Yleinen

Luonnonkosmetiikan kasvonaamioiden bestsellerit

07.10.2018, Jolie

Kasvonaamioiden bestsellerit

1. Absolution Purifiant on Jolien koko valikoiman ylivoimaisesti myydyin naamio kautta historian. Kyseessä on ihoa tuloksekkaasti syväpuhdistava tehohoito, joka sisältää mm. koivunmahlaa, valkoista savea ja runsaasti vitamiineja, kuten A-, C-, B- ja K -vitamiineja. Le Soin Purifiantin salaisuus on ihon kosteuttaminen ja syväpuhdistaminen yhdellä kertaa. Se supistaa ihohuokosia, säätelee talituotantoa sekä rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Käyttö on helppoa: levitä reilu kerros puhdistetulle kuivalle iholle, anna vaikuttaa vähintään kymmenen minuuttia, huuhtele vedellä. Normaalille iholle suosittelemme käyttöä kerran viikossa – mikäli ihossa on hormoninäppylää, rasvaisuutta tai mustapäitä, naamiota voi käyttää useammin.

2. Iroisien kuuluisa aamunaamioksikin kutsuttu kauneusnaamio on helppo ratkaisu silloin, kun et oikein tarkasti tiedä mitä etsit ja vastaat ”kaikkea”, kun myyjä tiedustelee, mitä naamioltasi toivoisit. Raikas ja hienostunut naamio herättää ihon ja mielen. Se kohentaa kasvojen ilmettä ja parantaa ihon kaikkia toimintoja.

3. Whamisa Flowers Sheet Mask: Whamisan megatehokkaat Sheet Mask -geelinaamiot ovat täynnä kosteutta, ja suosiossa tämä kaikista kosteuttavin versio on selvästi ylitse muiden. Ihoa valaiseva vaikutus on välitön ja tuote toimii siksi tärkeiden hetkien salaisena aseena.

 

4. Patyka Intensive Moisturising Mask -intensiivinaamio on SOS-hoito kuivalle, elottomalle ja kiristävälle iholle. Naamio pehmentää ja kirkastaa ihoa rentouttaen kiristävää tunnetta. Naamiossa on esimerkiksi merileväuutetta, ruusunmarjaöljyä ja omegahappoja. SOS-naamio sopii kaikille, ja sen voi erityisesti kuivalla iholla jättää vaikuttamaan yön yli. Tuote sopii suurimmalle osalle myös paikallishoidoksi kuivalle silmänympärysiholle.

5. Kypris Glow Philtre on kirkastava naamio, joka sopii kaikille ihotyypeille todelliseksi tuhkimonaamioksi. Pikakaunistajan granaattiomena kuorii ihoa entsymaattisesti paljastaen ihon luonnollisen hehkun. Sopii myös lempeäksi kuorinnaksi ihotyypeille, jotka eivät tykkää rakeisesta kuorinnasta.

Kuvat: Eeva Takkunen, May Lindstrom Skin & Kypris

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
5 years sitten

Naamiot ovat kyllä ihana hemmottelu ja tehollailla naamioilla saa näkyviäkin tuloksia. Näin syksyllä Abson kosteuttava naamio on ollut tehokkaasti käytössä ja annan naamion vaikuttaa yön yli siten, että pyyhin vain ylimääräisen naamion pois. Tuo Kypriksen Glow Philtre naamio on todellinen tehonaamio! Teen itse myös naamiosekoituksia, jos en osaa valita yhtä naamiota. Esimerkiksi Josh Rosebrookin entsyymikuorintaan sekoitan Leahlanin Mermaid Maskia ja annan vaikuttaa noin puolisen tuntia. Tällä yhdistelmällä saan kirkastusta ja puhdistusta tehokkaasti. Joskus voin sekoittaa joukkoon vähän muutakin. Myös muita sekoituksia voidemaisten ja jauhemaisten naamioiden kanssa teen usein. Mayn puhdistushunaja on oivallinen pohja lisätä jauhemaista naamiota joko Maylta tai muilta… Lue lisää..

Jolie
Jolie
5 years sitten

Hei Mari! Ihanaa, että olet pitänyt tuotteista ja kiitos, että jaoit meille loistavia vinkkejä naamioiden yhdistelystä. Kaunista syksyä! 🌺

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.