Meikit

Lipstick love eli kuinka rakastua huulipunaan

26.07.2021, Jolie

Huulipuna on värimeikkien ylivoimainen klassikko, jonka nimeen ovat vannoneet niin menneen maailman filmitähdet kuin nykyajan somejulkkikset. Huulimeikin sävytrendit, rajaustyylit ja muut kikkailut ovat vuosikymmenten saatossa vaihdelleet, joskin puhtaat punaiset ovat aina pitäneet pintansa.

Valikoimamme samettiset mattahuulipunat, kevyet sävyt, kiillot ja kuullot tarjoilevat laajan skaalan herkullisia tuotteita, joilla voi hoitaa ja suojata huulia luonnollisesti.

Voidemaista huulituotetta sipaistaan kesämeikissä hiukan poskipäille ja silmäluomillekin. Helmiäissävyjä voidaan soveltaa meikkipohjan highlightereina ja trendikkäät ruskeat toimivat myös kasvojen varjostukseen ja muotoiluun.

Kjaer Weisin Matte Naturally Liquid Lipstick -mattahuulipuna pysyy huulillasi pitkään. Kuvassa sävy Blossoming.

Vinkit sesongin upeimpaan huulimeikkiin

Nudepunan salaisuus

Turvalliset nudesävyt ovat yksi vaihtoehto rennoiksi kesäpuniksi, aloittelijoille ja harvemmin huulipunaa käyttäville. Nudepunan toimivuuden salaisuus on löytää juuri se oikea sävy. Ihonvärinen, vaaleanruskea tai omaa ihoa vaaleampi nude saattaa toisinaan näyttää tunkkaiselta ja vanhanaikaiselta.

Valitse astetta omaa huultenväriäsi tummempi sävy, joka korostaa ihonsävyäsi. Lämpimien sävyjen kantajalle sopii esimerkiksi hiukan ruskeat ja viileälle kaunottarelle vaikka utuiset roosan sävyt. Näin huulesi nousevat esiin kasvoista, antavat kasvoille lisää muotoa ja freesaavat ilmettä.

Raikas moderni nude on esimerkiksi Mádara Velvet Wear Matte Cream Lipstick -punan sävy Cool Nude 31, joka on ruusuinen erittäin yleispätevä sävy.

Absolutionin helppokäyttöisistä sorbettipunista Dusky Rose on suosittu huulten omaa sävyä korostava lempeä pinkki, joka on helppo valinta arkeen.

Tummempaa nudea etsivä tarttuu Kjaer Weisin nudepunien supertrendikkääseen viileään ruskeaan Ingenious.

Kultainen kesäpaletti

Kesän lämminsävyiset monitoimituotteet vievät vain vähän tilaa kaapissa ja laukussa. Muodikas meikki syntyy yhdellä sävyllä. Valitse auringon suudelmia kasvoillesi kuparisista, kultaisista ja pronssisista sävyistä.

Kesämeikissä olennaista on aurinkosuojan sisältämä kevyt pohjameikki. Usein reilun suojakertoimen – mielellään 30 tai 50 – sisältämä BB-voide tai sävyttävä aurinkosuojavoide riittää.

Madara

Mádaran Plant Stem Cell Ultra-Shield -aurinkovoide sisältää SPF 50 -suojakertoimen lisäksi läpikuultavan nudesävyn, joka tasoittaa ja heleyttää ihoa kevyesti.

Voit sipaista meikin päälle ja huulille kesän hehkua vaikkapa BYBI Beauty Babe Balm Bronze Highlighterilla tai hienostunutta lämpöä Kjaer Weisin Lip Tint -sävyillä.

Rohkeaa raikkautta ja huomiovärejä

Hellekesän meikkitrendit henkivät vahvaa korallista oranssia, raikkaita sorbettisävyjä kuten aprikoosia ja minttua sekä voimakkaita pastelleja kuten vaaleansinistä. Tänä kesänä voit hyvin tehdä karkkimaiset silmänrajaukset ja valita huulimeikkiisi iloisen ja herättävän sävyn.

Jolien lukuisia kertoja loppuunmyyty hittisävy on Kirsten Kjaer Weisin taikakädestä lähtenyt Love. Korallinen ja runsaspigmenttinen Love ei ole mikään vaatimaton sävy, ja Jolien myydyimpiä huulipunasävyjä kautta aikojen.

Taiot vangitsevalla Love -sävyllä kasvoillesi kokonaan uuden päivän tai unohtumattoman illan – eikä muuta meikkiä juuri tarvita.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.