Yleinen

Luonnollinen ja turvallinen aurinkosuoja Acorelle-aurinkotuotteilla

14.05.2015, Hannamari Rahkonen

Joliessa odotetaan jo herkeämättä hellekesää, lierihattuja, lakattuja varpaankynsiä, liehuvia hameenhelmoja, rakkaiden kanssa jaettuja ja lämmön huurustuttamia kuohuvapulloja sekä rantakassissa kotiin kantautuneita hiekkahippusia. Olemme varustautuneet tulevaan aurinkokauteen laatimalla letkeän svengaavia kesäsoittolistoja, suunnittelemalla lomapäiviemme sisältöä sekä täyttämällä ruokakorimme toimittajamme Outi Rinteen sisäisen aurinkosuojan rakentamiseen liittyvät vinkit mielessämme.

Jolie shopiin rantautuneet Acorellen uudet aurinkosuojat ovat toimineet myös lempeänä muistutuksena polttavan kuumaan kesään valmistautumisessa (optimisteja kun olemme). Luonnollinen aurinkosuoja ei tarkoita enää tänä päivänä ylitsepääsemättömän tahmeaa ihoa tai valkoisia rantuja. Fiksut auringonpalvojat nappaavat jo tässä vaiheessa aurinkolaseista, torimansikoista, rantapyyhkeestä ja bikineistä pursuilevan kesäkassinsa täytteeksi myös oman ihon tarpeisiin sopivat aurinkosuojatuotteet.

acorelle_luonnonkosmetiikka_aurinkosuoja_jolieshop_hannamarirahkonen79 acorelle_luonnonkosmetiikka_aurinkosuoja_jolieshop_hannamarirahkonen80

Rusketus tuntuu olevan kesästä toiseen hyvin pinnalla oleva trendi ja Acorellen karkintuoksuisten aurinkotuotteiden viidestä erilaisesta aurinkosuojatuotteesta löytyy erinomaiset vaihtoehdot ihon luonnolliselle suojaamiselle.

Acorelle Sun Gel SPF 30 -aurinkogeeli on hyvin imeytyvä geelimäinen aurinkosuoja, joka sopii läpinäkyvyydessään erinomaisesti myös meikin alle. Geelissä käytetty mikrokiteinen titaanioksidi on fysikaalinen aurinkosuoja, joka heijastaa yhdessä karanjaöljyn kanssa osan UVA- ja UVB -auringonsäteilystä pois iholtamme. Karanjaöljy on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoamme pitkällä aikavälillä myös ennenaikaiselta vanhenemiselta. Aurinkosuojageelin kesäinen tuoksu on pehmeä yhdistelmä mantelia, frangipania ja vaniljaa. Käytännöllisen pumppumekanismin ansiosta tuotetta on helppo annostella.

acorelle_luonnonkosmetiikka_aurinkosuoja_jolieshop_hannamarirahkonen82

Acorelle Sun Spray SPF 30 -aurinkosuojaspray on helppokäyttöinen, koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä aurinkosuojaspray, joka sopii sekä kasvoille että vartalolle. Sprayssa on miellyttävän ohut ja hyvin levittyvä koostumus, joka ei jätä ihoa valkoiseksi. Titaanidioksidi antaa tehokkaan suojan sekä UVA- että UVB -säteitä vastaan. Aurinkosuojasprayn kesäinen tuoksu on pehmeä yhdistelmä mantelia, frangipania ja vaniljaa. Aurinkospraysta löytyy myös SPF 50 -aurinkosuojaspray, jonka käyttöä suosittelemme erityisesti lapsille ja herkkäihoisille.

acorelle_luonnonkosmetiikka_aurinkosuoja_jolieshop_hannamarirahkonen81

Vartalolle käytettävä Acorelle Sun Oil SPF 30 -aurinkosuojaöljyn UV-filtterinä toimii luontaisesti korkean aurinkosuojan sisältävä karanjaöljy. Karanjaöljy on voimakas antioksidantti ja se suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Hyvin imeytyvässä aurinkosuojaöljyssä on käytetty myös propolista sekä siitepölyuutetta, jotka toimivat antibakteerisina ainesosina sisältäen runsaasti ihoa vahvistavia proteiineja, aminohappoja, rasvahappoja, mineraaleja, vitamiineja sekä kasvisteroleja.

acorelle_luonnonkosmetiikka_aurinkosuoja_jolieshop_hannamarirahkonen83

Auringonoton jälkeen ihoa voi helliä kevyesti viilentävällä Acorelle After Sun -vartalovoiteella, jonka emulsiotyyppinen koostumus imeytyy hetkessä jättäen ihon pinnan pehmeäksi sekä elastiseksi. Piparminttuvesi on tuotteen inci-listassa heti toisena raaka-aineena, joten viilentävän raikastavat ja ihoa rauhoittavat vaikutukset ovat taatut. Eksoottisen tuoksuinen monoiöljy ravitsee ja kosteuttaa. Tarkasti sertifioidun valmistusmenetelmän mukaisesti monoiöljy syntyy liottamalla Polynesian saarilla kasvavan jatkuvakukintaisen keikarinkukkalajin aurinkokuivattuja nuppuja kopraöljyssä (kookospähkinän kuivatusta siemenvalkuaisesta valmistetussa öljyssä).

Ihania auringonottohetkiä ystävät! Löydätte Acorellen tehokkaat aurinkosuojat Jolie shopista ja webshopista.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.