Laura Loukola x Jolie

Taiteilija, kauneusvaikuttaja Laura Loukola kuvitti suosikkituotteensa ja kertoi kuvitusprosessista.

Katso animoitu tarina kuvituksesta Instagramissa | Inspiraation lähteenä olevat tuotteet

Hei Jolie ja Jolien ystävät!

Olen Laura, helsinkiläinen kauneusvaikuttaja, kuvittaja ja valokuvaaja. Pääsin kuvittamaan omia sekä Jolien asiakkaiden suosikkeja, ja tässä postauksessa kerron hiukan luovasta prosessistani.

Olen piirtänyt lapsesta asti, innostuin 2000-luvun alussa manga-sarjakuvista ja videopeleistä, ja suunnilleen elin naama piirustusvihossa koko peruskoulun ja lukion. Opiskelin AMK:ssa graafista suunnittelua ja tein samalla keikkaa taidetarvikekaupalla. Opiskeltuani vuoden Japanissa jäivät tussit ja vesivärit pikkuhiljaa pois, ja siirryin kokonaan digitaaliseksi kuvittajaksi. Lukion taideopetuksella on saanut hyvän pohjan, mutta muuten kuvailisin itseäni itseoppineeksi.

Pidän digitavälineistä, sillä ne eivät ole aikaan tai paikkaan sidottuja. Ne on helppo oppia, mutta haastava hallita! Niin kuin moni muukin piirustus- tai maalausväline. Itse tällä hetkellä piirrän iPadilla ja -kynällä, sekä Procreate tai Photoshop ohjelmilla.

Aloitan aina tutustumalla esineeseen tai henkilöön, katson paljon referenssikuvia monesta kuvakulmasta ja teen harjoitelmia. Tällä kertaa tärkeintä oli, että tuotteet näyttäisivät kokonaisuutena hyvälle, ja ne voisi asetella kivasti Jolien logon kanssa. Luonnokseni on 99 % tapauksista “tikku-ukkomeininkiä” tai muuta sotkua. Näitä en näytä asiakkaille; riittää, että itse hahmotan mihin tulee mitäkin.

Tällä kertaa halusin, että kuvissa on musta käsin piirretyn näköinen ääriviiva (kuten ‘Jolie’ -logon kalligrafia), tuotteet ovat tunnistettavissa, mutta pelkistetysti väritettyjä.

Taustat jätin valkoisiksi/värittömiksi, jotta kuvat oli helppo syvätä. Näin eri elementtejä (pipetti, huulipunan korkki) pystyi pyörittelemään ja sommittelemaan uudelleen. Siirrän tiedostot pädiltä koneelle ja puhelimelle. Koneella tein pienen kollaasin Jolie-logon kanssa, ja postasin Instagramiin animaatiot piirrosvaiheista.

Hauskinta oli piirtää Aimée de Marsin hajuvesipullo, sillä pulloon ja tuoksuun osuu kauniisti valo, joka luo kivan kontrastin puisen korkin kanssa!

Miksi juuri nämä tuotteet?


Aimée de Mars Bois 21 -tuoksussa yhdistyy addiktoivasti lämmin puu ja meripihka. Tuoksu ei ole tunkkainen tai savuinen vaan saa pehmeyttä vetiveristä ja aavistuksesta vaniljaa. Elegantti tuoksuihastus, joka säilyy pitkään ihollani.

Absolutionin Addiction-öljy – hemmotteleva, ylellinen ja syväkosteuttava kasvoöljy, jossa on hyvien pohjaöljyjen lisäksi kasviuutteita ja koreakosmetiikasta tuttua kaktusviikunaa. Kaktusviikuna rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Öljy tuntuu kevyeltä mutta ravitsevalta iholla, ihana.

Kjaer Weisin huulipuna Confidence – raikas ja intensiivisen pigmenttinen huulipunansävy, joka kestää pitkään huulilla. Kjaer Weisin punat on ihanan ylellisiä, rakastan metallipakkausta ja huolellisesti suunniteltuja sävyjä.

Whamisa Deep Rich -hoitoneste – kulttisuosikki, eikä suotta, sillä rakastan tätä! Janoisen, kiristävän ja kuivan ihon pelastus, jota on ilo kerrostaa kasvoille. Rakastan fermentoituja raaka-aineita ja korealaista kosmetiikkaa, ja Whamisan tuotteet ovat aina hyvälaatuisia.

Toivottavasti tämä pieni kertomus prosessistani sekä kuvitukset toivat mielihyvää päivääsi! Juttelen mielelläni kuvittamisesta, minulle voi laittaa viestiä esim Instagramin kautta. Katso myös portfolioni ja kauneusblogini.

x Laura

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.