Yleinen

Patyka 3-Step-puhdistus on höyhenen pehmeän ihon asialla

20.11.2014, Hannamari Rahkonen

Ystävät, rohkenemme aavistaa, että teidänkin osoitteissanne on viety viime viikkoina kevyempiä syysvaatteita varastoon ja haettu tilalle lämpimämpää vaatekertaa. Kyseessä on rutiini, jolle ei tarvitse juurikaan uhrata ajatuksia, sillä kylmä sää osaa kyllä kaikessa kalseudessaan muistuttaa meitä tämän toimenpiteen tarpeellisuudesta.

Vaihtuvat vuodenajat asettavat pukeutumisen lisäksi vaatimuksia myös ihonhoitomme suhteen, onhan se suorassa kontaktissa lumipyryn, viiman, paukkupakkasten ja vesisateen kanssa. Siskot, mikäli teidänkin peilistänne on kurkistanut lady, jonka iho muistuttaa silkin sijaan rapisevaa korppua, ei syytä hätään.

Tiedämme kokemuksestamme, että hyvinkin hoidettu iho saattaa kuivahtaa hetkessä, mikäli olemme unohtaneet päivittää kosmetiikkatuotteemme kosteuttavimpiin versioihin vuodenaikojen vaihtuessa viileämmiksi. Talvi osaa toden totta asettaa omat erityisvaatimuksensa, aika ronskillakin kädellä, mutta onneksi Patykalla on tarjota meille kolmiosainen täsmäase.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen5

Patyka 3-Step-puhdistus on hehkutettu miltei puhki, eikä suotta. Puhdistustrio tarjoaa suloisen yksinkertaisesti ylellisen vaihtoehdon kaikille meille, joiden iho on ottanut asiakseen protestoida viilenevän ilmaston vaikutuksia (aivan kuin mielen protestointi ei olisi tarpeeksi). Puhdistustrioon kuuluu öljy, vaahto sekä kasvovesi. Lienee sanomattakin selvää, että turvaudumme myös itse tämän kolmikon kasvotaikoihin juuri nyt.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen1

Ranskalaisen puhdistusrituaalin ensimmäisessä osassa kasvoille hierotaan sametinpehmeä meikinpuhdistusöljy, joka irroittaa hellävaraisen tehokkaasti paksummankin meikkipohjan ja tarttuu epäpuhtauksiin magneetin lailla.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen2

Toisessa vaiheessa öljyn päälle levitetään silkinpehmeä ja syväpuhdistava vaahto. Öljyn ja vaahdon muodostama kermainen koostumus saa pintakuivan ihon tuntumaan välittömästi silkalta hattaralta. Puhdistavan kasvokerman voi poistaa kostealla Patyka-puhdistusliinalla tai huuhtelemalla kasvot raikkaan veden alla. On kolmannen, ja viimeisen, puhdistusosan aika.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen3

Hellävaraisen puhdistuksen jälkeen iholle palautetaan sen luonnollinen pH ja tarjoillaan lisäkosteutusta harmonisoivalla kasvovedellä. Patyka on kasvovesivalikoimiemme helmi, oikeastaan niiden vaikutusvaltaisin anti-age-kuningatar. Syväpuhdistettu ja silkinpehmeä iho on valmis ottamaan tässä vaiheessa vastaan täyteläisen voiteen tai ravitsevan öljyseerumin tuoman syväkosteutuksen ja vaipumaan kauneusunille.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen4

Tämän viikon perjantaina Patykan hurmaava (ja koukuttava) valikoima saa odotettua täydennystä ja siksipä kutsumme teidät, rakkaat ystävämme, juhlimaan kanssamme uutuustuotteen lanseerausta rennon seuran ja kuplivan kera Jolie shopiin Uudenmaankadulle. Illan aikana on mahdollista tavata sarjan luoja, Pierre Juhen, ja osallistua upeaan sekä hemmottelevaan lahjakorttikilpailuun, jonka palkintona on virkistävä sekä uudistava Fountain of Youth -hoito selän hieronnalla ja kuorinnalla Jolie spassa.

Ystävät, olette lämpimästi tervetulleita viettämään kanssamme Patyka-iltaa perjantaina 21.11. klo 17-19 Jolie shopiin Uudenmaankadulle!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.