Yleinen

Kuka hoitaa verkkokauppaasi – esittelyssä Jolien Elina

05.01.2017, Jolie

Esittelemme teille lähiaikoina Jolien muuttuvan ja kasvavan työväen avainhenkilöitä epämuodollisessa järjestyksessä. Organisaatiossamme kun ei yhäkään ole hierarkiaa. Jokainen on yhtä tärkeä ja omassa roolissaan korvaamaton. Kysymme jolielaisilta keitä he ovat, mikä on parasta Joliessa ja mikä on heidän suhteensa luonnonkosmetiikkaan. Tiimiläisten esiinmarssin aloittaa Jolie webshopin operatiivinen pomo Elina Joensuu.

Elina Joensuu

Viime syksynä onnistuimme keskittämään Jolie webshopin hoidon yhden osaavan ja tehokkaan naisen johtoon, mikä on kovasti helpottanut paitsi tiimiämme, myös parantanut webshopin prosessien laatua ja tehoa. Olemme superkiitollisia Elinasta, hänenlaisiaan ei tule ihan joka päivä vastaan.

Yhtenä vaihtoehtona ennen Elinaa mietimme Jolie webshopin käytännön hoitamisen ulkoistamista, mutta koska saamme asiakkailtamme edelleen päivittäin kiittävää palautetta konseptista nykyisellään, säilytimme sen itsellämme. Edelleen – me pakkaamme jokaisen autenttisen Jolie-tilauksen itse, käsin, käsinkirjoitetulla tervehdyksellä, ja niihin silkkipapereihin, jotka liiketiloissamme ja varastoissamme tuoksuvat Jolielta. Tiedättekö muuten, mikä tuo minttuinen kaikkialle tarttunut Jolie-tuoksu on? Kyseessä on Doftin kylpypommi, todellinen brändituoksumme.

Logistiikan parissa yhdeksän vuoden ajan työskennellyt Elina on logistiikka-alan rautainen ammattilainen. Elina omaa laajan työkokemuksen erilaisista myyntiä tukevista logistisista tehtävistä myös esimiehen roolissa. Elina rakastaa hääriä taustalla ja tehdä osin fyysistä työtä. Verkkokaupan asiakaspalvelu on mieluinen palanen hänen työnkuvaansa. Elina haluaa omalla työpanoksellaan taata Jolie webshopin asiakkaille nopean toimituksen ja ystävällisen palvelun.

Me muut tiimiläiset olemme ihastuneita Elinan eleettömään ja täsmälliseen työhön, sillä kaikki tiedämme, mitä webshopin kunnialla hoitaminen vaatii. Verkkokaupan hoito on tarkkuutta ja keskittymistä vaativaa työtä, jossa täytyy olla nopea, sietää loputtomiin toistoja ja silti jaksaa välittää jokaisesta yksityiskohdasta. Lisäksi muu logistiikka, kuljetusliikkeiden, assareiden ja muiden yhteistyökumppaneiden sekä tekniikan kanssa hämmentäminen vaatii kärsivällisyyttä. Elina ehtii hoitamaan ihailtavan määrän asioita pienessä ajassa. Tyylillä.


Tyyppinä Elina on saanut usein kuulla olevansa kävelevä ristiriita. Toisaalta hän on seesteinen joogi, joka tykkää harmoniasta ja rauhasta. Toisaalta taas hänen on haalittava ympärilleen mahdollisimman paljon aktiviteettia. Elina on ikuinen haaveilija, jolta eivät unelmat lopu koskaan kesken.

Luonto on aina ollut lähellä Elinan sydäntä, joten mahdollisuus työskennellä Joliessa oli hänelle lottovoitto. Ympäristön kunnioittaminen ja omalle keholle varmasti turvalliset tuotteet ovat Elinalle tärkeitä. Elina arvostaa mahdollisuutta yhdistää työ omiin intohimoihin ja päästä oppimaan uusia asioita. Ihana ja inspiroiva työympäristö tekee myös arjesta luksusta.

Elina viettää vapaa-aikansa mieluiten joogasalin lämmössä chakrojaan tutkiskellen. Vaihtoehtoisesti hän kiipeilee kansallispuistojen kallioilla kamera kainalossa ja koira kintereillään. Elina etsii jatkuvasti uusia kokemuksia, joita hakee niin kotoa kuin maailmalta – keittiöistä ja kirpputoreilta.

Elina oppii uutena työntekijänä edelleen joka päivä jotakin uutta ja ihanaa kosmetiikasta. Myöskin uusia suosikkituotteita tulee koko ajan lisää. Purnukoita onkin kertynyt kotiin jo melkoinen määrä. Elina vitsailee, ettei vielä hetki sitten tiennyt tarvitsevansa puoliakaan niistä.


Elinan iho on koko aikuisiän ollut kinkkinen. Ihon historiasta löytyy pintakuivuutta, rasvoittuvuutta, hormonaalisia näppylöitä, sameutta sekä epäpuhtauksia. Siirtyminen luonnonkosmetiikkaan on tuonut kaivattuja ratkaisuja ongelmiin. Päivittäisessä ihonhoidossa Elinan tämän hetken suosikkituotteet ovat Pain Camellia & Rose -putsari ja Patykan Witch Hazel -kasvovesi. Iho on tasapainoisempi kuin aikoihin. Erityisesti vesipesun lopettaminen ja siirtyminen musliniliinan käyttöön on vähentänyt ihon kuivuutta. Kun Elinan iho kaipaa tehoa ja hemmottelua, hän käyttää Essen Cocoa Exfoliator -kuorintaa ja May Lindstrom Skinin The Problem Solver -naamiota. Lopuksi iho on ihana kosteuttaa ja suojata Absolutionin Addiction -kasvoöljyllä.

Kiiltelevän ihon omistajana Elinan on ollut hieman hankala löytää toimivaa meikkipohjaa. Aliman mineraalimeikkipohja on tuonut kuitenkin ratkaisun tähän taistoon. Pohja pysyy ihanasti paikallaan pitkänkin päivän riennoissa eikä pieni lisäsipaisu kiiltämisen ehkäisyksi tee kasvoista liian talkkisen näköistä, mikä on ollut ongelma toisinaan puuterien kanssa. Myöskin Aliman ripsiväri on Elinan ahkerassa päivittäisessä käytössä.

Elinan tavoitat sähköpostilla osoitteesta tilaukset@jolie.fi.

Kuva: Kaisu Jouppi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kaisla
Kaisla
7 years sitten

Tällaiset henkilökuvajutut ovat kivoja! Esittelettekö koko henkilökuntanne? 🙂

Hanna
Hanna
7 years sitten

Hei Kaisla, Kiva kuulla 🙂 Kyllä, henkilökunnan avainhenkilöistä on tulossa vastaavanlaiset esittelyt. Seuraava jo tällä viikolla. Pysyhän siis kuulolla!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.