Yleinen

Jolie pop up launch Turussa perjantaina 28.4.2017

23.04.2017, Jolie

Pariisi-viikon teemaan sopii mitä parhaiten myöskin Suomen Pariisi. Tavoitatte ensimmäisen Jolie pop upin PUF Design Marketin tiloista Turun Forum-korttelista ainakin toukokuun 2017 loppuun saakka.

Launchimme tapahtuu samanaikaisesti designbrändi MUKA VAn kanssa perjantaina 28.4. klo 11.00 alkaen. Tamperelaisen MUKA VAn vaatteissa yhdistyvät käytettävyys, eettisyys ja skandinaavisuus. Vaatteiden tuotantoprosessi on puhdas ja mietitty mahdollisimman toimivaksi ja laadukkaaksi.

MUKA VAn mallistot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Suunnittelijat ovat Anna Mattelmäki ja Emilia Kiialainen. MUKA VAn oma Tampereen myymälä Super Mukava on jo 10 vuoden ajan järjestänyt alan tapahtumia ja edistänyt muotoilun arvostusta. PUFin tiloissa 28.4. MUKA VA kertoo ja esittelee huumaavaa ja herkullista kevään/kesän 2017 mallistoaan.

Tarjolla lanseerauspäivässä on luonnollisesti myöskin vappukuohuvaa sekä paikallisia raakakakkuja turkulaisesta Pure Herosta. Paikalla Joliesta on lanseerauspäivänä Jolie shopin myymäläpäällikkö Heidi, joka heiluttelee siveltimiä luonnonkosmetiikan huulipunabaarin merkeissä. Olette lämpimästi tervetulleita testaamaan Kjaer Weisin huikeat bulletit, Absolutionin vallankumoushuulipunat ja sorbetit sekä Kjaerin ihanat kesään sopivat lip tintit.

Puff Galleria

Jolie pop up -valikoimasta Turusta löydät huolellisesti valikoidut Jolien suosikit ja klassikot. Valikoima saattaa hieman elää toukokuun aikana kysynnän ja kiinnostuksen mukaan. Ilmoitamme valikoimamuutoksista ja uusien tuotteiden saatavuudesta Jolien somekanavissa.

Mukana aloituksessa ovat Pai Skincaren vihreän linjan tuotteet, joista kuuluisin lienee ns. Natalie Portman -kosteusvoide. Vihreän linjan tuotteisiin kuuluu myös Pain puhdistusvoide, joka on vuoden 2016 suosituin puhdistustuote Jolien koko valikoimassa.

Luksuskosmetiikkaa äideille ja tuleville äideille sekä perheen pienimmille tarjoilemme Little Butterfly Londonin raskausarpivoiteen sekä palkitun Nappy Change Creamin merkeissä. Näissäpä ihana kesälahja raskaana oleville ystäville ja perheenjäsenille.

Kärkibrändimme PUFissa on Kjaer Weis, jonka uskomme ilahduttavan tyylin ja kestävän kulttuurin käyttäjiä erityisen paljon. Kjaer Weis on todellinen luonnonkosmetiikan luksusmeikkibrändi, jonka pakkausdesign refilleineen on vertaansa vailla. Ensimmäisen viikon ajan PUFissa keskitymme kuitenkin ihonhoitoon, sillä joudumme hetken odottamaan Kjaerin saapumista Turkuun. Kjaer Weisin uusin ständi saapuu PUFiin ensimmäisen pop up -viikon jälkeen suoraan New Yorkista. Värikosmetiikka on myös ihonhoitotuotteita hieman vaativampi ostaa verkosta. Livenä testaaminen on meikkien suhteen aina mukavinta ja varminta. Siksipä pop upissa mukana ovat suosituimmat värit ja tuotteet myös maailman parhaalta mineraalimeikkisarja Alima Purelta.

Absolutionilta mukaan pääsevät bestsellerit: Anti-soif -seerumi, Addiction-kasvoöljy, misellivesi, kasvovesi, puhdistusvoide, Crème Du Jour -päivävoide, kuorintavoide, monitoimivoide, puhdistava naamio sekä molemmat sävyt La Crème Du Teinteista. PUFiin muuttaa myös Abson huulipunaständi, niin Sweet & Safe Kiss -vallankumouspunat kuin sorbetitkin.

Iroisielta valikoimassa ovat puhdistustuotteet, kuningatarseerumi, Botanical-voide sekä tietysti Iroisien kuuluisa BB-voide. Mukaan pääsee myös valikoima hiustuotebrändi Rahuan parhauksia sekä Warpaint -hampaidenvalkaisujauhe.

Patykan huikeisiin uutuuksiin on mahdollista tutustua livenä myös Turussa. Vanhoista suosikeista PUFin valikoimassa ovat Huile Absolue, piparminttuputsari ja kasvovedet. Herkkiksiä muistamme Lotus-linjan tuotteilla. Emmekä tietenkään voi unohtaa kyydistä Raisin Perle –suihkushamppanjaa, palkittua Marine Crystals –vartalokuorintaa ja Almond Blossom -vartalovoidetta.

Tule siis tapaamaan meitä ja Jolie-klassikoita PUFiin. Lanseerauspäivänä Heidi jakaa Jolie pop upin kävijöille (ei ostovelvoitetta) Pai Skincaren mini-kitiä ilmaiseksi niin kauan kuin niitä riittää. Lahjakit sisältää Natalie Portman-voiteen eli Pain kuuluisimman kosteusvoiteen Pai Chamomile & Rosehip Calming Day Creamin sekä Pai Rosehip BioRegenerate Oilin minikokoisina.

Avajaisviikonlopun ajan Turussa jaamme lisäksi täysikokoisina Absolutionin puhdistavaa Purifiant-naamioita tai Patykan piparminttuista puhdistusgeeliä kahden vapaavalintaisen Jolie-tuotteen ostajalle. Saat itse valita lahjatuotteesi.

Pian tavataan Turussa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.