Yleinen

Poskipunataikoja Kjaer Weisin tapaan

26.09.2015, Hannamari Rahkonen

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie1

Syksyn edetessä on enemmän kuin paikallaan inspiroitua kirkkaista ja ihon hehkua herättelevistä lisäavuista mitä tulee päivittäisiin meikkausrutiineihin – ensiluokkaista apuaan meille tarjoaa ammattilaismeikkisarja Kjaer Weis.

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie2

Poskipuna on siitä ihana tuote, että katseen saa raikastettua muutamalla pienellä sipaisulla. Kjaer Weisin houkutteleviin metallirasioihin pakatut poskipunat ovat ilahduttaneet sävyvalikoimien ja loistavan levittyvyyden lisäksi myös voidemaisella koostumuksellaan, joka antaa jo itsessään kasvojemme iholle kevyttä kosteuskylpyä sekä suojaa kylmää ilmaa vastaan.

Poskipunien sisältämä ruusunkiulukkaöljy puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, mica-mineraali tuo luonnollista kuultoa, mantelinsiemenöljy pehmittää, jojobaöljy hoitaa ja vaniljauute ehkäisee epäpuhtauksia. Kookoksesta johdettu kapryyli-triglyseridi luo iholle erittäin kevyen ja silkkisen tuntuman ja sen voimakas antioksidanttinen suoja takaa poskipunille pitkän säilyvyysajan.

Seitsemällä erilaisella poskipunasävyllä voi valita taikoako iholle kesäiltojen lämmöstä muistuttavaa lämmintä pronssia, kylmien päivien pikapiristäjäksikin kutsumaamme karkkimaista pinkkiä, maanläheisen hillittyä eleganssia tai vaikkapa täyteläisen kukkeaa vadelmaa, joka istuu juhlameikkiin kuin silkkihansikas.

Olettehan ystävämme myös huomanneet, että kaikkiin Kjaer Weisin meikkituotteisiin voi ostaa refill -täyttöpakkauksen? Kauniit metallirasiat on valmistettu kestämään käytössä pitkään.

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie3

* Jos sinulla on laadukas kauneusalan yritys, myymälä tai verkkokauppa ja olet kiinnostunut Kjaer Weisin jälleenmyynnistä, ota yhteyttä Sussiin: distribution@jolie.fi

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.