Yleinen

Jolie spa – 1 vuotta

09.01.2015, Jolie

Ensi viikolla Jolie spa täyttää kokonaisen vuoden. Syntymäpäivien kunniaksi se on saanut Jonnan lisäksi toisen kosmetologin, Miian, huolehtimaan asiakkaistaan. Lisäksi sen palveluvalikoima on täydentynyt uusilla tuotteilla, Jolie span yksilöllisellä kulmapalvelulla sekä ihokarvojen poistolla.

Syntymäpäivien kunniaksi vietämme juhlaviikkoja Jolie spassa. Juhlan kunniaksi varatessasi nyt Jolie spasta minkä tahansa hoidon tai palvelun, saat lahjaksi Iroisie Spa Crème Pamplemousse -vartalovoiteen.

_DSC0050 Hoitolakäyttöön tarkoitettu vartalovoide sopii hyvin tammi-iholle, sillä se on huomattavan raikas ja napakoittava. Crème Pamplemousse kosteuttaa tehokkaasti ja tekee ihon pehmeän siloiseksi. Kevyt hieronta parantaa arvokkaiden aktiivisten ainesosien imeytymistä.

Iroisie Spa Crème Pamplemousse on limited edition –tuote, eikä sitä ole normaalisti saatavilla myyntivalikoimassamme.

pamplemousse1 Lahjatarjous koskee uusia aikavälillä 9.-14.1.2015 tehtyjä varauksia. Kirjoitathan nettivarauksen yhteydessä ajanvarauksen lisätietokenttään ”SYNTTÄRIT” tai mainitse juhlakoodi varatessasi aikaa puhelimitse Jolie span numerosta 050 326 3111. Täten varmistat, että varaamme sinulle ihanan greipintuoksuisen tehovoiteen lahjaksi. Edun saat myös Jolie span lahjakortilla.

Tervetuloa hyvinvointihoitoon Jolie spahan!

pamplemousse2

 

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Mikko Rasila ja Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mahti
Mahti
9 years sitten

Hei, Olisipa ihanaa, jos tuollainen kylkiäinen ei olisi aina ennaltamäärätty vaan sen saisi valita useamman tuotteen joukosta tms., jolloin saisi helpommin jotakin sellaista, jota oikeasti tarvitsee!

lilla
lilla
9 years sitten

Kiinnitti huomiota että verkkokaupassa olevat tuotekuvat ovat todella huonolaatuisia. Toivottavasti saatte parannettua kuvien laatua koska suttuisia kuvia ei ole kiva katsella.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
9 years sitten

Hei, Kiitoksia palautteestasi. Toisinaan meillä on ollut juurikin tuollaisia kuvailemiasi kampanjoita, jossa on saanut valita haluamansa tuotteen useamman eri tuotteen joukosta. Yritämme kuitenkin vaihdella kampanjoita aktiivisesti, koska näillekin tämänkaltaisille kampanjoille on kysyntää.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
9 years sitten

Hei Lilla ja kiitos palautteestasi. Suoritimme viime vuoden loppupuolella Jolie webshopin käyttäjäkyselyn ja olemme lukeneet näitä asiakaspalautteita huolellisesti läpi. Tämän pohjalta olemme aloittaneet mm. tuotekuvauksien ja tuotekuvien uusimisen webshopissa ja helmikuun aikana koko verkkosivumme kokee uudistuksen. Positiivisia uudistuksia ja muutoksia on siis luvassa.

jep
jep
9 years sitten

No samaan asiaan olen minäkin kiinnittänyt huomiota. Nytkin esim jolie-sivulla webshopiin linkkaava kuva on siinä määrin epätarkka, että kuvaa ei ole mukava katsoa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.