sekaiholle.

BB-voide
Novexpert The Caramel Cream on kiireisen meikkaajan pelastus.

Meikkivoide aurinkosuojalla
Whamisan BB-voide tarjoaa SPF 50 -tason korkean suojan.

Meikkivoide ikääntyvälle iholle 
Zuiin Lux -sarja tasoittaa juonteita.

Peittävä meikkivoide
Kjaer Weis Cream Foundation on ammattilaistason meikkivoide, joka häivyttää pigmenttimuutokset ja tasoittaa couperosa-ihon sävyn.

Maailman paras mineraalimeikkivoide 
Alima Pure Satin Matte Foundation ja et tarvitse enää muita peitevoiteita tai puutereita.

Kevyt meikkivoide
Absolution La Creme du Teint – fashionistan paras ystävä.

4 hyvää syytä valita luonnonkosmetiikan meikkivoide

1. Meikkipohja on kasvoillamme jopa 5 000 tuntia vuodessa.

Vaikka kosmetiikassa käytetyt kemikaalit eivät kertyisi elimistöön, niiden säännöllinen käyttö aiheuttaa jatkuvan altistuksen. Meikin sisältämät haitta-aineet ovat tyypillinen altistaja, sillä meikkiä käytetään jopa päivittäin, ja meikkituotteita pidetään kasvoilla usein koko valveillaoloaika.

2. Luonnonkosmetiikan meikit ovat ihonhoidon jatkumo.

Luonnonkosmetiikan meikkivoide ei sisällä muoveja, ja se antaa ihon hengittää. Mmeikkivoiteista löytyy täyttö- ja vierasaineiden sijasta ihoa aidosti hoitavia kasviraaka-aineita.

3. Luonnollinen meikkivoide on muoviton, hormoni- ja ympäristöystävällinen.

Synteettisessä kosmetiikassa käytettävien kemikaalien vaikutusta ihmisen hormoneihin tutkitaan. Luonnonkosmetiikka ei sisällä synteettisiä väri-, hajuste- ja säilöntäaineita, jotka saattavat häiritä kehon omaa hormonitoimintaa. Luonnonkosmetiikan meikit tukevat hormonaalisesti oireilevan ihon luonnonmukaista hoitoa.

Luonnonkosmetiikan meikit varjelevat myös ympäristöä, sillä perinteisissä meikeissä laajalti käytettävät muovit puuttuvat aidosta luonnonkosmetiikasta kokonaan. Tämä keventää selvästi päivittäisen meikkaamisen ympäristövaikutuksia esimerkiksi vesistöissä.

4. Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet sopivat kaiken ikäisille.

Luonnonkosmetiikalle tyypilliset seerumimaiset ja kuulaat meikkipohjat, poskipunat ja korostustuotteet sulautuvat kauniisti ihon omaan sävyyn korostamatta juonteita.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden hoitavat koostumukset näyttävät kauniilta myös ikääntyvällä iholla. Ikääntyvä ja vaativa iho saa tarvitsemaansa hoivaa ja suojaa luonnonkosmetiikan meikeistä esimerkiksi arvokkaiden antioksidanttien muodossa.

Luonnollinen meikkivoide on aidosti hyvä

Vielä vuosikymmen sitten puhuttiin paljon luonnonmukaisten meikkituotteiden haasteista. Tuotteissa esiintynyt heikko levittyvyys, meikkien rullautuminen, tuotteiden kevyt pigmenttipitoisuus, nihkeä kesto, erikoiset tuoksut sekä puutteellinen sävyvalikoima aiheuttivat sen, että luonnonkosmetiikkaan vaihtaminen ei tuntunut todelliselta vaihtoehdolta.

Luonnonkosmetiikan meikkien tuotekehityksessä on otettu valtavia harppauksia. Luonnolliset meikkituotteet ovat nousseet mediassa ja vaikuttajien keskuudessa suureen suosioon, joka kasvaa vuosi vuodelta. Meikkien ihonhoidollisuus ja ekologisuus ovat arvossaan.

Me Joliessa uskallamme luvata, että luonnonkosmetiikan meikkivoiteet ovat parhaita mahdollisia, kuulaita uuden sukupolven meikkivoiteita niin naisille kuin miehille. Iholle syntyy hyvinvoiva, pitkäkestoinen hehku ja mikä parasta, luonnollisesti.

Jolien valikoimassa on luonnonkosmetiikan meikkejä kiinnostavilta brändeiltä ja ajankohtaisia tuotteita, tutustu ja tilaa!

Lue myös

>> Palaa meikkivoideoppaan pääsivulle

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.