Yleinen

Keväisiä meikkiuutuuksia Kjaer Weisilta!

27.03.2015, Hannamari Rahkonen

Voi sitä iloa mitä Uudenmaankadulla ollaan tällä viikolla koettu. Ensin saapui Absolution Crème du Teint -lähetys Pariisista ja eilen saimme syliimme paketillisen kevätuutuuksia suoraan New Yorkin sykkeestä. Kjaer Weis on ollut valikoimissamme viime vuoden lokakuusta lähtien eikä sarjan voittokululle näy loppua, päinvastoin. Saatte jatkossakin kaikki Kjaer Weisin tuotteet ekskluviisesti meiltä Joliesta.

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonne2

Kjaer Weisin valikoimat täydentyivät tällä erää viiden eri tuotteen muodossa. Sarjan meikkipohjavalikoimiin on tullut kaksi lisäsävyä, joten sopivan meikkipohjasävyn löytäminen on entistä helpompaa.

Silken -meikkipohja on keltaiseen taittava vaaleantoffeinen sävy, joka sopii erityisen hyvin kellertäväpohjaiselle iholle. Silken on sävyltään hivenen vaaleampi ja kellertävämpi kuin sisarsävynsä Paper Thin.

Kultaisen ja paahdetun ruskean Delicate on Kjaer Weisin tummin meikkipohja ja se käy parhaiten tummaihoisille tai todella lämpimän ihosävyn omaaville kaunottarille. Vaalehipiäisemmät voivat hyödyntää tätä sävyä myös korostustuotteena, jonka avulla kasvoille voidaan tuoda pehmeää lämpöä sekä auringon hehkua.

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonne3

Sarjan kolme muuta uutuutta ovat hoitavia huulisävytteitä. Uudet vaihtoehdot ovat sävyiltään ja luonteiltaan juuri niin herkullisen boheemeja kuin osasimme tältä kevätmallistolta odottaakin. Punatut huulet ovat helppo, edullinen ja varma toteuttaa pieni kasvojenkohotus ja olemme varmoja siitä, että nämä valoa heijasteleviin metallirasioihin pakatut suloiset sävyt ilahduttavat jokaisen huolettoman, mutta huolitellun meikin ystäviä.

Kjaer Weisin huulisävytevalikoimista löytyy jatkossa täyteläinen ja mehevän punajuurinen sävy Rapture, makean ja sensuellin luumuinen Beloved sekä liilan kesäorvokin ja roosan sävyinen Amazed.

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonne1

Ystävät, tervetuloa noutamaanKjaer Weis -luottotuotteet ja kevään uutukaiset meikkipussiisi eksklusiivisesti joko Uudenmaankadun Jolie shopista tai webshopistamme.

Ihanaa ja aurinkoisen kepeää viikonloppua!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
R
R
8 years sitten

Näistä ei vielä näyttänyt olevan täyttöpakkauksia verkkokaupassa. Millonkahan niitä on tulossa? Itselläni on meikkipohjan rasia jo olemassa ja uuden sävyn laittaisin mielelläni vanhaan rasiaan. Voisittekohan tehdä joskus (piankin?) postauksen, jossa meikkipohjien sävyt olisi esitelty vierekkäin esimerkiksi jonkun käsivarrella? Verkkoshoppaajalle on sellaisista kuvista todella suuri apu! Tällä hetkellä minulla on käytössä sävy Like Porcelain, joka on talvi-iholleni täydellinen. Paitsi sävy, meikkipohja muutenkin on ihan huippu. Siisti, luonnollisen näköinen mutta silti peittävä. Ihanaa että valikoimaan on tullut uusi sävy. Ehkä Silken voisi sopia minulle kun kasvoilla on kevyt päivetys? Vai kuinka iso vaaleus-tummuusero Silkenillä ja Like Porcelainilla on?

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Joo hei, komppaan R:ää eli jos saisi postauksen käsivarrelle vierekkäin näistä värisävyistä. Mullakin on sama juttu eli Like Porcelain on vaalealle iholleni loistava, mutta kesällä voisi tuo Silken olla hyvä ja ehkä jo nyt, koska ei ole kuitenkaan tumma eli en usko, että menee vikaan ostos. Meikä tosin saa Emmin asiantuntevan mielipiteen kun pääsen myymälään ostamaan tuotteen, mutta silti värisävyt olisi kiva nähdä täällä blogissa vierekkäin kuvattuna. Myös Kjaerin uusista huulituotteista voisi olla oma postaus ja miksei vanhoistakin. Samoin Zuiin ihanista punista, Sheer Stickeistä ja Satin Coloureista. Siis jotenkin “huulipunabaarimaisesti” eli voisi vaikka olla isokin postaus huulituotteista, jossa merkit saisivat… Lue lisää..

Nina
Nina
8 years sitten

Ihania värejä näissä uusissa huulisävytteissä! Miten Kjaer Weisin charmed-silmämeikki eroaa sävyltään Zuiin chestnutista? Harkitsen sen hankintaa, mutta tosiaan netin kautta vaikea saada selkoa tarkkaan sävystä…

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.