Yleinen

Jolien kauneusmeedio ennustaa kesän trendivärit

29.04.2018, Jolie

Jolien kuuluisa kauneusmeedio näkee kristallipallossaan jo kuuman kesän trendikkäimmät värikombot. Kauneusmeedion inspiroivista yhdistelmistä löytää tyyliinsä sopivat meikkilookit niin klassinen kuin modernin trendikäskin kaunotar.

Kesä 2018 – Brown Sugar

Kesän 2018 virallisessa värilookissa saa hehkua! Kauniisti ruskettuneen kesäihon upeimman yhdistelmän tarjoilee Kure Bazaarin puhdas oranssinpunainen Coquette yhdistettynä viime kesän kuuluisimpaan huulipunaan Kjaer Weis Love, joka on kirkas korallinen mattasävy. Silmämeikkiin lookissa sipaistaan koko luomelle Aliman kullanhohtoinen kuparin sävy nappiluomiväristä Luxe.

Väripari 1

Toinen kesän 2018 väripareista syntyy kontrastisesta vastaväriyhdistelmästä Kure Bazaarin sävy Bikini & co sekä Kjaer Weis -luomiväri Blue Wonder. Bikini & co on yksi Jolien historian suosituimmista kynsilakkasävyistä. Se on korallinen oranssi, mutta pastellisena versiona, jolloin sävy ei ole niin intensiivinen. Pastellinen koralli yhdistettynä mattaan farkunsiniseen on uskomattoman upea ja tehokas väripariskunta!

Väripari 2

Kolmas The Look kesään 2018 syntyy sävyillä: Kure Bazaar -kynsilakka Mon Bleu, Alima Pure Luminous Shimmer -luomiväri Brown Sugar ja Alima Pure Luminous Shimmer -poskipuna Lily. Kure Bazaar kynsilakkasävy Mon Bleu on kaunis, intensiivinen, tumma yötaivaansininen. Brown Sugar on kullanruskeaa hehkuvaa intiaanisokeria, ja Lily on viileä ja vaalea hohtava aprikoosin sävy. Yön kuningattaren ehdoton valinta!

Väripari 3

Modernille naiselle – Cherish

Moderni ja ajan hengessä kulkeva kesänainen lakkaa kynnet Kure Bazaarin tummalla pullonvihreällä sävyllä Kale. Huulille riittää Kjaer Weisin uusi maltillinen kiilto sävyssä Cherish.

Väripari 4

Toinen tarjokas samaan henkeen syntyy sävyistä: Kure Bazaar -kynsilakka French Rose, Kjaer Weis -huulipuna Honor ja Alima Pure Luminous Shimmer -luomiväri Milan. French Rose ja Honor ovat viileitä vaaleanpunaisia, Milan on upea tumma luumuinen sävy kultaisella kimalteella.

Väripari 5

Modernin naisen kolmas look tehdään Aliman nappiluomivärillä Myth, Kjaer Weisin huulikynällä Flush ja Highlighter-tuotteella Ravishing. Myth on maagista suosiota nauttiva kultainen metsänvihreä, Flush pirteä pinkki ja Ravishing Kjaer Weisin alkuperäistä Radiancea astetta hillitympi ja lämpimämpi kasvojen korostus- ja kuultotuote, joka sopii upeasti päivettyneelle iholle. Ravishing antaa kasvoille hienostuneen kuullon sekä kirkastaa ilmettä ja lisää raikkautta meikkiin.

Väripari 6

Klassiseen tyyliin – Lily Rose

Kesäinen klassikkokombo ei tarvitse välttämättä muuta kuin Kure Bazaarin nuden kynsilakkasävyn Beige Milk sekä Absolutionin Sweet & Safe Kiss -mattahuulipunan sävyssä 16. Abson sävy 16 Poppy Red on aavistuksen oranssi raikas punainen. Piristystä ja tyyliä nopeasti ja helposti!

Tyylikäs ja arvonsa tunteva nainen valitsee yhdistelmän Kure Bazaar Stiletto & Kjaer Weis Charmed. Stiletto on juuri se oikea klassinen tummanpunainen kynsilakka, johon istuu kuin tehtynä satiininen lämmin beige luomiväri Charmed.

Kolmas tyrmäävä klassikko on vastustamaton Kure Bazaarin sävy Lily Rose, Kjaer Weisin pankin räjättänyt huulipuna Affection ja Alima Puren luomivärinappi Isla. Lily Rose on vaalea ja hillitty roosan sävy. Affection on maailmanlaajuiseen megasuosioon loikannut hillitty punainen, joka korostaa luonnollisesti huulten omaa sävyä ja raikastaa ihanasti kasvoja. Isla on katsetta avaava hento viileä vaaleanpunainen.

Väripari 10

Mikä on sinun suosikkisi?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.