Yleinen

Spring Clean Week – kevään ensimmäinen vaihtokampanja Jolien kivijalkamyymälöissä alkaa tänään

22.01.2019, Jolie

Vuodenvaihde on saanut kolmen viimeisen vuoden ajan luonnonkosmetiikkaan vaihtavat liikkeelle. Joliessa voidaan huomata ilahduttava ilmiö jokainen tammikuu; taloon astelee ihmisiä, jotka haluavat vaihtaa kaikki tai loputkin. Yleensä vaihtajilla on jo jokin kosketus luonnonkosmetiikkaan, ja uuden vuoden muutospaine ajaa tai inspiroi vauhdittamaan kosmetiikan kulutustottumuksia.

Vaihtajien joukkoliikkeen aiheuttamassa riemunpuuskassa tarjoilemme tavallisesti loppukevääseen sijoittuvan Spring Clean -kampanjan jo tammikuun lopussa 22.-27.1.2019. Huippusuosittu kivijalkojemme kampanja vaihtaa noin viikon ajan synteettisen kosmetiikan suosikkisi luonnonkosmetiikan versioihin. Tuo siis vaihtoa kaipaavat tuotteesi tällä viikolla Jolie shopiin (Uudenmaankatu 26, Helsinki) tai Gardenin Jolie Beauty Shopiin (Kämp Galleria, 2. kerros, Helsinki). Myymälöissä luonnonkosmetiikan asiantuntijat etsivät sinulle korvaavan tuotteen laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. Jätät vanhan tuotteesi kirjaimellisesti meille ja lähdet kotiin uuden luonnonkosmetiikkasi kanssa. Suuresta osasta vaihtotuotteita saat shopeissa hulppean ja ainutlaatuisen jopa 30% -alennuksen.

Onko sinulla vielä jokin tuote, jota et ole vaihtanut? Voisitko asiantuntijan avulla vaihtaa sen uuteen luonnolliseen ja puhtaaseen suosikkiin, joka ei sisällä muoveja tai vierasaineita? Nähdessäsi esimerkiksi vanhan lempimeikkivoiteesi Jolien myyjät osaavat auttaa uuden ja juuri sopivan löytymisessä. Huolehdimme vanhojen purkkien asianmukaisesta jätteenkäsittelystä. Tervetuloa myymälöihin!

#springcleanchallenge #mybeautyisclean #uusisuosikkini

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.