Yleinen

Jolien kuningatarpaketti on oodi kypsään ikään ehtineelle iholle

28.04.2015, Hannamari Rahkonen

Kauniin ihon salaisuus piilee sisäisen ja ulkoisen kauneudenhoidon tasapainossa, joista molemmat muodostavat yhtä tärkeän osasen. Vuosien karttuessa ihokudos alkaa vääjäämättä ohentua samalla kun happiradikaalit tekevät tuhojaan ja elimistömme hidastaa ihon kuntoa tukevien ravintoaineiden, kuten kollageenin ja hyalyronihapon tuotantoa.

Hokkuspokkus-temppuja tärkeämpää on ravita ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, jolloin saamme nauttia nuoremmalta sekä terveemmältä näyttävästä ihosta. Luonnonkosmetiikka on yksi tapa tukea ihon toimintaa ja antaa sille maksimaalinen potentiaali hoitaa itse itseään. Luonnonkosmetiikan anti-ageing -tuotteet perustuvat pikavaikutusten sijaan ihon superlaadukkaisiin raaka-aineisiin, pitkäjänteiseen hoitamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Ihon ikääntymistä hidastavien tuotteiden keskiössä ovat kosteuttavat ja ravintorikkaat kylmäpuristetut kasviöljyt, voimakkaat kasviantioksidantit ja virkistävät kukkaisvedet, joiden muodostama pohja antaa hyvät lähtökohdat hyvinvoivalle iholle.

patyka_luonnonkosmetiikka_absolution_iroisie_jolie4

Ikääntynyt iho tarvitsee erityishuomiota varsinkin kosteustasapainon, kollageenin tuotannon tukemisen sekä riittävän ravintoainemäärien suhteen. Ikääntyvän ihon merkkejä voidaan ennaltaehkäistä hoitavilla ja ihon omia toimintamekanismeja tukevilla antioksidanttisesti vaikuttavilla raaka-aineilla.

Jolien kuningatarpaketti on oodi virkistyneelle, kirkastuneelle ja luonnonkauniin ihon omalle potentiaalille. Valitsimme teille kolmen tuotteen ylellisen cocktailin, jonka avulla ikääntynyt iho saa kaipaamaansa napakkuutta, kirkkautta sekä buustia aineenvaihduntaan.

patyka_luonnonkosmetiikka_absolution_iroisie_jolie1

Patykan kaksivaiheinen kirkastava kuorintavoide on ylellinen pikakaunistaja, joka vie mennessään epäpuhtauksien kerryttämän harmauden, sameuden sekä väsymyksen merkit. Vaaleanpunaisen ja lempeän hattarasävyn ei kannata antaa huijata, sillä jo pieni katsaus tämän kermaisen kuorintavoiteen inci-listaan kertoo, että raaka-aineiksi on kelpuutettu ainoastaan hienostuneimmat, ravitsevimmat sekä kirkastavimmat vaihtoehdot.

Hygieenisen pumppukannen alta nouseva täyteläinen kuorintavoide sisältää aimo annoksen ihoa uudistavaa ruusuvettä, joka tunnetaan varsinkin väsähtäneen ihon elvyttäjänä. Kuorintanaamio on hellävarainen ja hoivaava vaihtoehto lisäbuustia kaipaavalle iholle. Ravintorikkaat avokado- ja jojobaöljy pitävät huolen siitä, ettei iho pääse kuivahtamaan kauneusrituaalin aikana tai sen jälkeen. Ihoa elävöittävästä vaikutuksesta huolehtivat kirkastavat hedelmähapot, jotka raivaavat kuollutta ihosolukkoa pois tieltään, aktivoivat ihosolujen toimintaa ja kollageenin tuotantoa.

Jokaiselle ihotyypille sopiva kaksivaiheinen kuorintanaamio toimii kirkastavana arkiluksuksena, jonka jälkeen hyvin ravittu iho voi heijastaa omaa, luonnollista kauneuttaan sekä uudenlaista elinvoimaa.

patyka_luonnonkosmetiikka_absolution_iroisie_jolie2

Kirkastavan kuorinnan jälkeen iho kannattaa kuorruttaa hoitavalla naamiokylvyllä, sillä säännöllinen kosteutus toimii yhtenä parhaimmista juonteiden ja ryppyjen ennaltaehkäisijöistä. Kuningatarpakettimme toinen todella tärkeä osanen on Absolution Le Soin Repulpant -kiinteyttävä naamio, jonka sisältämien superraaka-aineiden synergia jättää jälkeensä säteilevän ihon.

Tyylikkääseen, urbaaniin ja hygieeniseen tuubipakkaukseen ladattu naamio virkistää ja tarjoaa tiiviin kosteuscocktailin, jonka vaikutus näkyy kasvoilla useiden päivien ajan. Silkinpehmeästi levittyvä naamio sisältää alfalfan versouutetta, jonka runsas kiven- ja hivenainepitoisuus tukee mitä parhaimmalla tavalla kollageenintuotantoa ja epidermiksen uudistumista. Kylmäpuristetut jojoba- ja seesamöljyt tarjoavat iholle pitkäkestoisen kosteutuksen samalla, kun harvinainen Silver Ear -sieni sitoo kosteutta ihon pintaan siloittaen juonteita.

Hienostuneen ja napakoittavan kosteuskylvyn jälkeen ihon pinta tasoittuu ja on kimmoisampi, jolloin se voi hyödyntää myös kuningatarpaketin kolmannen tuotteen taiat.

patyka_luonnonkosmetiikka_absolution_iroisie_jolie3

Iroisie Le Serum Précieux -seerumi on tunnettu Joliessa sen saapumisestaan saakka kuningatarseerumina. Kultaisena kimmeltävän pumppupakkauksen sisuksista paljastuu kevyt ja ravintotiivis kauneusneste, joka pitää sisällään liudan ihoa korjaavia antioksidantteja.

Makea tuoksu antaa tälle stressaantunutta ihoa hellivälle seerumille sen oman luksuksenomaisen säväyksensä. Seerumin sisältämät kapryyli-triglyseridit ovat kookosöljystä ja kasvisokereista esteröity rasvahappoyhdistelmä, jonka koostumus luo iholle erittäin kevyen ja silkkisen tuntuman. Rasvainen pinta loistaa poissaolollaan, joten tämä kuningatarseerumi sopii kaikessa ihanuudessaan niin meikin alle kuin tehokkaaksi yövoiteeksikin. Kapryyli-triglyseridit omavat korkean hapettumisenkestävyyden, joten iho saa voimakkaan antioksidanttisen suojan koko päiväksi. Merilevien ravitsevat mineraalit vähentävät ikääntymisen merkkejä kuten veltostumista ja antavat tilalle pitkäkestoista suojaa ulkoisilta happiradikaaleilta.

Kevät on uudistumisen aikaa, joten tarjoamme tämän aikuiselle iholle tarkoitetun Kuningatarpaketin nyt edulliseen 135 e pakettihintaan. Löydät paketin sekä Jolie shopista että webshopista.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.