Yleinen

Jolien suuri synttäriarvonta – voita ihana hittituotepaketti!

06.06.2014, Jutta Ruonansuu

Edit: voittajat on nyt arvottu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Arpaonni suosi nimimerkkejä Heli, Laura*, Outi ja Katri.

Huomenna tulee kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun mintunvihreä brändimme näki ensimmäistä kertaa päivänvalon. Kaksivuotissynttäripuheen pidimme jo aiemmin tällä viikolla, mutta tänään on synttäripakettien vuoro! Olemme koonneet teille neljä ihanaa kesäpakettia rakastetuimmista hittituotteistamme ja saatte niistä sekä verkkokaupassamme että myymälässämme -20% alennuksen tänä viikonloppuna. Pakettien sisältöihin voit tutustua lähemmin täällä.

IMG_5450

Synttäripäivän juhlituin on aina itse synttärisankari, mutta meidän synttärisankareita olette te, maailman ihanimmat asiakkaat. Jos voisimme, lähettäisimme teistä jokaiselle syntymäpäiväpaketin! Tästä ideasta inspiroituneena päätimmekin jäjestää synttäriarvonnan ja arpoa teidän kesken neljä synttäripakettia. Te neljä, joita onnetar suosii, saatte vapaasti valita paketeista itsellenne mieluisimman!

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin synttäriviikonlopun aikana, sunnuntai-iltaan 8.6. kello 12 mennessä.

Kerro kommentissasi meille:

1. Mikä Jolie mediassa on sinulle kuluneiden kahden vuoden aikana ollut mieluisinta? Ovatko sisältömme ilostuttanut arkeasi, tuotevinkkipostauksemme olleet hyödyllisiä? Tai ovatko tekstimme kenties tuoneet elämääsi uutta näkökulmaa hyvinvointiin?

2. Millaisia juttuja haluaisit lukea Jolien verkkomediasta jatkossa?

Voittajille viestittelemme henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajat myös kommenttiboksissa heti kun onnetar on valinnut voittajat. Kiitos vastauksistanne, onnea kisaan ja ihanaa synttäripäivää meille kaikille!

IMG_5442

(Kuva Katja Kokko)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
92 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
10 years sitten

1. Luotettavaa ja uutta tietoa luonnonkosmetiikasta 2. Luonnonkosmetiikkatuotteiden arvioita ja vertailuja – niitä kun mediassa yleensä käsitellään edelleenkin valitettavan vähän

Kesätuuli
Kesätuuli
10 years sitten

1. Tykkään lukea ihania ja aurinkoisia blogeja ja myös tuotearviointeja 2. Lisää erilaisia tuotekatsauksia, näistä ei koskaan tunnu saavan tarpeeksi.

Tiina
Tiina
10 years sitten

Jolie mediassa minua ovat ilahduttaneet ihanat raakaruokaherkkujen ohjeet, myös muutkin ruokaohjeet. Moni niistä on jäänyt taloutemme vakioresepteiksi. Tuotevinkkipostaukset syventävät hyvin tietoutta luonnoskosmetiikan sisällöstä, ja myös siitä mitä eroa merkeillä on ja kenelle ne sopivat. Kun tieto tässä muodossa, niitä on mukava rauhassa lukea ja tutustua tuotteisiin. Moni tuotemerkki tulee hyvin esitellyksi. Postaukset ovat lisäksi ihanan inspiroivia ja hyväntuulisia. Arvostan valtavasti sitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin korostamista, joka huokuu kaikesta mitä teette.Sitä inauutta ja iloa soisi leviävän laajalle! Itselleni Jolie edustaa ihanuutta ja kaunista, onnellista ja positiivista elämänkatsomusta. Jatkossakin lukisin saman tyyppistä lifestyle-osastoa ja tuotetietoutta. Raakaruoka kiinnostaa, samoin nämä ajankohtaiset jutut kesä- ja… Lue lisää..

Emilia
Emilia
10 years sitten

1. Kahden vuoden aikana eniten minua on kiinnostanut jolien tekstit koskien acne sekä stressi ihoa ja kuinka luonnon kosmetiikka on yksi askel lähemmäs terveellisen elämän tavoitteita ainakin itselläni, myös ru

Hanna
Hanna
10 years sitten

1. Mieluisinta on ollut, että täältä löytyy laaja-alaisesti tietoa ihonhyvinvointiin liittyen. Erityisesti pidän ruokablogisteistanne ja siitä, että ihmiset ovat löytäneet sivut ja täällä käydään kiinnostavaa keskustelua. Visuaalinen ilme on myös valloittava! 🙂 2. Toivoisin tietoa, miten tietyt ruoka-aineet vaikuttavat ihon hyvinvointiin, asiantuntijahaastatteluja ihon hyvinvoinnista, onko esim. kasvojumppa oikeasti hyödyllistä? Myös edellisen kommentoijan luonnonkosmetiikka-arvioit kiinnostavat.

Emilia
Emilia
10 years sitten

Ruokaan liittyvät vinkit ovat avartanut katsettani siitä mikä vaikuttaa ihoon sisäisesti. Tuote vinkit ovat aina myös iso plussa. 2. Toivottavasti paljon vinkkejä ja postauksia ihoon ja muutenkin hyvinvointiin liittyen tulee jatkossakin, tykkään jolien tyylistä lähestyä asioita, ja pysyä asiassa! Kiitos tästä

Hekku
Hekku
10 years sitten

Vielä melkoisena aloittelijana luonnonkosmetiikan parissa olevana on täältä löytynyt tosi hyviä juttuja, jotka on opastaneet luonnonkosmetiikan pariin. Ja heti alusta alkaen Jolie media tuntui tosi luotettavalta ja tuli tunnu, että täältä löytyy sitä oikeaa tietoa. Toivoisin sellaista kattavaa pakettia ihon hoidosta. Eli miten ihoa pitäisi hoitaa, mitä kaikkien kannattaisi tehdä, mitä “extraa” voi tehdä ja onko jotkut jutut taas ihan turhia. Tiedän että on aika yksilöllistä varmaan mutta itsellä ei esim oo mitään hajua pitäiskö käyttää jotain silmänympärysvoiteita voi onko ne ihan fuulaa? Tai kasvovesi jne.

Pia
Pia
10 years sitten

1. Olette tuoneet luksuksen luonnonkosmetiikkaan. Ihonhoitoon liittyvistä tuotesuosituksista olen tykännyt kovasti ja ne ovat osuneet nappiin myös. 2. Ravinnon ja hyvinvoinnin linkkiin liittyviä juttuja on aina mukava lukea

annika
annika
10 years sitten

1. Olen alkanut ajatella ihonhoitoa uudesta näkökulmasta ja kiinnittää siihen paljon enemmän huomiota. Esim oma samea kasvojen ihoni vaikuttaa ulkonäköön enempi kuin olenkaan ajatellut. Ajattelinkin varata ajan ihonhoitokonsultaatioon tälle kesälle! 2. Monipuolisia juttuja, kuten tähänkin saakka! Viittaan tällä kaikkiin Jolien blogeihin jotka ovat tosi monipuolisia. Hyvä innostava fiilis yhdistää silti kaikkia. Aivan ihana saitti jolla tulee vierailtua usein.

TiinaH
TiinaH
10 years sitten

1. Raikas verkkomedian ulkoasu miellyttää silmää ja erityisesti ihanat ja helpot herkku- ja ruokaohjeet ovat ilo sekä keholle että mielelle. Tietopaketit ja vertailut luonnonkosmetiikasta ovat myös osa erittäin toivottua ja kiinnostavaa kokonaisuutta! 2. Jatkossa toivoisin lisää tätä kokonaisvaltaista hyvinvointia käsittelevää kauneussisältöä: vaalikaa iloista ja valoisaa otetta mediassanne!

Sannie
Sannie
10 years sitten

Seuraan Jolie mediaa vähintään viikoittain, joten täytyy ihan kiittää teitä inspiroivasta otteestanne. Jolie Media ilostuttaa kaikessa kauneudessaan saamalla aikaan “flow”-olon omaankin elämään. Flowlla tarkoitan juuri Jolie mediassakin tärkeää haaveilua ja haaveiden muuttamista elämän punaiseksi langaksi. Tuotepostaukset ovat tarpeellisia, samoin se että tuotte niin mahtavasti esiin luonnonkosmetiikkaa yhtenä hyvin voinnin kulmakivenä. Raakaruoka kiinnostaa myös näin raakaruokanoviisina, samoin yleensäkin hyvinvointi- ja lifestyle jutut. Viime kesän Pariisin-postauksenne olivat aivan omaa luokkaansa, sillä niistä tuli fiilis, kuin olisi melkein itsekin kopsutellut punaisessa huulipunassa Pariisin kaduilla. Jatkossa toivoisin meikkivinkkejä, ihonhoitovinkkejä eri ikäisille/kuntoisille ihoille, juttua eläinkokeettomuudesta, ekologisesta muodista ja ylipäätään Jolien omaisia lifestyle-postauksia. Ja Katja saisi… Lue lisää..

Sini
Sini
10 years sitten

1. Olen tykännyt tosi paljon jutuistanne liittyen luonnonkosmetiikan tuotesuosituksiin ja -vertailuihin. Myös ihonhoidon käytännön opastukset ovat olleet hyviä! Sivuston ulkoasu, kuvat ja teksti miellyttävät kaikki visuaalista silmääni! 2. Jatkakaa samaan malliin! Ravintoon ja yleisesti kaikkeen luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut luen jatkossakin huolella!

Tropnordique
Tropnordique
10 years sitten

1. Tuotevinkkipostaukset ovat olleet kiinnostavia, samoin meikkitutoriaalit. Tosi mielelläni olen lukenut myös juttuja, joissa avoimesti kerrotaan Jolien syntymisen taustoista ja vaiheista. Jolien ote kaikessa viestinnässä on ihanan omanlaisensa. Tekijöiden asenne ja intohimo kuultaa läpi, ja se on hyvä se. 2. Toivon, että jatkossakin saan lukea paljon tuotevinkkejä ja meikkitutoriaaleja 🙂

Tanja
Tanja
10 years sitten

1. Mieluisimpia juttuja ovat olleet reseptit ja hyvinvointiin liittyvät artikkelit. On mahtavaa, että Joliessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin terveellä tavalla. Unelmoimiseen ja unelmien toteuttamiseen liittyvät postaukset olen myös aina lukenut suurella mielenkiinnolla ja ihailulla. 2. Toivoisin, että Jutan blogi tulisi takaisin. 🙂

Kati
Kati
10 years sitten

1. Tuote- ja meikkivinkkejä, mikä sopii millaiselle iholle jne. Tuotteita on niin paljon että on mahdotonta löytää muuten itselleen sopivia. Tokihan sitten kun myymälään tulee niin saa viimeistään ne parhaat neuvot 🙂 2. Hyviä meikkivinkkejä ja ehkäpä kokemuksia Jolie-hoitolasta? 🙂

Jonna
Jonna
10 years sitten

Mieluisinta ovat olleet erilaiset ruokapostaukset, joista olen saanut raikkaita ja terveellisiä uusia ideoita keittiöön. Lisäksi tietysti kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut kiinnostavat, tuotevinkit. Oikeastaan en osaa toivoa mitään uutta sisältöön, teillä on ollut aina virkistävän kiva tapa kirjoittaa monipuolisesti itseäni kiinnostavista asioista 🙂

Anu
Anu
10 years sitten

1. Stressi- ja akneihon hoitoon liittyvät artikkelinne ovat olleet erityisen mieluisia. Sivustostanne ja artikkeleistanne saa luotettavan kuvan. 2. Luonnonkosmetiikkatuotteiden vertailua kaipaisin lisää, niitä kun vielä yllättävän vähän on tarjolla.

Kirsi
Kirsi
10 years sitten

1. Ihanaa saada tietoa luonnonkosmetiikasta ja ihan mahtavaa, Suomessa on siihen erikoistunut liike! 2. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Blogipostaukset ovat niin mielenkiintoisia! 🙂

Nina
Nina
10 years sitten

Tuotepostaukset ovat olleet oikeastaan kaikkein parhaita. Kaikkein parhaita ovat olleet ongelmaihojen hoitovinkit. 🙂 Jatkossa tykkäisin saada yhä tuotepostauksia ja mielellään eri luonnonkosmetiikkamerkkien vertailua suhteessa toisiinsa. Vaikka ne KAIKKI olisivatkin hyviä niin kaipa joku on parempi edes jossain. Lisäksi kiinnostaisi vertailu erihintaisten tuotteiden suhteen. Taloudellinen tilanteeni on hieman heikentynyt ja olisi kiva löytää välillä joku edullisempi sarja. Eli onko se kalliimpi aina huimasti parempi? Vai toimisiko joku edullisempi merkki yhtä hyvin? Ja minkä tuoteen kohdalla kannattaa säästää/ei kannata? eli jos kosteusvoiteeseen satsaa niin voiko kasvovesi olla jotain hieman edullisempaa.

Laura
Laura
10 years sitten

1. Itselleni arvokkainta on ollut “vertaistuki”. Vaikka luonnonkosmetiikka onkin jo valloittanut markkinoita, tuntuu että tuonne synteettiseen maailmaan olisi niin helppo melkein huomaamatta liukua takaisin. Synteettinen kosmetiikka kun on niin helposti saatavilla ja tuntuu tarjoavan pikaratkaisuja lähes jokaiseen “ongelmaan”. Onneksi Jolien verkkomediasta on helppo inspiroitua ja houkuttua. KIITOS! 2. Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä luonnonkosmetiikka rintamalla on yleisesti meneillään. Minkälaista tuotekehittelyä, minkälaisia innovaatioita, vaikka ihan, että onko joku julkkis hurahtanut johonkin tiettyyn sarjaan. 😀

Päivi
Päivi
10 years sitten

1. Jolien mediassa olen pitänyt eniten meikkilookeista, sekä fantasiameikeistä, että jokanaisen meikeistä. Lisäksi näppyihon jutut + muut jotain ihopulmaa koskevat aiheet tuotesuosituksineen osuu ja uppoaa sattuneesta syystä. Ja uutuusesittelyt tottakai! 2. Jatkossa lukisin mielelläni lisää step by step -meikkijuttuja, joissa käytettäisiin mahdollisimman monipuolisesti teidän valikoimaa. Ja uutuusesittelyjä tottakai!

Sanna Kemppainen
Sanna Kemppainen
10 years sitten

1) Tuote-esittelyt ja arvioinnit ovat aina kiinnostavia, etenkin kun luonnonkosmetiikka on itselleni verrattain uusi tuttavuus. 2) vertailuja luonnonkosmetiikan ja muiden välillä

Tytti
Tytti
10 years sitten

1. Mieluisia juttuja minulle ovat olleet tietoiskut ja vinkit ihonhoidossa, olen saanut niistä oikeasti paljon hyötyä. Lisäksi tykkään myös resepteistä, etenkin raakaruokaohjeista joiden mukaan olen pyöräyttänyt kakun jos toisenkin. Myös Outin henkisenpuolen jutut ovat olleet mielenkiintoisia. Joitakin olen niistä ottanut omaan elämääni mukaan, olen saanut pari huomattavaa ahaa -elämystä. Aika kokonaisvaltaisesti olen mediaanne seuraillut :), kiitos siis hyvistä kirjoituksista. 2. Jatkossa haluaisin kuulla lisää tuotteiden valmistukseen käytetyistä raaka-aineista ja mieluusti myös meikkaukseen liittyviä vinkkejä. Ja tietysti haluaisin kuulla myös edellisessä mainitsemistani asioista lisää. ps. On ollut myös mukava seurata teidän matkakertomuksia.

Riitta
Riitta
10 years sitten

Tuotevinkkipostaukset ovat olleet kullanarvoisia kun miettii mitä ihanuuksia lähtisi kokeilemaan. Blogi toimii myös arjen ilostuttajana. Jatkossa toivoisin lisää meikkitutoriaaleja ja ehkä tuotteiden käyttäjien näkökulmia tuotteiden ja niiden yhdistelmien tehosta eri ihotyypeille before-after – tyyliin vaikkapa.

Varpu
Varpu
10 years sitten

1. Oli hyvä saada tietoa, miten hoitaa omaa ihotyyppiäni luonnonkosmetiikalla. 2. Meikkaukseen liittyviä vinkkejä laiskalle ja mahd. vähän kosmetiikka käyttävälle henkilölle.

Suvi
Suvi
10 years sitten

Tuote- ja ihonhoitovinkit ovat olleet mainioita ja osuvia. Mieluista on ollut myös avoimuus yrityksenne synnystä ja vähän toiminnastakin. Jatkossa toivon näitä samoja juttuja ja ehkä lisäyksenä vielä, että ihanhoitotuotteiden eroja korostettaisiin entistäkin tarkemmin. On selvää, että kaikki tuotteenne ovat toimivia ja ihania, mutta olisi hienoa pystyä vielä tarkemmin ennustamaan, millaisia vaikutuksia jollakin tuotteella olisi iholleni.

H
H
10 years sitten

Jolie on piristänyt erilaisilla blogeillaan erilaisine persoonallisuuksineen. Meikkivinkit, tuotevinkit, elämän ilot ja surut ovat kaikki viihdyttäneet viime vuosien aikana, ja tuntuu todellakin että olisi osa yhteisöä täällä Joliessa 🙂 Ihon kunto on parantunut kun on oppinut oikeat niksit ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikkaan! En voi oikeastaan muuta sanoa kuin että jatkakaa samaan malliin! (no ehkä Jutta voisi kirjoittaa omia juttujaan enemmän, hänkin kun on niin lahjakas kirjoittaja :))

Sanna S.
Sanna S.
10 years sitten

1. Paljon, paljon hyvää tietoa luonnonkosmetiikasta yleensä ja eri luonnonkosmetiikkamerkeistä. Itse olen juurikin pari vuotta sitten tehnyt päätöksen siirtyä luomu-kosmetiikan (ja muutenkin luomuillaan…) käyttäjäksi, ja tässä matkassa myös Jolie on ollut tärkeä opastaja. <3 2. Toivon edelleenkin juttuja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen – ei pelkästään ulkokuorta vaan sisäistä kauneutta… joka tietysti sitten säteilee ulospäin. 🙂 Onnittelut kaksivuotiaalle!!

Kipsuli
Kipsuli
10 years sitten

1. Luen tarkkaan kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät postaukset. On hienoa huomata, että uusia tuotteita tulee jatkuvasti ja siksi on mukava lukea arvioita tuotteista, jotta pystyy tekemään helpommin ostopäätöksiä. 2. Toivon edelleen samaa positiivista asennetta ja monipuolisesti juttuja hyvinvointiin liittyen.

iduska
iduska
10 years sitten

1. Käyn täällä ainakin kerran viikossa kurkkimassa toimituksen blogin ja vaihtelevasti myös muut palstat. Sivusta on kaunis ja jotenkin “joliemainen”, täällä on kiva piipahtaa. Pidän siitä että olette alusta asti löytäneet oman visuaalisen linjan ja suunnan johon brändiä kehitetään- ja siitä on pidetty kiinni. Eniten olen saanut irti tuotevinkeistä ja arvioinneista, mutta tykkään lukea myös siitä mitä teidän yritykselle kuuluu 🙂 Pillitin kun luin 1. vuoden kertomusta, heh. 2. Toivoisin myös kriittistä arviointia ja vertailua tuotteiden välillä (esim. vs tavallinen kosmetiikka), että olisi vielä helpompi erottaa joukosta ne itselleen parhaat, eikä hukkuisi ajatukseen “mutta kun kaikki on ihanaa”. Mutta hyvä… Lue lisää..

Tiina
Tiina
10 years sitten

Kommentoin jo edellä, mutta olisi ihana saada raw food for dummies -uusinta Moments- blogiin. Sitä juttua on kaivattu 🙂

neitolintu
neitolintu
10 years sitten

1. Myönteiset, valoista artikkelit ja kuvat tuovat iloa arkeen. Olen saanut myös paljon uutta tietoa luonnonkosmetiikasta ja vähitellen siirtynyt käyttämään pääasiassa sitä. Tuon tuostakin huomaan suosittelevani muillekin.. 2. Nyt on jo niin paljon hyvää, että on vaikea toivoa muuta kuin tämän suunnan jatkuvan.

Anne
Anne
10 years sitten

Löysin arvonnan myötä blogin,ja alan tutustumaan. Aina kiinnostaa luonnonkosmetiikka. Jos mahdollista esim hius-ja ihonhoito tuote-esittelyt kiinnostaisi.

Sofia
Sofia
10 years sitten

Kaikki luonnonkosmetiikka esittelyt,vertailut kiinnostaa. En osaa paljon toivoa,kun blogi tuntuu monipuoliselle jo nyt.

Mahti
Mahti
10 years sitten

1.Varmastikin luonnonkosmetiikan esittely noin ihan yleisesti on ollut kivointa. Pyrin kohtuu monessa asiassa elämään siten, että en tuota turhia kuormia, joten aiheenne liippaavat osittain läheltä omaa ajatteluani, vaikka omasta näkökulmastani teidän otteessanne korostuu paljon luksus, jota en itse kovasti kaipaa, ainakaan jos se nostaa tuotteiden hintaa. 2. Olisi kiva, että kertoisitte kriittisemmin siitä, mikä luonnonkosmetiikassa on hyvää, miksi jne. On helppo uskoa, että se on parempaa iholle, luonnolle jne. kuin tavallinen kosmetiikka, mutta tässä törmää samaan juttuun kuin “tämä ripsiväri pidentää” -tyyppisissä kommenteissa. Itse en ainakaan maallikkona osaa nähdä eroa vaikkapa eri ripsivärien välillä. Ensimmäisenä tulevat mieleen kynsilakat (olen tätä… Lue lisää..

Emm
Emm
10 years sitten

1. Mielestäni Joliessa yhdistyvät ihanalla tavalla ulkoinen ja sisäinen kauneus. Jolien myötä olen löytänyt luonnonkosmetiikan aivan uudella tavalla ja ihastunut siihen, että luonnonkosmetiikka voi tarjota todellista hemmottelua. Sivusto on lämmin ja hienostunut, tulee hyvä olo jo sivuilla vieraillessa. 2. Toivon, että jatkatte samaan malliin! Luonnonkosmetiikkatuotteiden esittely kiinnostaa, samoin terveelliseen ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät jutut.

Alva
Alva
10 years sitten

1. Mieluisinta on ollut erilaiset ihonhoitopostaukset ja tuotearviot. Ihonhoito on jotenkin niin kenkkua välillä, että on ihana lukea, millaiselle iholle mikäkin tuote sopisi hyvin ja millaiselle iholle ei niinkään. Ja myöskin millaisia tuotekomboja kannattaa kokeilla! Ja koska hyvänä kakkosena suosikeissani tulee normaali arki ja yrittäjät kaiken tämän takana… 2. … toivoisin jatkossakin arkipostauksia! Ja tietysti matkapostaukset, niistä nyt ei voi kukaan olla pitämättä 🙂

Laura
Laura
10 years sitten

1. Erilaiset ihonhoito-ohjeet, joista olen saanut superpaljon apua ja tietoa päivittäiseen kosmetiikankäyttöön, sekä ihanat meikkivinkit. 2. Vain kahta kosmetiikkatuotetta en ole vielä onnistunut vaihtamaan luonnonkosmetiikkaan: deodorantti ja sheivausvaahto! Niin tärkeät tuotteet, joita käytän ihollani lähes päivittäin ja joiden avulla pysyn naisellisen tuoksuvana ja sileänä 😉 Useista kokeluista huolimatta vain ei-luonnonkosmetiikkatuotteet toimivat. Joten joku vertailu ja suosittelu siitä, millä urheilijaneitokainenkin pysyy suhteellisen tuoksuvana ja karvattomana ilman kemikaaleja, kiitooos!

Kaija
Kaija
10 years sitten

1. Jolie on todellakin ilostuttanut arkea ja ollut oivallinen apu luonnonkosmetiikan maailmaan. Blogeista olen saanut paljon vinkkejä omiin ihonhoito-ongelmiini. Ihanaa on ollut lukea monipuolisesti naisen elämää koskettavia kirjoituksia. 2. Edelleen kokonaisvaltaista hyvinvointia käsitteleviä aiheita – kauneudenhoito, liikunta, ravinto, mielen hyvinvointi, uutuudet…

Kaisa
Kaisa
10 years sitten

Parasta on ollut mielestäni ollut kaikista ihanista vinkeistä ja ohjeista huolimatta se, että olette tuoneen meidän suomalaisten naisten saataville mielettömän hyviä uusia luonnonmukaisia kosmetiikka- ja ihonhoitosarjoja. Kiitos siis siitä, että olette olleet rohkeita ja uskoneet unelmiinne! Jatkossa toivon, että olette edelleen ihanan “luonnollisia” 🙂 ja annatte välittömyyden huokua kirjoituksistanne ja esiintymisestä sosiaalisessa mediassa. Tykkään kovasti tarkoista ja kuvailevista tuote-esittely teksteistänne. Ihanaa kesää ja onnea kaksivuotiaalle Jolielle! 🙂

Johanna
Johanna
10 years sitten

1. Mua niin ilahduttaa FB-virrassa Jolien postaukset. Aina jotain ihanaa, monipuolisesti eri asioita. On tuotearvioita, on lifestyleä, jotain ajatuksia herättävää. Täydellisyyttä! 2. Tuotearvioinnit ovat ihania ja niitä toivon lisää, mutta muuten jatkakaa tällä otteella.

Mari Vee
Mari Vee
10 years sitten

1. Kaikki jutut ovat vaan niin ihania ja hyödyllisiä ja olen tutustunut teidän kauttanne LAADUKKAASEEN luonnonkosmetiikkaan ja saanut iholleni apua eri tilanteissa. 2. Toivoisin juttuja ravinnon merkityksestä ihon hyvinvointiin ja hyvinvointiin yleensäkin. Lisäksi nykyisen kaltaiset todella mielenkiintoiset jutut saisivat jatkua. Meikkijuttuja ja vinkkejä meikkaukseen voisi tulla lisää.

kaija
kaija
10 years sitten

tuote-esittelyt on hyviä, niistä pidän Toivoisin lisää käyttäjä kokemuksia, vaikka niitä on.

papayana
papayana
10 years sitten

1. parasta antia ovat mielestäni ehdottomasti olleet tuote- ja hoitosuositukset eri ihotyypeille. 2. toivoisin vielä lisää tuotteiden vertailua toisiinsa, joskus sitä itse nimittäin jää arpomaan kahden samaan tarkoitukseen käytettävän tuotteen välillä. Myös luonnolliset hiustenmuotoilutuotteet kehiin! Esim. Less is More- sarja on hyväksi havaittu 🙂

Sanna
Sanna
10 years sitten

1. Mieluisinta on ollut kokonaisvaltainen ote hyvinvointiin. Sisällöt ovat ilostuttaneet ja saaneet nauramaan. Tuotevinkkipostauksia on ollut ilo lukea, koska niiden avulla on ollut helpompi arvioida tuotteen sopivuus juuri itselle (: Uutta näkökulmaa hyvinvointiin? Hmm, en osaa sanoa. Ainakin Jolie on vahvistanut sitä, miksi lähes aina valitsen luonnonkosmetiikkaa. 2. Jatkolta odotan samaa hyvää linjaa. Erilaiset juttusarjat voisivat olla kivoja. Vegeruokareseptejä lisää ehdottomasti!

Anna
Anna
10 years sitten

1. Niin monia mieluisia asioita, että vaikea valita! Mieleen ovat jääneet kuitenkin todella kauniit meikkikuvat (tarkoitan etenkin niitä inspiroivia vuodenaikalook-kuvia) ja jutut mielen hyvinvoinnista. 2. Meikkausopastuksia on ollutkin, mutta niitä on aina kiva lukea! Monet myymistänne tuotteista ovat melko arvokkaita, joten olisi kiva nähdä, millaisen perusihonhoitopaketin kokoaisitte pienemmän budjetin asiakkaalle valikoimastanne 🙂 Kuulostaa kliseiseltä, mutta jatkakaa samaan malliin! Tämä todella on hyvän mielen media.

hukka
hukka
10 years sitten

1. Paljon uuutta tietoa luonnonkosmetiikasta ja erittäin mielenkiintoista luettavaa hyvinvoinnista ylipäänsäkin. 2. Meikkausjuttuja, tuotevinkkipostauksia hieman pienemmälle budjetille, käyttäjien omia kokemuksia ja tuotevertailuja. Sekä mielen hyvinvointiin liittyviä juttuja!

Satu
Satu
10 years sitten

1. Eniten ovat ilahduttaneet asennetta henkivät kirjoitukset, ihan tavallisesta arjesta kertominen ja ruokaohjeet. 2. Niitä haluaisin lukea jatkossakin.

Elina
Elina
10 years sitten

Ainoa blogi mitä viitsin seurata! Ihanaa kun tuotteista on kunnon selitykset. Vielä kun sais verkkokauppaan tuotteiden kohdalle linkin suoraan blogiin (tai sit en vaan osaa käyttää) 🙂 Kosmetiikkavertailut kiinnostaa ja esim miten kaikki syömämme ruoka vaikuttaa ihoon jne. Tää on kyl ihan besti kauppa!

Anna
Anna
10 years sitten

Pidän erityisesti vinkeistä/postauksista joihin on koottu esim. talvi-ihon pelastajat tai kaikki mitä kesällä tarvitset. Kokonaisuudessaan pidän Joliessa siitä, että voin luottaa sekä arvioonne tuotteen toimivuudesta, että olla varma siitä että kyseessa on aito luonnonkosmetiikka eikä viherpesu. Toivoisin lisää meikkivinkkejä!

Anna
Anna
10 years sitten

1. Jolie on minulle suht uusi tuttavuus, mutta mielenkiinnolla olen lukenut esimerkiksi oppaita, viimeksi kuorintaopasta, ja löytänytkin sitä kautta itselleni sopivia tuotteita. 2. Uusi tieto luonnonkosmetiikasta on aina tervetullutta. Hiustuotteista toivoisin lisää asiaa.

Arhippa
Arhippa
10 years sitten

1.Raakaruoka ja luonnonkosmetiikka, siinäpä minua eniten kiinnostavat aiheet. 2. Kiinnostaisi lukea jatkossa parfyymeistäkin, niitä on niin vaikea löytää, Suomessa tunnutaan myyvän vain muutamaa merkkiä. Tuotetestaukset kiinnostaa myös.

Janttara
Janttara
10 years sitten

Parasta on elämänmyönteisyys! Ja reseptit, on gluteenitonta, matcha-suklaamoussea, kaikkea sellaista, mitä on ihan pakko päästä kokeilemaan. Ja luonnonkosmetiikasta olen löytänyt uusia tuttavuuksia tätä kautta. Jatkakaa samaan malliin. Tuotearviointeja, testejä ja vertailuja kiinnostaa aina lukea.

Mariamaria
Mariamaria
10 years sitten

1.Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät postaukset kiinnostaa mua. Uutuustuotteet varsinkin merkeiltä joita ei tunne 2. Samalla tyylillä, iloisella asenteella vaan jatkakaa. Rawfood reseptejäkin otan ilolla vastaan.

Eija K
Eija K
10 years sitten

1. Luonnonkosmetiikkaan en ole perehtynyt aikaisemmin ja yleisesti tiedonsaantikanavana postaukset ovat olleet hyödyllisiä. Niiden kautta on löytynyt myös useita tuotteita, jotka ovat käytössä kuivalla ja herkällä ihollani. Pidän myös ruokaan liittyvistä postauksista ja olen saanut innostusta perehtyä raakaruokaan. Postauksia on ollut kiva lukea ja ne ovat laadukkaita ja monipuolisia. Näkee, että aikaa ja vaivaa on käytetty tekemisessä. 2. Samalla linjalla vaan, en osaa kaivata erityistä uutta.

melia
melia
10 years sitten

1. Kyllähän me tiedonnälkäiset lukijat tykkäämme infopostauksista, joissa tuote-esittelyjen lisäksi on ihan yleisesti ihonhoitovinkkejä. Ja onhan kaikki teidän postaukset niin ihania ja elämänmakuisia. <3 2. Jatkakaa samaan malliin, ihana kun kerrotte elämästänne asiapostausten lomassa. Mindfulness-jutut on aina ihania.

Suvi
Suvi
10 years sitten

On ihan Jolien ansiota, että olen löytänyt luonnonkosmetiikan! Kävin meikkiopastuksessa ja sen jälkeen olen vähitellen vaihtanut lähes kaikki tuotteet luonnonkosmetiikkaan. Raakakakkureseptit ovat aivan ihania, niitä odotan aina innolla. Myös tuote-esittelyt ovat kivoja, on helpompi löytää itselle sopivat tuotteet uusista tuttavuuksista! Jatkossa toivoisin lisää meikkiopastuksia sivustolle eli kuvallisia ohjeita erilaisten tyylien loihtimiseen.

Annette
Annette
10 years sitten

1. Pidän erityisesti yellowmoodista, sekä kyllä muistakin blogeista. Lähestymiskanta, jonka mukaan ihonhoito, ruokavalio ja elämäntapa laajemminkin ovat tärkeitä ihmisen hyvinvoinnille, on kiva ja raikas. 2. Toivon lisää kivoja blogikirjoituksia, ihonhoito-ja terveysvinkkejä ja Marian reseptejä!

Janika
Janika
10 years sitten

Blogitekstit ovat kivoja, mutta monesti päivää ilahduttaa ihan facebookissakin oleva pirteä päivitys 🙂 Meikkausvinkkejä toivoisin lisää. Myös ruokajutut kiinnostavat.

Henkku
Henkku
10 years sitten

1.Mieluisinta ovat olleet lifestyle jutut , ihonhoitoon(erityisesti kukkivan ihon ja kuivan ihon jutut) sekä meikkaukseen liittyvät vinkit ja tuote-esittelyt. 2. Jatkakaa samaan malliin! Olisi kiva kuulla/nähdä kulmakarvojen ehostusvinkkejä, eri ikäisille iholle sopivimmista tuotteista sekä konkreettisia swatches otoksia värikosmetiikasta.

Kristaliini
Kristaliini
10 years sitten

1. Kiva kun joku blogi pyörii muunkin kuin pelkän kerskakuluttamisen ympärillä, vaikka onkin kosmetiikkaan keskittynyt. Ihan eri ote kuin muissa kosmetiikkaa esitelevissä blogeissa. Kiinnostavia luonnonkosmetiikan tuotteita ja hyvinvointia sopivassa suhteessa. 2. Luonnonkosmetiikka, hyvät reseptit, hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostavat jatkossakin.

jatta
jatta
10 years sitten

1.tuotevinkkipostaukset ovat olleet todella mielenkiintoisia, niistä tykkään eniten. 2.hiustuotteisiin, meikkaukseen, hyvinvointiin liittyvät jutut.

Radiant Orchid
Radiant Orchid
10 years sitten

1. Kaikki ihonhoitoon opastavat postaukset ovat auttaneet huomioimaan omaa ihonhoitoa paljon aiempaa paremmin, nyt kun luonnonkosmetiikan tuotevalikoimakin on parantunut ja laajentunut. Myös muut hyvinvointipostaukset ovat antaneet inspiraatiota ja arkipostaukset lämmittäneet mieltä. 2. Meikkiopastuksia kaipaisin ainakin lisää. Yksityiskohtaiset ohjeistukset ovat innostaneet kokeilemaan uudenlaisia tapoja meikata, kun usein jämähtää samoihin tapoihin meikata vuosikausiksi.

yvonne
yvonne
10 years sitten

1. Hyvin mieluisia ovat olleet varsinkin reseptit ja hyvinvointiin liittyvät jutut. 2. Tulevaisuudessa voisitte jatkaa nykyisellä linjalla ja reseptejä toivottavasti tulisi myös lisää.

P
P
10 years sitten

Hei, ja paljon onnea! 1. Olen Jolie-konseptissa pitänyt kauniista kuvista ja laadukkaista postauksista. Lisäksi olette ihanasti yhteydessä meihin kaikkiin konseptistanne kiinnostuneisiin, mikä lisää halua olla asiakkaana, koska asiakaspalvelu on niin laadukasta. 2. Jatkakaa samaan malliin. Hyvinvoinnista voisitte toki kirjoitella yleisestikin vielä enemmän, vaikkakin meikkijutut ovat varmasti niitä tärkeimpiä sivustoillanne.

Jasmin
Jasmin
10 years sitten

1. Jolie-konseptissa minua viehättää moni asia! Kokonaisvaltainen konsepti, jossa laadukkaaseen kosmetiikkaan yhdistyy myös ravinto ja henkinen hyvinvointi, mutta ennen kaikkea todella hyvä asiakapalvelu!!! 2. Juttupuolella hiukset olisi toivottava aluevaltaus, niin niiden huolto kuin ehostuskin :)!

yonna
yonna
10 years sitten

Hei! 1. Arvokkainta on ollut seurata yrittäjyytenne alkua ja sen kehittymistä. On todella inspiroivaa seurata miten olette päättäneet toteuttaa unelmaanne ja jaatte matkaanne avoimesti kaikkien luettavaksi. Siitä tulee tunne, että muiden, myös minun, on mahdollista toteuttaa unelmiani. Muuten tykkään lukea jooga-aiheisia postauksia, postauksia arkisista aiheista ja reseptejä. Sivusto on kaunis ja täällä on aina hyvä ja positiviinen tunnelma. 2. Kuten joku jo edellä kirjoittikin niin luonnokosmetiikkavertailuja olisi kiva saada. Muutoin pysykää vain valitsemallanne tiellä! 🙂 Kaikkea hyvää! Yonna

Pauliina Sievänen
Pauliina Sievänen
10 years sitten

1. Pidin erityisesti raakaruoka resepteistä ja luonnonkosmetiikasta 2. Voisi olla enemmän vinkkejä kuinka vähätuloinenkin voisi syödä raakaravintoa.

Anna
Anna
10 years sitten

1. Jolie on tarjonnut minulle juuri niitä asioita, joista olen halunnutkin lukea eli kauneudesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 2. Tuotevinkit ihon eri haasteisiin ja vuodenaikoihin ovat aina mahtavia sekä holistiset hyvinvointi artikkelit ovat myös todella mielenkiintoisia, joten niitä jatkossakin 🙂 Hyvää synttäriä!

Pia
Pia
10 years sitten

1. Parasta ovat olleet KAIKKI 🙂 pidän kovasti tuotearvioista, ihonhoito sekä meikkausvinkeistä. Lisäksi ruoka kiinostaa aina, on ihanaa saada terveellisen ruuan reseptejä…niistä ei nykyisin edelleenkään saa tarpeeksi tietoa. 2. Edelleen toivoisin tuotearvioita, konkreettisia meikkikuvia, muutttumisleikkiarvonnat voisi olla hitti 🙂 ihonhoitoa ei koskaa voi olla liikaa. Olen todella tyytyväinen konseptiinne, Jolie Spa on ollut uskomaton kokemus (kaksi kertaa käynyt) ja kivijalka liikkeenne niin ihana tunnelma. PIDÄN KAIKESTA, Niin suunnattoman rakastunut luonnonkosmetiikkaan kokonaisuudessaan. Kiitos tästä konseptista.

Satu
Satu
10 years sitten

1. Jolien juju on hyvän mielen levittäminen. Erityisen ihanaa on, että jutuistanne välittyy se, että ihminen on kokonaisuus. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluvat mm. iki-ihana luonnonkosmetiikka, ruoka, liikunta ja harrastukset. Mitään osa-akuetta ei voi unohtaa, sillä kaikki vaikuttavat kaikkeen. 2. Haluan jatkossakin ehdottomasti lukea hyvällä tuulella maustettuja juttuja, liittyivät ne sitten luonnonkosmetiikkaan, ruokaan, liikuntaan tai muuten vaan hyvään oloon. Asenne ratkaitsee! Teillä jolielaiset on hyvä svengi ja jengi jutuissa ja juttujen takana!!!

Kipsu
Kipsu
10 years sitten

1. Uudet ideat ja tuote uutuudet 2. Monipuolisia juttuja

sari
sari
10 years sitten

Miten kaikesta hyvästä,ihanasta ja suloisesta voi valita jotain erikseen mainittavaa?Yhtään postausta,tuotetietoutta tai matkajuttua ei ole ollut,josta en olisi pitänyt.Rautainen ammattilaisuus,tietotaito,rehellisyys,positiivisuus ja tarttuva innostus ovat olleet mielestäni johtotähtiä Jolien polulla ja niin olkoon jatkossakin.Minä en muuttaisi mitään.Mitäpä sitä hyvää muuttamaan?Jos jotain uutta maustetta keksitte,ilolla otan vastaan.Valoisaa aurinkokesää! “A principle in life to remember is to travel light.You are travelling all the time.Travel light,live light,spread light,be the light.”-Yogi Bhajan

kukka
kukka
10 years sitten

1. Parasta ovat olleet arkea avaavat ja ajatuksia herättelevät tekstit. Ihanat, laadukkaat kuvat. Parhaiksi jutuiksi itelle ovat nousseet kerronnat unelmanrakennusprojektistanne, se on inspiroiinut ja voimistanut uskoa omiinkin unelmiin. 2. Lisää juttuja ihan arkisista asioista olisi ihana lukea.

Maria2.0
Maria2.0
10 years sitten

1. Olen saanut hyviä ja kattavia vastauksia kysymyksiin, jotka olen esittänyt kommenttiosiossa ja apua tuotevalintoihin. Ne ovat olleet minulle suurin apu ja nyt osaan hoitaa ihoani paremmin! 2. Samaa sisältöä, jos vain mahdollista useammin kiitos <3

Katri
Katri
10 years sitten

Voi kun osaisin kirjoittaa, kuinka paljon nämä teidän artikkelit ja sun muut ovat ilostuttaneet ja avartaneet päivääni! 🙂 Mä olen “herännyt” tähän puhtaampaan elämäntapaan (sen yrittämiseen) noin vuosi sitten ja iso kiitos siitä kuuluu teille! Asun sen verran kauempana, että liikkeessänne en ole päässyt vielä käymään ja haistelemaan enkä niin himoitsemiini opastuksiin ja hoitoihin päässyt. Nämä Jolien sivut ovat täynnä hyvää mieltä, kauneutta, puhtautta, raikkautta ja kaikkea ah niin tärkeitä oman hyvinvoinnin murusia 🙂 Mä olen niin kaikkiruokainen, että kaikki hyvällä mielellä kirjoitetut jutut, koskee ne sitten ryytimaata tai luksustuote-esittelyjä, otan ilolla vastaan! 🙂

pinka
pinka
10 years sitten

Mulle Jolie on “henkistymispaikka”. Ihanaa lifestylekamaa, tykkään lukea laidasta laitaan kaikkea materiaalianne raakaruuasta muuttokuormiin ja saunanlauteisiin! Eri ihotyypeille räätälöidyt hoito-ohjeet vuodenaikojen mukaan on ehkä sitä hyödyllisintä kamaa, mutta toisaalta jo kauniit kuvat ja ihanat kirjoitukset (aiheesta mistä hyvänsä) antavat välittömän piristyksen – vähän kuin ois ite ollu jossain retriitissä. Eli meikäläisen puolesta sama meno jatkukoon! Ehkä toivomuksena lisää Katjan asupostauksia 😉

Kirsi
Kirsi
10 years sitten

1. Tuotevinkit ja arvostelut kiinnostaa aina. Painiskelen itse akne-ihon kanssa, joten kaikki sen hoitoon liittyvä kiinnostaa. Plussaa myös siitä, että sivustolta löytää helposti etsimänsä. 2. Samaan malliin eteenpäin. 🙂

Peace
Peace
10 years sitten

1. Kiva kun on tietoa luonnonkosmetiikasta, hyvällä elämällä maustettuna 2. Tuoteuutuuksia ja tuotteiden laajoja esittelyjä kaipaan. Ja testejä

Ruusunen
Ruusunen
10 years sitten

1. Kaikki blogit on ihania, mutta eniten mua innostaa kosmetikkapuoli ja sitten raakaruoka. Ja sellaiset asiat kuten jooga. 2. Luonnonkosmetiikkajuttuja haluan lukea jatkossakin ja reseptit kelpaa aina, vallankin raaka-ruoka.

Sanna.Wang
Sanna.Wang
10 years sitten

1.Tykkään lukea kaikkia juttujanne, mutta eniten hyötyä on tuotekuvauksista, arvosteluista ja ihonhoitovinkeistä. Ihanaa, että niiden vastapainona on teidän positiivista elämänasennetta loistavia elämä-postauksia 🙂 2. Jatkakaa samaa rataa, kaikki tulee tarpeeseen ja on ihana lukea.

Samsam
Samsam
10 years sitten

1. Ravintoon, raakaruokaan ja kuntoiluun liittyviä juttuja olen käynyt lukemassa 2. Raakaruokarespetejä lisää vaan tulemaan kiitos

Milky
Milky
10 years sitten

Jolien median sisällöt ilostuttavat aina, kun uusi teksti julkaistaan. Olen täysin hurahtanut ja vannoutunut luonnonkosmetiikalle, kiitos Jolien! Eniten minua viehättävät kaikki tuotteisiin liittyvät postaukset sekä erilaiset tutoriaalit. Jolien mediaa on ihana lukea, kun tuntee aina oppivansa jotain uutta, kuin erittäin hyvin kirjoitettua tietokirjaa lukisi! (Ja harvemmin sellaisia tuleekaan luettua…) Jatkossa toivon samanmoista verkkomedian sisältöjä: vuodenaikaan sopivia tuotevinkkejä ja tutoriaaleja sekä erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä aiheita. Ja koska hiukset ovat naisen kruunu, voittehan joskus laajentaa osaamistanne myös hiusaiheisiin? 🙂

Outi
Outi
10 years sitten

1. Jolien nettisivuilla piipahdan pidemmäksi aikaa joka sunnuntai. Nautin kauniista kuvista, mielenkiintoisista kirjoituksista koskien kauneutta, terveyttä, hyvinvointia ja hyvää oloa. Unelmoin luxusluonnonkosmetiikasta.:) 2. Olisi hauska lukea pihistä ja panosta tuotevinkkejä, muuten haluan jatkaa nykyisellä konseptilla. Hyvää syntymäpäivää ja pitkää ikää Jolie!<3

Laura*
Laura*
10 years sitten

Jolie mediassa minua on viehättänyt se kuinka laajasti annatte meille lukijoille vinkkejä liittyen ihonhoitoon, tuotteiden valintaan ja meikkaamiseen. Olen saanut paljon hyvää tietoa ihonhoidosta ja oppinut hoitamaan ihoani perusteellisemmin. Olen saanut Joliesta uutta näkökulmaa ihonhoitoon, että se voi todellakin olla itsensä hellimistä! Olen laajentanut minimalistisia ihonhoitorutiinejani ja käytän nykyisin myös kuorintavoidetta ja naamioita :). Meikkipostaukset ovat inspiroivia ja ylipäätään te Jolien naiset rohkaisette naisellisuuteen, käytän nykyään teidän ansioista myös poskipunaa ;). Koen edelleen postaukset ihonhoidosta hyödylliseksi ja rawfood reseptit ovat ihania!

Heli
Heli
10 years sitten

1. Parasta Jolie-mediassa ovat kauniit kuvat ja värit ja se, että tekstit ovat paitsi asiapitoisia, myös hyvää mieltä sisältäviä, hyvin kirjoitettuja tekstejä. Luen mieluiten toimituksen ihmisten omia blogeja. 2. Toivoisin juttua siitä miten hoitaa luonnonkosmetiikalla niinkin kettumaista vaivaa kuin tali-ihottuma…Ja toivoisin tuotavinkkejä atooppisen, hajusteherkän ihon hoitoon luonnonkosmetiikalla. Kiinnostaisi myös seurata jos löydätte jostain tieteellistä dataa tavallisen vs. luonnonkosmetiikan toimivuudesta.

Paula
Paula
10 years sitten

Olen löytänyt luonnonkosmetiikan viime talvena, joten paljon on tullut uutta ja opeteltavaa. Olen saanut Jolien kautta runsaasti tietoa tuotteista ja apua omaan meikkaamiseen. Tekstit ja värit ovat erittäin motivoivia ja energisoivia, joten tämä myös lisää intoa uuden opettelulle. Olen teidän median kautta löytänyt uusia suosikkituotteita myymälässänne löydettyjen lisäksi. Itseasiassa alkusysäys luonnonkosmetiikkaan kääntymiselle oli se, että siskoni näytti kirjoituksenne, miksi luonnonkosmetiikkaa synteettisten tilalle. Pidän paljon myös jolien blogeista. Edelleen haluan lukea uutta luonnonkosmetiikasta ja tuotteistanne sekä meikkausvinkeistä yms. Ja sama malli vaan blogeissakin ,ihania värikkäitä kuvia ja hauskoja juttuja tavallisesta arjesta. Hei ja muuten hiusjuttuja voisi olla! Eli eri hiustyypeille vinkkejä… Lue lisää..

Mimosa
Mimosa
10 years sitten

Onnea kaksivuotiaalle! 1. Mieluisimpia ovat olleet tuote-esittelyt ja meikkausvinkit. Jolien sivusto on antanut rohkeutta korostaa omaa naisellisuutta, punata huulet toimistolle punaisella huulipunalla (ja lisätä sitä lounaan jälkeen) ja kantaa se itsevarmuudella. Postaukset ovat visuaalisesti ja kielellisesti kauniita, niistä tulee hyvä olo. 2. On kiva lukea uutuuksista ja kaikesta hyvään oloon ja positiiviseen mieleen liittyvästä.

Pia
Pia
10 years sitten

1. Mieluisimpia ovat olleet ja ovat edelleenkin tuote- ja ihonhoitovinkit erilaisille ihotyypeille. Verkkomediaanne tutustuttuani olen saanut sytykkeen vaihtaa omat ihonhoituotteet ja meikit luonnonkosmetiikkaan. Olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen, joten suuri kiitos ja onnea kaksivuotiaalle! 2. Tuotepostaukset ja -uutuudet kiinnostavat jatkossakin.

Piia
Piia
10 years sitten

1. Jolien media on avannut minulle luonnonkosmetiikan maailman, ja reilussa vuodessa olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikan käyttäjäksi! Noviisista hifistelijäksi! 2. Hiustenhoidosta olisi kiva saada vielä lisätietoa

Untuvaa
Untuvaa
10 years sitten

1.) Parhaita juttuja ovat olleet iho-ongelmia käsittelevät artikkelit. Tykkään paljolti tuotevinkkiesittelyistä, jotka teettekin upeasti syväanalyysillä. Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan pitkälti Toimituksen blogin välityksellä löytämäni tiedon perusteella. Suuri kiitos siitä teille ihanat! 2.) Toivoisin enemmän meikkausvinkkejä.

Kerttu
Kerttu
10 years sitten

Parasta Jolie mediassa on yksityiskohtaiset ja kattavat tuote-esittelyt. En itse ole sellainen ihminen, joka jaksaa tentata ostotilanteessa kaikki asiat tuotteesta, joten etukäteen luetut esittelyt auttavat huomattavasti ostopäätöksen tekemisessä! Myös se, että muut lukijat kommentoivat tuotteista kokemuksiaan, auttaa löytämään itselleen sopivat kosmetiikan tuotteet kätevästi. Jatkossa haluaisin lukea juuri lisää näitä tarkkoja tuote-esittelyitä. Myös jonkinlainen ennen.jälkeen -meikkausjuttu voisi olla hauska! Itse ainakin huomaan meikkaavani melkein poikkeuksetta täysin samalla tavalla, mutta ehkä ulkopuolisen ammattilaisen käsissä voisi jokainen meistä kokeilla jotain uutta. Tällainen juttusarja houkuttelisi myös meitä lukijoita rikkomaan rajojaan!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.