Yleinen

Pieni tyyliopas ja arjen väriterapiaa

23.06.2015, Hannamari Rahkonen

Onneksi kesäkuussa voi mittarista riippumatta uhmata ilmojen haltijoita ja lähteä varvassandaaleissa kahville. Toisina päivinä siihen tarvitaan ehkä aavistuksen asennetta ja väriterapiaa, mutta niissähän löytyy, vai mitä?

kurebazaar_jolie_halopieni_4

Kure Bazaar on ranskalainen kynsilakkasarja, joka yhdistää ekologisen koostumuksen räiskyvään värimaailmaan. Kure Bazaarin kynsilakoilla ei ole luonnonkosmetiikan sertifiointia, sillä kynsilakkaa ei ole mahdollista sertifioida sen vaatiman liuottimen vuoksi. Tuotemerkin koostumus on kuitenkin luonnollisin mahdollinen, ja raaka-aineista 85 % on peräisin luonnosta. Kynsilakat sisältävät esimerkiksi puuvillaa, maissia, selluloosaa, perunaa ja vehnää. Kure on kynsilakaksi erinomainen valinta terveyden, hyvinvoinnin ja ympäristön kannalta, se sisältää vähemmän kemikaaleja, mutta ei tee minkäänlaisia kompromisseja laadun suhteen. Lakoissa on moitteeton pysyvyys ja kiilto sekä nopeasti kuivuvat upeat värit.

absolution_jolie3

Nyt Kure Bazaar on onnistunut kehittämään ja lanseeraamaan 100%:n luonnollisen ja tuoksuttoman kynsilakanpoistoveden. Tämä on todellista luksusta, sillä kaikkihan tiedämme tuon karmeankatkuisen myrkkyliemen, jolla kynsien puhdistus on perinteisesti selvitetty hengitystä pidätellen.

absolution_jolie1

Kure Bazaar Eau Dissolvante Hydratante à la Rose –kynsilakanpoistoveden öljy-vedessä koostumus puhdistaa kynnen hellävaraisesti samalla hoitaen ja suojaten. Lakkaa liuottavat vegaaniset ainesosat on uutettu sokeriruo’osta, vehnästä ja maissista eikä tuote sisällä asetonia tai etyyliasetaattia. Damaskoksen ruusuöljy ja ruusunkukkavesi kosteuttavat kynsiä ja kynsinauhoja. Tyylikkäässä laatikossa myytävä kynsilakanpuhdistusvesi on pelkistetyn kaunis ja sopii myös ylelliseksi lahjaksi. Suuri pullokoko kestää pitkään.

kure4-670x446

Myyntilistat kertovat, että Jolien asiakkaiden suosikit Kure Bazaarin värisuoralla ovat joliemainen Caicos, lempeä roosa So vintage, metallihohtoinen ruusukullan sävy Or rose, rehevän oranssi Afrika ja ranskalaiseen manikyyriin taipuva läpikuultava ja vaaleanpunaisella taitettu valkoinen Rose Milk.

Sormien ja varpaiden parhaan kesävärin voi valita naisen, asenteen, tunnelman tai tyylin mukaan, ja mieltään sopii aina vapaasti muuttaa. Jolien Toimitus on valinnut pieneen tyylioppaaseen kesän suosikit Kure Bazaarin karkkikadulta, ja pukeutuu tällä hetkellä itse Kerriaan manifestoidakseen kehiin enemmän aurinkoa!

kurebazaar_jolie_halopieni_3

Jolien Toimituksen suositukset Kure Bazaarin valikoiduiksi kesäväreiksi tyyliä myöten kuuluvat seuraavasti:
Denimiin ja paitiksiin, nahkaan ja hillittyihin vaateväreihin suosittelemme rohkeita ja selkeitä sävyjä. Urbaaniin katu-uskottavaan olemukseen särmikkäillä vivahteilla, terävään bisneslookiin tai yksinkertaiseen, graafiseen tyyliin voit valita esimerkiksi puhtaan mustan Kholin tai tyylikkään ja supertrendikkään harmaan Smokyn. Jos tässä tyylissä haluat iloitella, kesän ykkönen on tuolloin oranssiin taittava punainen Rouge Flore tai korallinen Coquette.

Pariisittarille valitaan aina punainen! Musta-valkoisiin vaatteisiin yhdistettynä täydellisen ranskatarlookin antavat klassinen täyteläisen punainen Stiletto, jouluinen Mademoiselle K sekä tumma herkullisen kirsikkainen Chérie. Perinteinen ranskalainen manikyyri syntyy sävyillä Beige Milk tai Rose Milk riippuen siitä, haluatko hiekkaisen vaalean vai hennon pastellisen punertavan pohjavärin. Manikyyri viimeistellään peittävällä valkoisella Le Blanc.

kurebazaar_jolie_halopieni_6 kurebazaar_caicos_jolie173

Hullutteleviin ja monivärisiin kesän trendilakkauksiin suosittelemme karamellisia puhtaita rinnakkaissävyjä. Ruskettuneelle iholle ihanan merellisen ja hauskan yhdistelmän teet vaikkapa sävyistä Caicos, Turquoise ja Frenchie.

Kesäiseen, tyttömäiseen tyyliin hulmuavien hiusten ja helmojen seuralaisiksi sopivat esimerkiksi Jolien aikaisempien kesien superhitit Macaron, Bikini&co sekä Urban 14 tai pirteä Kerria.
Hillityn linjakkaaseen skandinaaviin tyyliin kuuluvat rentous, tyylikkyys, helppous ja mukavuus. Väreiksi hienostuneille ja luonnollisille pohjoisille kaunottarille suosittelemme esimerkiksi sävyjä Sophisticato, Hipster, Boyfriend, Essenziale, Chloé, Khaki ja Lychee.

kure2-670x950

Kesän ajankohtaiseen sporttityyliin istuvat erityisen hyvin viileät tai dynaamiset ja räväyttävät sävyt kuten Carioca, Hope, Glam, Mon Bleu, Fabulous ja Kelly.

Kynsilakan poistoa helpottaa huomattavasti aluslakan käyttö, jolloin väri ei tartu oman kynnen pintaan. Kuren valikoimasta löytyy First Base –aluslakan lisäksi myös lakan kestoa pidentävä päällyslakka Final Touch sekä pikakuivattaja Dry Finish.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen paitsi 4 & 8 Jolien arkisto

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.