Yleinen

Jolien kaunein kasvovesi-spa

11.08.2014, Nina Tawast

Kesällä ihomme kohtaa paljon paahdetta, kuumuutta, aurinkorasvoja, vapaita radikaaleja ja helleaaltoja. Puhdistusrutiineissa korostuvat raikkauden kaipuu ja tuotteet, jotka napakoittavat ja kuulastavat ihoa. Aamuisin tarvitsemme tuotteen, joka puhdistaa ihon yön jäljiltä ja valmistaa sen pinnan päivän meikkipohjaa (tai meikittömyyttä) varten. Iltaisin etsimme luottoystävää, joka hellästi puhdistaa ihon päivän meikkijäämistä ja jättää ihon hoidetun pehmeäksi.

kasvovedet1

Kasvoveden käyttö on tyypillisesti vaihe, joka kauneudenhoitorutiinissamme tuppaa helpoimmin unohtumaan. Pienen ryhtiliikkeen tekeminen ja itsensä lempeä muistuttaminen lienee kuitenkin paikallaan, sillä kasvojen nopeakin sively kasvovedellä tuo mukanaan isoja etuja. Puhdistusaineella pesemisen jälkeen kasvovesi tuo iholle sen kaipaamaa balanssia ja lisäksi pumpulinen pyyhkäisy sopivalla tuotteella neutraloi nopeasti hanaveden ihoa kuivattavan vaikutuksen.

Luonnonkosmetiikan kasvovesien sisältämät lempeät kukkais- ja hedelmävedet antavat ensimmäisen sysäyksen ihon kosteuttamiseen jo ennen varsinaista kosteusvoiteen käyttöä. Monesti auringonpaahteen aiheuttamaan ihon pintakuivuuteen auttaakin erityisen tehokkaasti juuri kasvoveden tunnollinen käyttäminen, sillä kasvovesi takaa tehoseerumien ja -kosteuttajien paremman imeytymisen. Näin tärkeät ainesosat voivat tehdä tehokkaimman vaikutuksen hipiäämme. Jolien kaunein kasvovesi-spa tarjoilee raikkaita kasvovesiä jokaiselle ihotyypille. Valitse omasi seuraavista!

Patykan Absolis Floral Rose Water on ruusunkukista laadukkaasti valmistettu kasvovesi, joka soveltuu hyvin kaikkien ihotyyppien hoitoon mutta on parhaassa elementissään kuivemman, herkemmän ihon tai rasvaisen mutta pintakuivan ihon hoidossa. Ruusun rauhoittavat, kosteuttavat ja hellävaraiset ainesosat ovat lempeitä iholle. Tunne on pehmeä, muttei kuitenkaan lainkaan tahmea. Ruusunkukan tuoksu on vieno ja hentoinen – kuin astuisit lempeän kesäillan painuessa mailleen tuoksuvaan ruusutarhan syleilyyn.

Patyka Absolis Floral Rose Water, ihanan lempeä ruusutarha-kasvovetemme, on ihanteellinen valinta herkän ihon pitkäjänteiseen hoitamiseen ja sinulle, joka kaipaat miedon hellävaraista hoitoa ja kosteutusta. Tämä kasvovesi sopii käytettäväksi yhdessä Patykan kaikkien kasvonpuhdistustuotteiden kanssa.

kasvovedet6

Runsaan energiaboostin ja piparminttuisen pirteän raikkauden takaa kasvoillesi Patyka Absolis Hamamélis -kasvovesi, jonka sisältämä piparminttu-uute antaa iholle reilusti tilaa hengittää ja imeä itseensä virkistävää, raikasta happea. Piparminttu-uute vauhdittaa uutterasti mahdollisten ihoon syntyneiden tulehdusten paranemista. Aktiivinen hamamélis, taikapähkinävesi, antaa kirkkautta rasvaiselle, kesäauringon paahtamalle iholle. Kasvoveden oligosakkaridit huolehtivat ihon syvempiä kerroksia suojelevan suojakalvon tasapainosta ja viimeistelevät hoitavan kokonaisuuden.

Tämä kasvovesi soveltuu erinomaisen hyvin seka- ja rasvoittuvalle ihotyypille, sillä se tasapainottaa ihon toimintaa. Jos ihosi on taipuvainen kiiltämään päivän aikana, kokeile Patukan Absolis Hamamélista, tasapainon soturiamme, aamuisin. Sitä voi käyttää myös iltaisin, mutta jos joskus toivot iltasi kasvojenpesuun kosteuttavampaa kasvovettä, voit yhdistää aamuisen Patyka Absolis Hamaméliksen rinnalle esimerkiksi hellivämmän ja kosteuttavamman Patykan Biokaliftinin.

kasvovedet3

Patyka Biokaliftin -kasvovesi on kasvovesiarsenaalimme ylellisimmästä päästä – todellista luksusta, joka tarjoaa kosteuttavan suojasermin ihollesi. Tuoksu luo upeaa span harmoniaa kotiisi. Kasvoveden koostumus on hivenen paksumpi, iholla pehmeästi liukuva. Hoitavat ainesosat puhdistavat huolellisesti lopun meikin iholtasi ja stimuloivat kasvojen soluja. Suojaava aloe vera korjaa ihoa kesän jäljiltä, Hexapeptide 11 parantaa ihon väriä ja kiinteyttää, Biosaccharide Gum-1 vähentää ihoon kohdistuneita ärsytyksiä ja kosteuttaa. Ihosi pinnalle muodostuu suojaava ja kosteuttava vesisermi.

Patyka Biokaliftin sisältämät ruusun hydrosoliainesosat kirkastavat. Aloe veran hoitavuuden vuoksi kasvovesi sopii parhaiten ihotyypeille kuivasta ihosta normaaliin ja sekaihoon. Rasvoittuvalle iholle Biokaliftinia kannattaa käyttää iltapainotteisesti, jolloin hoitavat ainesosat pääsevät antamaan iholle oman panoksensa ilman, että rasvoittuvalle iholle ominainen kiiltävyys pääsee haittaamaan päivän toimia. Patykan Biokaliftin kasvovesi on 3. vaihe Patykan kuuluisassa 3-step -puhdistuksessa, josta voit lukea lisää täältä.

kasvovedet5

Absolutionin L’Eau Soir et Matin on erinomainen valinta sinulle, joka haet kasvovedeltäsi monitoimisuutta. Kätevä pullo kulkee näppärästi mukana monessa menossa ja säpäkkä tehopakkaus puhdistaa kasvoilta niin meikkipohjan jäämät kuin tarvittaessa ja satunnaisessa käytössä silmämeikinkin.

Puhdistusveden italianolkikukka häivyttää ihon epätasaisuuksia ja tehoelvyttää ihon pintaverenkiertoa päivän rasitusten ja vapaiden radikaalien jäljiltä. Solutason aineenvaihdunnan tehostajana toimii potassiumin ainesosat, kun hasselpähkinäöljy pehmentää ihoa, viimeistelee puhdistavan lopputuloksen ja jättäää ihon ihanan pehmoiseksi Parhaiten kasvovesi soveltuu pintakuivalle ja kuivalle iholle, mutta myös rasvoittuvalle iholle aamun sukkelana monitoimiputsarina. Huomaathan myös, että puhdistusvesi on erinomainen myös miehille kasvojen puhdistukseen ja rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

kasvovedet2

Iroisien Tonique Précieux -kasvovesi on miedon ja ihon pH:ta tasapainottavan tuotteen etsijän valinta – neidonhiuspuu on hellävarainen antioksidanttipommi ihollesi, joka pehmentää, kosteuttaa ja kirkastaa hipiää. Ginseng antaa iholle runsaasti uutta, voimakasta elinvoimaa ja tuotteen pohjana toimiva La Mer d’Iroisien merilevä antaa iholle sen kosteustasapainosta huolehtivan suojan, joka estää vanhenemisen merkkejä. Tuotteessa on miselli-, jopa puhdistusvesimäinen koostumus; koostumus on käytössä erityisen riittoisa ja se muodostaa kevyttä vaahtoa. Sitruksisen freesiys herättää ihosi jättämättä rasvoittuvallekaan iholle tahmeaa pintaa.

kasvovedet7

Raikkautta, kirkkautta ja virkistystä ihollesi! Tule päivittämään ihonhoitorutiisi ja hakemaan tuoreimmat vinkit ihosi hoitoon Jolien ihonhoitokonsultaatiossa.

Jolien kaikki kasvovedet löydät kootusti täältä.

kasvovedet10 kasvovedet8 kasvovedet4

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.