Yleinen

Jolien Joulu – Pre-Christmas Sales -10%

04.12.2014, Jutta Ruonansuu

Jolien huippusuosittu pre-christmas sales tulee taas! Pariisi on toimittanut ovellemme parhaat pakettinsa, ja toimimme myös englantilaisen puutarhakosmetiikan ylpeinä välittäjinä. Jolie shop ja webshop notkuvat myös muuta luonnonkosmetiikan huolella valittua parhaimmistoa, sillä olemme tänä vuonna erityisen huolellisesti valmistautuneet vastaamaan meille kirjoitettuihin lahjalistoihin ja toivomuskirjeisiin. Niitä on tullut paljon!

Kaikki early birdit saavat kaupungin kauneimman lahjapuodin jo valmiiksi etuhintaiset Absolutionin, Iroisien ja Patykan tuotepaketit vieläkin edullisemmin tulevan viikonvaihteen aikana. Kiitokseksi kuluneesta vuodesta muistamme asiakkaitamme viikonlopun ajan parhaalla luksuksella ystävähintaan. Silkasta jouluilosta tarjoamme kaikista muistakin valikoimamme tuotteista -10 % (alennus ei koske Kjaer Weisia) torstaista tiistaihin.

mimyt-COgnoe8wqLt1RE3Dm1sRlTKUz1UG7OT7BZZUQ-670x446 NYR JUl 2014-50 7wIAjvm6dThpAgDQipZWWgQLMBLRLBJG9Dv7Q6U5HRw

Tarjous on voimassa 4.-9.12.2014 Jolie shopissa ja webshopissa. Webshopissa saat alennuksen koodilla ”jouluilo”, ja se on voimassa tiistaihin aina puoleen yöhön saakka. Sekä Jolie shopin että webshopin paketointimateriaali ja –palvelu ovat maksuttomia.

Muistattehan, että Jolie webshop toimittaa kotimaan rajaseuduille 19.12. mennessä tehdyt tilaukset, ja suuriin kaupunkeihin 22.12. mennessä tehdyt tilaukset ajoissa perille. Postilla tilatessasi myöhäisin kotimaan toimitusten tilauspäivä on 17.12. Eurooppaan lähteviä paketteja pyydämme tilaukseen 12.12. mennessä ja naapurimaihin matkaavia 15.12. mennessä.

Tunnelmallisia shoppailuhetkiä!

yleiskuva2
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.