Yleinen

Jolien omat juhannustaiat – esittelyssä virallinen juhannuspakettimme

13.06.2014, Jutta Ruonansuu

IMG_5810

Jolien kulttuurintutkimusosasto on tullut siihen lopputulokseen, että iloisin, estottomin ja heittäytymiskykyisin puoli suomalaisesta naiseudesta löytyy foorumilta nimeltä juhannustaiat.

Jos meiltä kysytään, juhannustaiat tekevät sielulle ja keholle hyvää. Kun kesälomakausi alkaa, itsekritiikki on hyvä ripustaa yhdessä vaatteiden kanssa saunatuvan naulakkoon, kirmata alasti niitylle keräämään kukkia ja haihattelemaan. Juhannustaiat ovat omiaan vapauttamaan feminiinisiä luomisenergioita.

Perinteiset kukkien keräilyt ja tyynyn alle piilottamiset, kukkaseppeleiden kanssa nukkumiset ja kaivoon katselut ovat taioista klassisimpia. Parhaat palat löytyvät kuitenkin undergroundeimmista versioista. Oletteko esimerkiksi kuulleet taiasta, jossa kävellään juhannussaunan yhteydessä takapuoli edellä kohti puupinoa? Tulkintaosuus on varsin pikantti. Mihin halkoon takamus osuu, sellainen on myös tuleva sulho. Jos halko on halkaistu, mies on naimisissa tai leski, mutta jos onnistuu osumaan kokonaiseen halkoon, saa miehen kokonaan omaksi. Perusasiat on aina hyvä tietää ennakkoon!

IMG_5808

Jos sen sijaan sulhasen tuloilmansuunta askarruttaa, voi heittää saunavihdan kohti saunan kattoa ja katsoa sitten, mihin ilmansuuntaan se pudottuaan osoittaa. Missä vihta, sieltä tulevi myös sulho. Tärkeä tieto etenkin urbaanissa ympäristössä asuvalle neidolle, sillä kaikkia ilmansuuntia on mahdotonta havainnoida vilkkaassa liikenteessä samaan aikaan. Tulevasta sulhasesta voi myös onkia ensi käden informaatiota unimaailmasta – nukkumalla sukka väärinpäin vasemmassa jalassa. Mainio kehollinen läsnäoloharjoitus! Kaikissa suomalaisissa juhannustaioissa on viehättävää kepeyttä ja hauskaa käytännönläheisyyttä. Ja mikäpä lopulta sopisikaan suomalaiseen naiseuteen yhtään osuvammin.

Jolien omissa juhannusperinteissä resonoivat kuitenkin erityisesti kukkaset ja yrtit. Vaikkei loivasti feministinen lähestymistapamme olekaan huumorintajutonta sorttia, on omassa sovelluksessamme tietoisesti karsittu volyymiä sulhaskeskeisyydestä. Uskomme moderniin juhannustaikaan, jossa juhannusneidolla itsellään tulee ensin olla upea olo – upea sulhanen tulee ajankohtaiseksi vasta sen jälkeen. Sama juttu pätee jo siippansa löytäneisiin. Mitä säteilevämpi olo, sitä säteilevämpi parisuhde. Se ei ole juhannustaika, vaan tutkittu juhannustotuus. Voimassa kaikkina vuodenaikoina.

IMG_5715

Ja näin päästäänkin käytännön toteutukseen eli Jolien viralliseen juhannuspakettiin! Juhannuskukat voi toki kerätä tyynyn alle, mutta meillä sivellään kukkaset hiuksiin asti. Patykan Huile Absolue on kosmetiikkatuotteiden klassikko, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen – tässä tapauksessa pehmentäväksi saunanaamioksi kesähiuksille sekä uudistavaksi yöseerumiksi kasvoille ja dekolteelle. Hienostuneen kukkainen tuoksu virittää aistit kesätunnelmaan. Huile Absolue on pakkaskaudellakin se tuote, joka osuu käteen aina, kun tulee ikävä juhannussaunaa, tuulessa humisevia koivuja ja niittykukkia.

IMG_5780 IMG_5737

Jolien juhannustradition mukaan kasvojen iholle levitetään juhannussaunan jälkeen Absolutionin viilentävä, syväpuhdistava naamio. Naamio on yksi valikoimamme rakastetuimmista tuotteista, sillä se todella syväpuhdistaa ja säätelee talineritystä kuivattamatta. Koivunmahla silottaa, valkoinen savi supistaa ihohuokoset, piparminttu viilentää juhannusneidon kasvot kesänraikkaiksi. Vaikka naamiosta suurimman vaikutuksen saakin rasvoittuva sekaiho, on tuote myös tiimimme kuivaihoisten suosikki silloin, kun kaivataan vaihtelua ja raikastusta. Naamion viilentävä vaikutus tuntuu kihelmöivimmältä, kun sen levittää kasvoille vasta lämpimän saunan jälkeen.

IMG_5828

Juhannuspakettimme tärkein taika löytyy Iroisielta. Se on tuotepari, joka ei ole myynnissä valikoimassamme vaan jota käytetään ainoastaan Jolie span hoidoissa (samoin Ritz-hotellin spa-hoidoissa!). Juhannuksen kunniaksi saatte kuitenkin nyt spesiaalitilaisuuden hankkia tämän ammattilaisduon koti-spahanne. Kyse on on siis Iroisien vartalotuotteista!

IMG_5844

Iroisien ylellinen merisuolakuorinta, jonka rakeet vievät kuolleet ihosolut ja raikastavat vartalon ihon erittäin tehokkaasti mennessään. Bretagnen edustalta, puhtaasta ja kirkkaasta tarkoin varjellusta Iroise-merestä kerätty suola mineralisoi ihon ja kosteuttaa sen heleän napakaksi. Tee kuorinta ennen saunaan menoa ja anna sen vaikuttaa löylyjen ajan. Kun ensimmäiset löylyt on nautittu, huuhtele suolat iholtasi ja sivele tilalle seaweed mud merilevänaamio. Naamion huumaava tuoksu rentouttaa loputkin aistit ja viimeistelee ylellisen juhannusrituaalisi, tuntuu iholla samettisen pehmeältä. Sitten vain uusiin löylyihin… Tehokombinaatio kirkastaa paitsi ihon, poistaa tehokkaasti myös nestettä. Jos kehossasi on siis stressiä ja sen myötä nestekertymiä, saunominen näiden tuotteiden kanssa tekee tilanteelle ihmeitä. Iroisien ammattikäyttöön suunnitellut vartalotuotteet ovat siis hankittavissa koti-spahan vain Jolien juhannuspaketin yhteydessä.

IMG_5704

IMG_5732

Saunan jälkeen vartalon iho viimeistellään Patykan kesähitillä, Neroli-vartalovoiteella. Kevyt, emulsiomainen koostumus imeytyy nopeasti, viimeistelee suolakuoritun ihon kirkkaaksi ja pehmeäksi. Nerolin aromaterapeuttiset vaikutukset sopivat juhannustaiaksi jo sellaisenaan, sillä nerolin tuoksu lisää sensuaalisuutta, poistaa pidättyväisyyttä ja avaa mieltä uusille kokemuksille. Neroli tunnetaan myös piristävistä ja kohottavista vaikutuksistaan, toisaalta se myös tyynnyttää mieltä ja auttaa rauhoittumaan ennen nukkumaanmenoa. Luonnontaioissa nerolia on kautta aikojen käytetty onnellisuuden ja puhdistamisen sekoituksissa, siksi se sopii Jolien viralliseen juhannuspakettiinkin kuin kukkaset tyynyn alle!

Paketin voit tilata täältä hintaan 128 € (paketin arvo on 247 €) ja se on myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää sekä myymälässä että verkkokaupassamme.

IMG_5848

 

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.