Yleinen

Neljä odotettua uutuutta Mádaran valikoimaan!

03.09.2015, Hannamari Rahkonen

Latvialaisen luonnonkosmetiikkasarja Mádaran kattava valikoima on kasvanut tänä syksynä neljällä uutuustuotteella. Mádara by Noora Shingler -yhteistyö on saanut odotettua jatkoa Suomen markkinoille suunnatulla Daily Defence -nokkosvoiteella ja nokkossuihkeella. Samalla sarjan kansainväliset markkinat ovat täydentyneet misellivedellä ja alumiinittomalla deodorantilla.

Mádara by Noora Shingler -yhteistyön ensimmäinen tuote lanseerattiin vuonna 2013. Pihlaja Daily Defence -voide saavutti nopeasti luottotuotteen tittelin ja sen rinnalle valmistettiin vuotta myöhemmin myös riittoisa vartalovoi. DD-voide on mitä ihanteellisin monitoimituote Suomen talveen ja syksyyn, sillä sen taidokkaasti rakennettu koostumus hellii ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti erityisesti vaativissa sääolosuhteissa. Vegaaninen voide sopii niin päivittäiseen käyttöön käsille, huulille, kuiville kynsinauhoille, kyynärpäille kuin koko vartalollekin.

uk-nokkonen.banneri

Uusien Daily Defence -tuotteiden pääraaka-aineeksi valittiin Mádaralle jo entuudestaan tuttu nokkonen, jonka ravintopitoisuus päihittää monet kotimaiset ja ulkomaiset raaka-aineet. Tiesitkö, että nokkonen sisältää esimerkiksi 60-kertaisen määrän piitä lehtisalaattiin verrattuna, rautaa seitsenkertaisesti pinaattiin verrattuna ja C-vitamiinia viisinkertaisesti appelsiiniin verrattuna? Nokkonen auttaa ihottumiin, poistaa hilsettä, vahvistaa kynsiä ja vauhdittaa ihosolujen uudistumista.

Noora itse kertoo voiteen syntyneen ennen kaikkea kuluttajien toivomuksesta: “Olemme saaneet Pihlajavoiteesta paljon positiivista palautetta, mutta samalla panin merkille, että moni kaipasi suositusta voiteesta neutraalimpaa ja hajuttomampaa versiota. Kun pohdimme, minkä kasvin valjastaisimme käyttöön seuraavaksi, tuntui nokkonen upealta idealta — mitä kontrasteja! Kaikkihan tietävät nokkosen polttavat ominaisuudet ja kieltämättä kuluttajien mielikuvat jännittivät meitä aluksi. Samalla kuitenkin uskoimme, että saisimme käyttäjät innostumaan nokkosen hellästä puolesta: nokkonen rauhoittaa erilaisia ihoärsytyksiä ja pehmentää ihoa. Suomen luonto on ihmeellinen!”

Neutraalin tuoksuinen nokkosvoide on suunnattu erityisesti herkän ja kuivan ihon hoitoon. Ihoärsytyksiltä suojaava nokkonen antaa iholle luonnollista suojan ja voiteen sisältämä sheavoi auttaa ihoa säilyttämään oman kosteustasapainonsa, pehmeytensä sekä suojamekanisminsa.

kc.sokos_.nosto2_-945x545

Nooran ja Mádaran toinen uutuustuote on herkkää ihoa suojaava nokkossuihke. Hoitava suihke sopii sekä aamuin illoin käytettäväksi kasvovedeksi (joka palauttaa ihon pH-arvon normaaliksi kasvojen pesun jälkeen) kuin pitkin päivää sumutettavaksi pikavirkistäjäksi. Suihkeen INCI-listan ensimmäiseltä sijalta löytyy nokkosvesi ja vanavedessä seuraavat vesimäistä kosteutusta tarjoava aloemehu sekä ravintotiivis nokkosuute.

Innovatiivinen suihke on uutta myös Mádaran valikoimissa, ja se on luotu Mádaran perustajan Lotte Tisenkopfan mukaisesti “hoitamaan ihoa, myös tuomaan kesän raikkaus hetkessä lähelle, olipa kyseessä mikä vuodenaika tahansa. Laukussani mukana kulkeva nokkossuihke virkistää, kosteuttaa ja jopa puhdistaa ihoni, kun on tarve.”

MICELLAR_image_small_55d6148a-326d-42af-8562-a27e1257d678_1024x1024

Olemme saaneet Mádaralta pitkin kevättä ja kesää vihjeitä myös toisesta, kansainvälisille markkinoille suunnitellusta ihonhoitotuotteesta. Mádaran misellivesi on odotettu lisä sarjan erinomaiseen valikoimaan, sillä kyseessä on all-in-one -tuote, joka paitsi puhdistaa ihon, toimii myös kasvovetenä sekä kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Misellit ovat pallon muotoisia molekyylejä, joiden ulkopinnalla sijaitsevat hydrofobiset päät vetävät tehokkaasti puoleensa rasvaliukoisia aineita kuten talia, epäpuhtauksia ja meikinjäämiä. Tuotetta ei tarvitse huuhtoa pois, vaan se riittää kasvojenpuhdistukseen sellaisenaan!

Mádaran miselliveden koostumus on hoitava ja sen tarjoama vedetön kasvojenpuhdistus sopii erityisesti pintakuivan ja kuivan ihon omaaville. Miselliveden sisältämä aloe vera kosteuttaa, pioniuute rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja hillitsee tulehduksia, ruusuvesi kirkastaa ja hyaluronihappo sitoo kosteutta ihon pinnalle. Hellävarainen misellivesi sopii erinomaisesti myös miesten ihonhoitoon, sillä se rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen, kosteuttaa ja puhdistaa tehokkaasti.

Näyttökuva 2015-09-03 kello 10.26.03

Mádaran yrttideodorantin rinnalle on tullut Mádara Bio Active -deodorantti, joka on kehitetty niiden asiakkaiden toivomuksesta, jotka eivät halua deodoranttinsa sisältävän edes luonnollista suoloista johdettua alumiinia (potassium alum).

Luonnonkosmetiikan deodoranteissa ei käytetä milloinkaan synteettisiä hikoilua estäviä ainesosia, vaan pito pyritään muodostamaan antibakteerisilla kasviuutteilla, eteerisillä öljyillä ja niistä johdetuilla parfyymeilla. Bio Active -deodorantin tehoaineina toimivat tehokkaat kasviuutteet kuten hikoilua hillitsevä salviauute ja antibakteerinen Palmarosaöljy. Palmarosaöljy normalisoi hientuotantoa ja vähentää hien hajua aiheuttavien bakteerien muodostumista. Deodorantti tuoksuu kevyen kukkaiselle, ja tuote on saanut yrttideodorantin tavoin erityiskehuja hyvästä pidosta, erinomaisesta hinta-laatusuhteesta, riittoisuudesta sekä tahraamattomuudesta.

Kuvat Mádara paitsi toinen kuva Dorit Salutskij

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.