Yleinen

Jolien pääsiäisviikko – stressi ulos, raikkautta sisään!

14.04.2014, Katja Kokko

_MG_7638

Pääsiäinen on kiva juhla, joka ei juuri vaadi meiltä mitään erityistä. Ei tarvitse miettiä lahjoja, ei tarvitse hössöttää, modernissa maailmassa on hyvin vähän minkäänlaisten pääsiäistraditioiden painetta – Jolien ehdotus onkin, että pääsiäisestä lanseerattaisiin kansallinen hemmottelupyhä – kotispata, kirkastavaa kuorintaa, stressinpoistoa, syvähengitystä, ulkoilua, herkuttelua, omaa aikaa ja olemista.

Tämän viikon slogan kuuluukin seuraavasti: stressi ulos, raikkautta sisään!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Jolien pääsiäisviikolle! Kaikkea kivaa on luvassa teille koko viikon ajan, joten kannattaa pysyä linjoilla!

XO,

Jolien pääsiäispuput

_MG_7602 _MG_7615

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Augusti
Augusti
10 years sitten

Hei, Kiitokset vastauksesta Iroisien BB-voiteen ongelmiini liittyen. En valitettavasti pääse ihan hetkeen käymään Helsingissä, joten joudun odottelemaan konsultaatiotanne jonkin aikaa. Ihan muutaman kerran voide on levittynyt hieman paremmin (olen käyttänyt tai yrittänyt käyttää sitä ehkä kuutisen kertaa), mutta en ole löytänyt tähän mitään tiettyä yksittäistä syytä. Jotenkin luulisi, että voiteen levittäminen (teen sen sormin) ei voi olla kovin haastavaa, ts. että asia voisi olla siitä kiinni. En toki ole mikään erityinen asiantuntija meikkauksessa, mutta silti. Jossain vaiheessa mietin, voisiko ongelmana olla se, että ihoni on liian kuiva kyseiselle BB-voiteelle, mutta tätä on vaikea uskoa, koska ihoni tuntuu mukavan pehmeältä eikä… Lue lisää..

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Minusta tämä kuulostaa pulmalta levitystekniikan suhteen, sillä olisi vaikea kuvitella, että BB-voiteiden joukossa olisi vain yksi, joka käyttäytyy näin, mutta mikä tahansa voi olla mahdollista. Mutta tosiaan, vaikea sanoa näin etänä enempää. Tule kuitenkin ihmeessä käymään seuraavalla Helsingin reissullasi!

Augusti
Augusti
10 years sitten

Selvä. Vielä yksi, toivottavasti viimeinen tähän aiheeseen liittyvä kysymys. Mikä olisi ohjeistuksesi oikeaan levitystekniikkaan näin netin välityksellä? Jos osaat antaa joitakin vinkkejä, voisin kokeilla niitä nyt aluksi. Olen aikaisemmin kuitenkin onnistunut levittämään ihan kivasti muita vastaavantyyppisiä voiteita (ei siis välttämättä luonnonkosmetiikan puolelta).

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Voide pitää työstää ja tasoittaa sormilla hieroen iholle, kunnes se on tasaisesti ja kauniisti levittynyt. Sen voi levittää hyvin ohuesti tai kerrostaa paksummaksi ja peittäväksi riippuen halutusta lopputuloksesta. Voide on nimenomaan siitä hyvä, että sitä voi hieroa ja työstää iholla niin paljon kuin haluaa – jotkut meikkipohjat puolestaan kuivahtavat, jonka jälkeen jos niihin koskee, ne lähtevät rullaamaan. Tämän parempaa vinkkiä en osaa antaa! Toivottavasti onnistut 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.