puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Aitoa, puhdasta & laadukasta

ilmaiset näytteet

Kolme ilmaista näytettä per tilaus

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksiin

Jolie’s Easter Sale 30.3.–11.4.

Pääsiäinen on kevään voimajuhla.

Jolien tuttu pääsiäisresepti keltaisiin karkeloihin vaatii ripauksen tuoreutta meikkipussiin, punaa ja pisamia kasvoille ulkoilmasta, talven pölyjen pyyhkimistä koti-span rauhassa sekä ehdottomasti kauniita herkkuja ruokapöytään.

Keskitytään hyvään oloon, pysähtymiseen ja nautintoihin kotielämässä odotellessamme ensimmäistä kesäpäivää ja aurinkoa. Elämä voittaa!

Jolie’s Easter Sale tarjoilee luonnonkosmetiikan parhaita piristäjiä (myös yllätyksiä!) huikeissa alekategorioissa -20 %, -35 % & -50 %. Ole nopea ja löydä omat ihanuutesi.

Alennus -20 %

Kosteuta kasvoja Whamisan hoitonesteillä ja todellisella klassikolla, Absolutionin Anti-Soif -seerumilla. Sipaise Evolven trooppisella kuorinnalla vartalon iho täydellisen sileäksi ja rentouta kasvoja jaderullaillen. Pidä yllä hyvinvointiasi, tutustu kaikkiin -20 prosentin tarjouksiin. Très chic – kauneudenhoidon parhaita juttuja.

Alennus -35 %

Jolien tiimin suosikkideo True Organic of Swedeniltä ja kolme Laveralta. Pehmentävä, hoitava käsivoide Nurmelta, hiuksia hellivät Four Reasonsin shampoo ja hoitoaine. Varmista, että kaapissasi on kaikkea mitä tarvitset. Nyt monet perustuotteet -35 prosentin alessa. Voilà – ihana olo arkeen.

Alennus -50 %

Loistava tilaisuus kokeilla korealaisen kosmetiikan kaunotarta, Urangin Glow Oil Serumia tai hankkia useampi Mádaran käsienpuhdistussuihke tai –geeli käsilaukkuun. Valikoima Alima Puren meikkejä ja UpCirclen kahvipohjaisia tuotteita myös puoleen hintaan. Quelle chance – hyödyllisiä löytöjä.

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.