Yleinen

Kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa: Four Sigma Foods -tuotteet nyt Joliessa

17.04.2015, Hannamari Rahkonen

Jolie-konseptin sydämessä on aina ollut kokonaisvaltainen, sisältä lähtevä kauneus. Uskomme, että sisäinen kauneus kumpuaa positiivisten ajatusten, itsensä kuuntelemisen ja ravitsevan ruoan muodostamasta kokonaisuudesta, joka heijastaa ulospäin sitä aidointa elämisen iloa.

Haluamme kehittää Jolie-konseptia entistäkin holistisempaan ja kansainvälisempään suuntaan, joka tarjoaa ensiluokkaisen luonnonkosmetiikan lisäksi laaja-alaiseen hyvinvointiin ja elämänlaatuun keskittyvää lifestylea. Aivan Jolien alkuajoista lähtien yksi tärkeimmistä ajatuksistamme on ollut palvella asiakkaitamme aina paremmin ja ulkoisen kauneudenhoidon lisäksi olemme korostaneet myös sitä miten tärkeää on huolehtia ihosta ja omasta hyvinvoinnistaan myös sisäisesti. Siksi onkin ilo kertoa teille, että olemme aloittaneet yhteistyömme Four Sigma Foodsin kanssa.

Koemme Four Sigma Foodsin on yrityksenä sukulaissieluksemme, onhan kyseessä tyylikäs ja laadusta tinkimätön brändi, joka on halukas lisäämään liiketoiminnallaan yleistä ja yhteistä hyvää. Four Sigma Foods työskentelee samasta arvomaailmasta käsin kuin Jolie ja olemme kiitollisia yhteistyöstä tämän arvostetun brändin ja heidän erinomaisten tuotteidensa kanssa.

Four Sigma Foodsin tuotteet ovat 100 % luonnollisia, kauniisti pakattuja ja ne sopivat mukana kuljetettaviksi niin hektiseen kaupunkielämään, mökkireissuille kuin kahviloihinkin. Instantit ovat helppo tapa lisätä arkiruokailuun elimistön toimintaa tukevia adaptogeenisiä yrttejä, jotka auttavat kehoamme sopeutumaan haastaviin olosuhteisiin. Adaptogeenit auttavat rentoutumaan, kun stressitasomme ovat koholla ja toisaalta ne antavat lisäenergiaa energiatasojemme ollessa matalalla.

Löydät Jolien valikoimista sarjan tutut adaptogeeniset sieni-instantit reishin, pakurikäävän ja cordycepsin, jotka on helppo sekoittaa mihin tahansa nesteeseen. Kevään uutuus on Mushroom Coffee -sienikahvijauhe, jossa on puolet Arabica-pikakahvia ja puolet tuplauutettuja pakurikääpä- ja cordyceps-sienijauheita. Xoco Red Chaga- ja Xoco Blue Reishi-kaakaojuomajauheet ovat herkullinen sekoitus intensiivisen makuista indonesialaista raakakaakaota, adaptogeenisiä sieniä sekä ruoansulatusta tukevia yrttejä ja mausteita.

1

Sport´s Herbs -juomajauhe on neljän superyrtin sekoitus, jonka sisältämät schisandra, goji, Siperian gingeng ja ruusunjuuri parantavat kestävyyttä, edistävät lihasten kasvua, ehkäisevät lihasten hapettumista ja auttavat välttämään väsymistä. Mind Herbs -juomajauhe sisältää muistia ja oppimiskykyä tukevaa Siperian gingengiä, hermostoa tukevaa gojia, verenkiertoa edistävää Gotu kolaa ja hermostoa suojaavaa sekä rentouttavaa Aswagandhaa. Tätä neljän yrtin sekoitusta kannattaa hyödyntää erityisesti keskittymiskykyä vaativissa tilanteissa, esimerkiksi ennen luentoa, kokousta tai tenttiä.

Kuvat Four Sigma Foods

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.