Yleinen

Lähetä lahja äidille suoraan Jolie webshopista

05.05.2015, Hannamari Rahkonen

Äidit viettävät juhlapäiväänsä 10.5. sunnuntaina, ja Jolie on luonnollisesti mukana juhlimassa kaikkia äitejä! Tarjoamme mahdollisuuden muistaa omia päivänsankareitanne kauniisti pakatulla luonnonkosmetiikkalähetyksellä. Jos et pääse tänä vuonna halaamaan äitiäsi tai mummoasi syystä tai toisesta, voit lähettää halauksesi Jolie webshopin kautta vastustamattoman ihanien tuotteiden tai toivottujen lahjakorttien muodossa.

neilikka_ruusu_yellowmood_jolie Toimi seuraavasti:

1. Piipahda Jolie webshopiin ja klikkaa ostoskoriin lahjan saajalle sopivat tuotteet.

2. Kirjoita sitten toimitusosoitteen kohdalle lahjan saajan nimi ja osoite. Muistathan myös puhelinnumeron, jotta PostNord pystyy toimittamaan lähetyksen perille. Jolien lahjapakkaamo lähettää paketin suoraan sen vastaanottajalle ilman lähetyslistaa.

3. Tilauksesi lisätietokenttään voit kirjoittaa onnentoivotuksesi sekä lähettäjät, niin sujautamme puolestasi pakettiin pienen kortin. Käärimme kaiken kauniisiin silkkipapereihin sekä jolienväriseen boxiin ja toimitamme lahjasi ajoissa matkaan.

4. Teethän tilauksesi tiistaihin 5.5. mennessä.

Voit noutaa valitsemasi lahjat myös valmiiksi paketoituina Jolie shopista Helsingin Uudenmaankadulta. Tilatessasi webshopista toimitamme halutessasi tyylikkään pakkausmateriaalin lahjatuotteiden mukana.

nealsyardremedies_jolie_hannamarirahkonen_nyr_luonnonkosmetiikka4

Tervetuloa luksuslahjaostoksille!

Teksti Molla Jelkänen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.