Yleinen

Uutuus – Neuromusiikkia Jolie spassa

02.03.2016, Jolie

joliespa_hoito2

Musiikin aivoihin vaikuttava voima on todellinen ja kansasta, rodusta tai ihmisryhmästä riippumaton. Solutason tapahtumista on vielä suhteellisen vähän tutkimustietoa, mutta musiikin on jo todettu vaikuttavan esimerkiksi ihmisen kehittymiseen, älykkyyteen, käyttäytymiseen, keskittymiskykyyn, luovuuteen, itsetuntoon, itsekuriin, jännitykseen, stressiin ja kipuihin. Musiikki on tehokas ja edullinen terapeutti, joka hoitaa niin aivoja kuin sydäntä.

Aivotutkijat hyödyntävät musiikkia muun muassa aivohalvauspotilaiden, muistisairaiden, autististen, burn outista kärsivien, sydänsairaiden, riippuvaisten ja masentuneiden hoidossa. Hoidoissa käytettävä musiikki voi olla yksilön lempimusiikkia tai periaatteessa mitä tahansa muuta.

Hifistelevät asiantuntijat hyödyntävät usein Solfeggio -taajuuksia. Solfeggiolla uskotaan olevan monipuolisesti ihmisen psykofyysiseen kokonaisuuteen vaikuttavia parantavia vaikutuksia. Solfeggio-taajuudet ovat äänitaajuuksia, jotka avaavat energiakenttiä ja liikuttavat ihmiskehoa. Niiden väitetään resonoivan jopa DNA:ssa. Taajuuksien vaikutuksia on kuvattu seuraavasti:

396 Hz – vapauttaa negatiivisia tunteita

417 Hz – kumoaa tilanteita ja tapahtumia ja helpottaa muutosta

528 Hz – syvälliset henkiset muutokset

639 Hz – yhteydet, ihmissuhteet

741 Hz – intuition avaaminen

852 Hz – henkisyys, rauhoittuminen

Itsensä virittämistä Solfeggio –taajuuksille säännöllisin väliajoin suositellaan. Taajuudet ovat ääniä, jotka voidaan piilottaa myös muun äänimaailman sekaan, jolloin niiden kuuntelu on miellyttävämpää ja rentouttavampaa. Yksinään taajuudet saattavat kuulostaa raskailta, vaikka toimivatkin kehossa päinvastoin.

Tarjoamme nyt osana Jolie span holistisia hemmotteluhoitoja huolellisesti juuri Jolie spalle räätälöityä ja suunniteltua Solfeggio –musiikkia. Olet tervetullut kokeilemaan taajuuksia, jotka ovat ajankohtainen tutkimuskohde ja paljon puhuttu trendi maailmalla. Auditiivisuus on merkittävä osa ihmisen kokonaisvaltaista aistikokemusta, ja uskomme vahvasti sen parantavaan ja rentouttavaan voimaan kauneus- ja hyvinvointihoidoissakin. Hoitavien taajuuksien lisäksi Jolie span hoitomusiikki sisältää erilaisia akustisia instrumentteja sekä luontoelementtejä. Aidot luonnon “luomuäänet” ovat ihmisille läheisiä ja luontevia äänikokemukseltaan.

Solfeggio –taajuuksien lisäksi Jolie span musiikissa on hyödynnetty Monaural beats -tekniikkaa, jolla saadaan aivokäyriin vaikuttava väpättävä efekti. Monaural beats toteutetaan laittamalla kaksi lähes samaa taajuutta yhtäaikaa soimaan, esimerkiksi 400Hz ja 410Hz, jolloin aivot rekisteröivät kyseisen erotuksen 10Hz. Matalien taajuuksien (1-14 Hz) uskotaan vaikuttavan niin ikään ihmisen koko kroppaan kuten nesteisiin ja hermosoluhin. Ihminen ei kuule alle 20 hertsin taajuuksia, eikä niitä pystytä tuottamaan tavallisilla kaiuttimilla. Täten Monaural beats –tekniikka mahdollistaa toteutuksen. Jännittävää vai mitä? Tule kokeilemaan ensi viikosta alkaen uudenlaista keinoa saada enemmän irti hoitokokemuksesta. Voit tehdä siitä Jolie span ideologian tapaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja saada pitkäkestoisia hyötyjä oman hyvinvointisi hoidossa.

Jolie span musiikin konseptoinnista ja uusista kokeiluista vastaa äänisuunnittelun ja -brändäyksen asiantuntija Nordic Audio & Music Productions. Yrityksen ammattimuusikot ovat suunnitelleet, soittaneet ja äänittäneet musiikin erityisesti Jolie span hoitoihin. Erityistä musiikille on paitsi sen huolellinen räätälöinti ja käsityönä tehty toteutus, myös pohjoinen äänimaisema. Tyypillisestä kauneushoitoloiden itämaisesta musiikista poiketen Jolie span raikasta ja tyylikästä skandinaavista konseptia on haluttu vahvistaa pohjoismaisella orgaanisella soundimaailmalla, joka kuljettaa ja hoitaa niin mieltä kuin kehoa.

Tervetuloa Jolie spahan. Ajanvaraukseen pääset tästä.

 

karhu-banneri-3

Nordic Audio & Music Productions Oy on erikoistunut laaja-alaiseen ja innovatiiviseen audiotuotantoon sekä Suomessa että kansainvälisesti. Yhtiö tekee räätälöityä musiikkia ja ääntä elokuva- ja televisiotuotantoihin sekä äänisuunnittelua ja -brändäystä yrityksille. Yhtiössä toimivat ammattilaiset koostuvat säveltäjistä, muusikoista, tuottajista ja äänisuunnittelijoista, joilla on vahva kokemus musiikki-, video-, media- ja videopelialalta. Yhtiö hallinnoi lisäksi laajaa ulkomaista musiikintekijöiden verkostoa, joka mahdollistaa monipuolisten produktioiden totetuttamisen saman katon alla. NAM Productionsin yhteistyökumppaneita ovat Jolie span lisäksi muun muassa Warner Brothers, Electronic Arts, BBC, Blizzard Entertainment, Rovio Entertainment sekä useat muut elokuva- ja mainostuotantoyhtiöt. Jolie span hoitomusiikin säveltäjä on Nordic Audio & Music Productions Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, säveltäjä-muusikko Aleksi Ranta.

alexiwebmv020

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eeva
Eeva
8 years sitten

Musiikin vaikutus aivoihin on kiistaton! Miten luonteva tapa se onkaan lähestyä ihmisolentoa ja kuinka voimakkaasti se menee esimerkiksi tunteisiin. Tämä on erittäin kiinnostavaa ja haluaisin todellakin päästä kokeilemaan vaikutuksia itse, kun tulen Helsinkiin. Kiitos, että osaatte tällaistakin ajatella.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.