Yleinen

Puhdas raikas arki – 5 vinkkiä uuden vuoden hyvinvointiin luonnonkosmetiikalla

20.01.2019, Jolie

Puhdas arki

1. Hyödynnä aromaterapiaa

Aromaterapia on ruumiin ja sielun itsehoitoa parhaimmillaan. Kannattaa valita puhdas ja laatuvarma öljy tai öljyblendi, jota voi tiputtaa vaikka kylpyyn, tuoksulyhtyyn tai ilmankostuttimeen. Aromaterapeuttiset öljyt helpottavat esimerkiksi stressiä, masennusta, univaikeuksia, väsymystä ja naistenvaivoja.

Aromaterapian hyödyntäminen arjessa ei vaadi välttämättä aikaa ja rahaa mennä kauneushoitolaan, kylpylään tai hierojalle. Jolien helpot vinkkituotteet freesiin talviaamuun ja rentottavaan iltaan ovat Neal’s Yard Remediesin suihkugeelit. Citrus Shower Gel tuoksuu tuoreilta sitruksilta ja kohottaa mieltä. Raikkaat sitruunan, limen ja greipin eteeriset öljyt valmistavat raikkaaseen päivään. Aromatic Shower Gel sisältää tasapainottavan pelargonian ja rentouttavan laventelin eteerisiä öljyjä. Suosittelemme testaamaan sen holistisia vaikutuksia ennen nukkumaanmenoa iltasuihkussa ja -saunassa. Samalla iho jää silkinpehmeäksi.

Puhdas arki

2. Hanki uusi dödö & hajuvesi

Synteettisten tuoksujen jättäminen pois arjesta huojentaa kemikaalikuormaa ja kohentaa elämänlaatua. Sen sijaan, että suihkauttelet ihollesi haitta-aineita ja hormonihäirikköjä, voit kuorruttaa itsesi vaikkapa aidosti virkistävällä bergamotilla, hermostoa rauhoittavalla laventelilla tai vastuskykyä parantavalla ja paranemista edistävällä piparmintulla.

Jolien hajuvesisuosikki talveen on Abelin unisex-tuoksu White Vetiver. Parfyymissa tuntuu viileän raikas haitilainen vetiver. Hienostuneessa puutuoksussa on limeä ja minttua. Varma perinteinen talvenkesyttäjä on myös masennuslääkkeeksikin kutsuttu Honoré des Prés Trip Eau de Toilette. Trip on tuore hedelmäcocktail puhtaita tangeriiniuutteita, Välimeren appelsiineja, mandariineja, sitruunoita, limettejä sekä Filippiineiltä poimittua tulista pippuria.

Puhdas arki

3. Vaihda muovittomaan meikkiin

Ala pikkuhiljaa korvata meikkipussisi sisältöä luonnonkosmetiikan meikeillä. Uusia suosikkeja löytyy vuorenvarmasti. Meikkiä pidetään kasvoilla helposti yli puolet vuorokaudesta, joten ihoa ei kannata haudata muovikerroksen alle. Luonnonkosmetiikan parhaat meikit ovat vuonna 2019 peittävyydessään, pysyvyydessään ja käyttömukavuudessaan jo aivan erinomaisia. Jolien arkisuosikki on täydellisen hyvä Alima Pure Satin Matte Foundation, josta iho saa tasaisen peiton hoitavia mineraaleja ilman mitään turhia täyteaineita.

4. Perusta kotispa

Suomalaiset harrastavat vartalonhoitoa varsin vähän verrattuna kansainvälisiin kulutus- ja käyttötottumuksiin. Me Joliessa haluamme julistaa, että vartalonhoito ei ole tuhlausta! Kun käytät vartalonihosi ja esimerkiksi jalkojesi ja käsiesi huoltoon hieman resursseja, saat palkinnoksi kokonaisvaltaista hyvää oloa ja terveellistä itsetuntoa. Rikkinäiseltä iholta pöpöillä on suora tie elimistöön. Kyse on paitsi kauneudesta, myös terveydestä, itsensä arvostamisesta ja jokaisen ansaitsemasta hemmottelusta.

Puhdas arki

5. Hiushuolto puntariin

Käytkö kampaajalla kerran vuodessa, kerran kolmessa kuukaudessa vai joka kuukausi? Pohdi omaa riskikerrointasi ja mieti, voisitko vaihtaa luonnolliseen? Ammattimaiset kasvivärejä käyttävät kampaamot lisääntyvät koko ajan. Ihmisille ja ympäristölle turvallisia laadukkaita hiusvärejä ja hiustuotesarjoja on jo olemassa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.