Yleinen

Jolien teemailta: hiusten kasvivärit – keskiviikkona 30.1.2019 Uudenmaankadun Jolie shopissa

21.01.2019, Jolie

Hiusviikko

Vietämme koko loppukuun ajankohtaisen luonnollisen hiustenhoidon parissa. Luvassa on erinomaisia etuja, hehkutettuja uutuuksia ja kirsikkana kakun päällä informatiivinen teemailta, joka toivottaa tervetulleiksi kaikki luonnollisesta hiustenhoidosta ja -värjäyksestä kiinnostuneet.

Kuten Vuoden parhaat 2018 -valintojen yhteydessä kerroimme, hiusvärien haitallisuus puhuttaa tällä hetkellä sen verran paljon, että kasviväreihin kohdistuu runsaasti kiinnostusta. Ekokampaamot lisääntyvät, oma väri on muotia ja Jolien asiakaspalvelu saa runsaasti kysymyksiä kasvivärien käytöstä. Useimmat ekokampaamot käyttävät Joliessakin myytävää Cultivator’s Organic Herbal Hair Colors -sarjaa, joka on laadukas ja luonnollinen. Cultivator’sia voi mainiosti käyttää kotivärjäykseen, mutta ekokampaajat ovat tietysti asiantuntijoita sen käytössä. Jos olet arka kokeilemaan, kannattaa aloittaa yhdessä ammattilaisen kanssa.

Letit

Eko Atelierin & Jolien ilmainen hiusteemailta keskiviikkona 30.1.2019 klo 19.00

Helsingin Töölössä sijaitsevan uuden ekokampaamo Eko Atelierin Mari saapuu keskiviikkona 30.1.2019 Joliessa järjestettävään teemailtaan kertomaan kasviväreistä. Marilla on yli 10 vuoden kokemus kampaajan työstä. Mari on kouluttautunut ekokampaajaksi, sillä hän haluaa työskennellä ilman synteettisiä kemikaaleja, ekologisesti ja eettisesti luontoa ja vesistöjä kunnioittaen. Ekologisen hyvän ja käyttöturvallisuuden lisäksi luonnollisilla hiusväreillä ja -tuotteilla saa aikaan ennennäkemättömän hyvinhoidettuja ja kauniita hiuksia! Luonnonmukaisen hiustenhoidon teemaillassa ovat mukana Marin lisäksi Jolie shopin Heidi sekä pitkän kokemuksen kasviväreistä omaava Jolien tuotepäällikkö Emmi, joka on koulutukseltaan myös kampaaja. Illan ohjelmassa asiantuntijat kertovat vastauksia yleisimpiin kasviväreihin ja niiden käyttöön kohdistuviin kysymyksiin:

  • Mitä kasviväri tarkoittaa?
  • Mitä ainesosia kasviväreissä on?
  • Miten kasvivärit eroavat synteettisestä värjäyksestä ja miksi kasvivärit ovat nyt niin ajankohtaisia?
  • Millaisia lopputuloksia kasviväreillä voi saavuttaa?
  • Miten kasviväri hoitaa hiuksia?
  • Mitä pitää ottaa huomioon, kun aloittaa kasvivärjäyksen?
  • Voiko kasvivärillä raidoittaa?
  • Voiko kasvivärin laittaa jo värjättyyn hiukseen?
  • Kuinka kauan lopputulos kestää?
Eko Atelier Eko Atelier

Teemaillassa asiakkaat voivat miettiä yhdessä Marin kanssa henkilökohtaisia väri- ja tuotesuositusvinkkejä. Millainen sävy tai sävyjen sekoitus sopisi juuri itselle? Mikä ylipäätään on omien hiusten tyyppi ja tilanne? Miten ja millä hiuksia kannattaisi hoitaa?

Päästäksesi mukaan teemailtaan, sinun tarvitsee vain ilmoittautua osoitteeseen info@jolie.fi. Teemailta on ilmainen ja paikkoja iltaan on rajoitetusti, joten pyydämme kauniisti osallistujia sitoutumaan ilmoittautumiseen, jotta emme tarjoile turhaan ei-oota. Iltaan osallistuvat saavat pienen lahjan ja erinomaisia etuja mahdollisista tuoteostoksista. Ostopakkoa ei ole. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, soita Jolie shopiin p. 040 5624843. Tervetuloa kanssamme inspiroivaan teemailtaan! Iloisiin tapaamisiin!

Kuvat: Unsplash & Eko Atelier

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.