Yleinen

Jolien edulliset kevätkauneuspaketit ovat nyt saatavilla!

02.04.2015, Hannamari Rahkonen

Erinäisten ihon kevätsiivoukseen liittyvien toimenpiteiden jälkeen on aika antaa hieman tilaa myös pomminvarmoille meikkituotteille. Jolie-tiimiä kutkuttelee nyt kesää kohden kulkiessa kepeät ja kuulaat meikkipohjat, heleät persikkaposket sekä katseen vangitsevat runsaat ripset. Kevätmeikki ei voisi olla juuri tätä kauniimpi tai yksinkertaisempi.

Päätimme ottaa pienen varaslähdön maailman helpoimpaan kevätmeikkiin ennen kuin saamme ihastella mullan alta puskevia värikkäitä kukkia, puiden tuoreita silmuja ja vihreänä hohtavaa tuoretta nurmikkoa. Koostimme teille omista luottotuotteistamme kaksi erilaista meikkipakettia, jotka sisältävät Absolution Crème du Teint Light -meikkipohjan, Zuii Peach -poskipunan sekä Kjaer Weisin ripsivärin tai ripsivärin täyttöpakkauksen.

joliekevätmeikkipaketti_kjaerweis_zuii_absolution_jolie_hannamarirahkonen3

Absolution Crème du Teint Light -meikkipohja saapui kuin tilauksesta meille vaalean skandinaavi-ihon omaaville lumikeille. Meikkipohjan samettinen koostumus tekee siitä sopivan kaikille ihotyypeille ja iho saa levityksen jälkeen kauniin sekä kuultavan terveen pinnan. Tuote peittää luonnollisesti ihon sävyvirheet ja antaa sopivasti peittoa.

Zuii Peach -kukkaisposkipuna on talkiton, hoitava ja raikkaan persikkainen sävy, jolla saa poskipäille kauniin kuulaan lopputuloksen. Paketin kolmas tuote, Kjaer Weis -ripsiväri nauttii kulttimascaran maineesta, eikä suotta. Ripsivärin kompakti kumiharja erottelee ripset kauniisti, antaa ripsille lisäpituutta ja kestävä koostumus takaa hyvän pysyvyyden.

joliekevätmeikkipaketti_kjaerweis_zuii_absolution_jolie_hannamarirahkonen2

Jolien kevätkauneuspaketti 1 sisältää Absolution Crème du Teint Light -meikkipohjan, Zuii Peach -poskipunan sekä Kjaer Weis -ripsivärin.

Tuotteet maksavat erikseen ostettuina 99,80 € ja nyt tarjoamme ne aurinkoiseen 86 € pakettihintaan.

joliekevätmeikkipaketti_kjaerweis_zuii_absolution_jolie_hannamarirahkonen1

Jolien kevätkauneuspaketti 2 on suunniteltu heille, joilla on jo olemassa Kjaer Weisin ripsivärin hylsy. Pakettiin kuuluvat Absolution Crème du Teint Light -meikkipohja, Zuii Peach -poskipuna sekä Kjaer Weis -ripsivärin täyttöpakkaus.

Tuotteet maksavat erikseen ostettuina 89,80 € ja nyt tarjoamme ne aurinkoiseen 76 € pakettihintaan.

Kaunista kevätviikkoa, ystävät!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
Heidi
9 years sitten

voiko paketin saada mango poskipunalla?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Sävyn vaihto onnistuu, kun kirjoitat tilauksen “Lisätietoja”-kenttään, että haluat poskipunasi sävyssä Mango. Aurinkoa päivääsi Heidi!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.