Yleinen

Spread the #sweetandsafekiss

26.06.2015, Hannamari Rahkonen

Absolutionin odotetut huulipunat ovat vihdoin täällä. Tarina ja tekijät pyörryttävän hyvän uutuustuotteen takana ovat sellaisia, etteivät nämä punat oikeastaan voi muuta ollakaan kuin täydellisiä. Kun saat punan käteesi ja pistät siitä väriä siveltimeen tai suoraan huulille, huomaat sen heti. Nyt on Pariisia, naiset! Niin voimakkaana se nimittäin hehkuu väreissä ja henkii hylsyissä, että ei tarvitse suuremmin eläytyä. Tunnet sen äkkiä kaupungin vivahteikkaana tuoksuna nenässä, näet sen kultaisen valon tanssahtelevana väreilynä ja mielesi alkaa tehdä pikkuisen parempaa kuohuviiniä.

Tunnettua ranskalaista koreografia ja meikkitaiteilijaa Christophe Danchaudia luonnehditaan seuraavasti: In the world of make-up and cosmetics, Christophe is respected for his remarkable technique, his great creativity, and his openness and natural ability to blend into the universe of whichever artist he works. He has collaborated with top designers and photographers and their subjects, including Karl Lagerfeld, Jean-Baptiste Mondino, Peter Lindbergh, Ellen von Unwerth, Monica Bellucci, Juliette Binoche, Mylène Farmer, Vanessa Paradis, Audrey Tautou, Sharon Stone, Catherine Deneuve, Keira Knightley, Marion Cotillard…

Absolution huulipunat1

Danchaud on tehnyt Ranskassa niin Haute Couturea, elokuvia kuin kaupallisia kampanjoita Hugo Bossista Mercedeksen kautta Chaneliin. Hän törmäsi ja ihastui Absolutionin Isabellen tinkimättömään tyyliin, laatuperiaatteisiin sekä taiteelliseen työnjälkeen, kuten me monet muutkin olemme tehneet. Christophe haaveili tuolloin omasta meikkibrändistä, joka olisi luonnonmukainen, esteettisen runollinen ja täynnä laadukasta tietotaitoa sekä osaamista. Absolution olikin täydellinen vastaus kaikkiin näihin vaatimuksiin, ja siksi Christophe ja Isabelle päättivät luoda jotakin uutta yhdessä.

Christophen ja Isabellen hedelmällinen yhteistyö jalostui KissKissBankBank –projektissa. Kyseessä on Libérons la Créativité! – Vapauttakaa luovuus! –sloganin siivittämä joukkorahoitushanke, jossa on tällä hetkellä kerätty n. 35 000 euroa satojen tuhansien enimmäkseen yksityisten rahoittajien eli KissBankersien toimesta. Kyseistä joukkorahoitusta nauttivat lukuisat luovat ja innovatiiviset projektit, joista Absolutionin Sweet & Safe Kiss on yksi – kunnianhimoinen pyrkimys luoda ja tuotekehittää maailman paras luonnonkosmetiikan huulipuna. Kuusi kaunista ja tehokasta huulipunasävyä ilman ihmisille tai ympäristölle vaarallisia ainesosia.

Absolution huulipunat2

Christophe ja Isabelle halusivat tehdä totta siitä, minkä on sanottu olevan mahdotonta. Ja he onnistuivat tuotteensa luonnonmukaisuudessa, pitkäkestoisuudessa, värikylläisyydessä sekä luksusluokan hoitavuudessa – tyylillä!

KissKissBankBank on saanut Ranskassa aikaan luovuuspropagandan pienimuotoisen vallankumouksen sekä melkoisesti mediahuomiota. Rahoitukseen ja hankkeen markkinointiin ovat osallistuneet aktiivisesti omilla kasvoillaan ja nimillään tunnetut elokuvantekijät, muusikot, suunnittelijat, kuvataiteilijat, tutkimusmatkailijat, kirjailijat ja toimittajat. KissKissBankBank on perustettu uudismielisiä suunnittelijoita ja keksijöitä sekä humanistisia rohkeita ideoita varten maailmanlaajuisesti. Monille luovan alan toimijoille on kunnia-asia saada olla sanoman levittämisessä mukana.

Sweet & Safe Kiss -huulipunat ovat Absolutionille tyypilliseen tapaan valmistettu parhaista raaka-aineista. Tuotteen koostumuksen ansiosta punan käyttökokemus on erityisen miellyttävä, huolella valikoidut kasviöljyt parantavat levittyvyyttä ja ravitsevat huulia. Lopputuloksena on pysyvä, kestävä, intensiivinen ja runsas puolimatta väri.

Absolution huulipunat3

Väriskaala on klassisen ranskalainen, mikä kertonee Christophen ja Isabellen visiosta. Tarjolla on naisellisen vahvoja, suorastaan sykähdyttäviä sävyjä, kolme punaista ja kolme pinkkiä:

Sävy 16 Poppy Red (Unikko) on piristävän raikas oranssinpunainen jokaiseen päivään. Energinen väri herättää hymyn ja antaa trendikkään ja ajanmukaisen tyylin.

Sävy 08 Theatre Red (Teatterin punainen) on klassinen, aavistuksen viileään taittuva puhdas punainen. Absolutionin mukaan viettelevä ja ikuinen väri on tarkoitettu vahvalle ja itsevarmalle naiselle iästä riippumatta.

Sävy 01 Deep Red (Syvä punainen) on syvä viininsävyinen punainen. Voimakas, kiehtova ja ylevä liittouma punaviiniä ja munakoisoa. Absolution suosittelee vähintään mysteerisille ja salaperäisille kaunottarille.

Sävy 11 Rosewood (Ruusupuu) on viileänsävyinen luonnollinen puna, joka sopii kaikille. Täydellinen joka päivän huulimeikki, johon voi pukeutua vuorokauden ympäri.

Sävy 07 Pure Pink (Puhdas pinkki) on pehmeän raikas, ihonsävyä kirkastava pinkki, joka saa käyttäjänsä näyttämään kuulaalta ja freesiltä. Absolution suosittelee kyseistä sävyä niihin päiviin, kun hipiäsi tarvitsee valoa ja kasvosi “herättäjän.”

Sävy 19 Powerful Pink (Voimakas pinkki) on vahva ja kirkas, viileä fuksiaan menevä punainen. Erityisesti nimenomaan viileille kaunottarille, kertoo Absolution.

Kokeilkaa vallankumouksellista ihanuutta hyvät kaikki maailman huulipunien ystävät ja sellaisiksi haluavat. Ei asiaa yhtään sen paremminkaan voi sanoa. Kiss Kiss!

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Voi itku… Lupasin itselleni (ja Emmille) että en osta vähään aikaan huulipunia, koska niitä on nyt kaikissa sävyissä ja väreissä sekä koostumuksissa. On ihania Kjaer Weis huulivärejä (kolmea eri väristä) ja Zuiin ihania punia löytyy myös useita. Mutta nyt sitten saapuivat vihdoin nämä kauan odottamani Abson punat. Puhdas pinkki kiinnostaisi eniten, koska voimakkaita peruspunaisia viileällä ja oranssilla vivahteella löytyy. Katsotaan nyt josko tässä tähdet muuttaisivat asentoaan vähän positiivisempaan asetelmaan niin ehkä sitten voisi ostaa omaksi hemmotteluksi taas yhden punan lisää….

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Ah, mikä ihana ongelma! Tervetuloa putiikillemme sopivana hemmottelutuokiona noutamaan oma Absolutionin sulopunasi Mari. Pigmentit ovat aivan uskomattoman hyvät, pysyvyys loistava ja sävyt selkeitä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.